Lütfen yardım soğan suyu kullananlar veya bilenler yardımcı olur musunuz ???

Bu ayda olmazsa doktora gidicez canım... sende bi görün kuzum. Test yap dicemde negatif çıktığından insan korkuyor artık
Adet olunca rahîm filmine gitcem canım ondan sonra da sonuç çıkacak geçen ay 11 gün gecikmişti test yapiyim derken olmuştum yapmam bu ay bi 15 güne kadar beklerim olmazsa giderim yine doktora

Kızlar bende bu ay rahim filmi çektiricektim kokrtum gitmedim Önümüzdeki aya bakalım.Birde ben sogan suyundan sonra bu ay bnm reglim 5 gün sürdü normalde 3 gün sürerdi .Bölye birşeyle karşılasan oldu mu?

Kızlar bende bu ay rahim filmi çektiricektim kokrtum gitmedim Önümüzdeki aya bakalım.Birde ben sogan suyundan sonra bu ay bnm reglim 5 gün sürdü normalde 3 gün sürerdi .Bölye birşeyle karşılasan oldu mu?
Rahîm filmine keşke gitseydin cnm benim onlar erteliyo valla sınır oluyorum sende erteleme. Lekelenme şeklinde mi uzadı yoksa kanamami benim gecen ay bi gunde fazladan lekelenme seklinde olmustu

Rahîm filmine keşke gitseydin cnm benim onlar erteliyo valla sınır oluyorum sende erteleme. Lekelenme şeklinde mi uzadı yoksa kanamami benim gecen ay bi gunde fazladan lekelenme seklinde olmustu
Canım 1 gün lekelenme gibi oldu ama çıkda öyle sayılmaz baya geldi yani anlam veremedim hiç böyle olmamıştım daha önce.Evet biran önce gitemm lazım inanılmaz korkuyorum ama ya off

Canım 1 gün lekelenme gibi oldu ama çıkda öyle sayılmaz baya geldi yani anlam veremedim hiç böyle olmamıştım daha önce.Evet biran önce gitemm lazım inanılmaz korkuyorum ama ya off
Bende korkuyorum da cnm katlanacağız bi 10 dk napalim keşke bi sorun olmadan olsaydi bebek ama bizde böyle uğraşacakmışız demekki . 3 -7 gün adet normal cnm belki soğan suyu temizlediği için böyle olmuş olabilir

Evet cnm olabilir bende o yüzden bir sorayım dedim belki kullananlarda olmuştur diye.Normalde 3 gün sürer bnm.Büyük ihtimal sogan küründen.

Arkadaşlar yıllardır pcoyla ugrasiyorym en son bıraktım ve sadece soğan kuru yaptım bugün doktora gittim PCO falan yok normal sağlıklı bi kadınım:) Rabbim inş en yakında kucagimida doldurur benim ve isteyen herkesin çok sevindim

Yaa bende 3 senedir pko luyum inş. bnmde geçmiştir sogan küründen sonra ama sanmıyorum.Agrım oluyor hafif hissediyorum yinede.Darısı başıma

Arkadaşlar bu kürü yapmaya başladım adetin 4. günü içmeye başladım ama aşırı midem bulanıyor kokusundan ve tadından. Burnumu kapatıyorum olmuyor, ben de içine limon sıkıyorum, çok iyi oluyor öyle ama etkisini yitirmez değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…