- Konu Sahibi ankarali_94
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün bende bi ise yaramadi
Hayırlı olsun cnm ne güzel sende işe yaramış bende de yaramadı ne yazıkki
Teşekkür ederim amin.. Tekrar deneseniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün bende bi ise yaramadi
Hayırlı olsun cnm ne güzel sende işe yaramış bende de yaramadı ne yazıkki
Bende pko var hamile kalmak yerine en azından onu geçirseydi ama sanırım onada faydası olmadıTeşekkür ederim amin.. Tekrar deneseniz
Bende pko var hamile kalmak yerine en azından onu geçirseydi ama sanırım onada faydası olmadı
Benimde adet düzensizliğim var kullandım yine 11 12 gün gecikmeli oldu duzenlemedideTeşekkür ederim amin.. Tekrar deneseniz
Ne macunu acabayıllarca denemediğim yöntem kalmadı bu adet düzensizlikleri ve gebelik için. hanımlara özel bi macun var canım. ben şifamı onda buldum. sen de dene inşallah sen de şifanı bulursun.
allah yardımcın olsun
Ne macunu acaba
Sanırım internet yoluyla aldınız ben pek güvenmiyorum onlaracanım kadınlara özel bi macun yazıyor üstünde. açıkçası böyle macunları çok denedim zamanında. hiç birinden verim alamadım. bu macunun içeriğini gizli tutuyorlar. üç tanıdığım da bu yolla hamile kaldı. ben de umudum hiç olmamasına rağmen denedim. macunu pazarlayanlar sanırım aynı zamanda da psikolojik danışmanlık yapıyorlar:) epey aydınlattılar mesaj yolu ile. sürekli takibe aldılar beni. ilk ay tam adetimin 28.gününde adet oldum. ikinci ay da adetime 5 gün kala hamile olduğumu öğrendim.
dediğim gibi macunun üstünde hanımlara özel macun yazıyor. ben oradan mustafa bey adında biri ile görüşmüştüm.
Sanırım internet yoluyla aldınız ben pek güvenmiyorum onlara
Hay Allah başka bir sey sifa olur inşallahBenimde adet düzensizliğim var kullandım yine 11 12 gün gecikmeli oldu duzenlemedide
8 aydır uğraşıyoruz 23 yasindayimvalla ben internetteki hemen hemen tüm ürünleri denedim hatta güvendim onlara ama her seferinde hüsrana uğradım:) bunu internetten bulmadım. o hamile kalan tanıdıklardan numarasını aldım işletmenin. epey bi konuştum hatta darladım onları. sağolsunlar katlandılar bana :) sizin kaç yıldır olmuyor?
InşallahHay Allah başka bir sey sifa olur inşallah
8 aydır uğraşıyoruz 23 yasindayim
Hormon testi rahîm filmi filan temiz çıktı ama adet düzensizliği için ilaç verecekler bende hayıt tohumu kullanıyorum şimdi belki faydası olur diyeDoktor ne diyor peki
Canım kullan bakalım işe yararsa bende alırım.Şu rahim filmini bir çektireyim de. 2 gün var reglimeHormon testi rahîm filmi filan temiz çıktı ama adet düzensizliği için ilaç verecekler bende hayıt tohumu kullanıyorum şimdi belki faydası olur diye
8 aydır uğraşıyoruz 23 yasindayim
Yararsa en azından adeti düzenlerse haber veririm canm sende çektir haber verCanım kullan bakalım işe yararsa bende alırım.Şu rahim filmini bir çektireyim de. 2 gün var reglime
Inşallah çok teşekkür ederim sanada hayırlı olsundaha çok gençsin canım benim :) ama erteleme. ben 36 yaşında yeni hamile kaldım. beni 10 yıldır uğraştıran hep polikistik sendromdu. inşallah tez vakitte sen de alırsın müjdeli haberini :)
Canım bende de pko nasıl tedavi oldun pekidaha çok gençsin canım benim :) ama erteleme. ben 36 yaşında yeni hamile kaldım. beni 10 yıldır uğraştıran hep polikistik sendromdu. inşallah tez vakitte sen de alırsın müjdeli haberini :)
Canım bende de pko nasıl tedavi oldun peki