Lütfen yardım soğan suyu kullananlar veya bilenler yardımcı olur musunuz ???

Arkadaşlar bu kürü yapmaya başladım adetin 4. günü içmeye başladım ama aşırı midem bulanıyor kokusundan ve tadından. Burnumu kapatıyorum olmuyor, ben de içine limon sıkıyorum, çok iyi oluyor öyle ama etkisini yitirmez değil mi?
Tek soğan suyunun içilmesi daha faydalıymış öyle okumuştum idare etmeye çalış bi süre sonra alışılıyo

Canım rahim filmi regli iken çekiliyor.Sen neden 9una aldın randevu daha erken yokmuydu?
Cnm bugün adetin 3. Günü adetliyken randevu aldım 5 6 gun suruyo pazartesiye denk getrdiler adet bittikten 3 gün sonra veriyolarda hafta sonuna denk gelince pazartesi ye verdiler

Ben over kist var yumurtlama doneminde kahverengi benim anlayabilecegim uzerine dusersem fark edebilecegim bir ara kanama olurum aslinda yumurtlama donemime denk gelir bir ara burada bu konuyla alakali sogan suyu sorusu sormustum da koca kari islerini bir kenara birakin diye deyim yerindeyae tekme tokat girisilmisti gorunce direkt yazmak istedim esimin sayi az oldugu icin tedaviye basladi o ara sogan suyu bana cok iyi geldi en basitinden temizliyor hic kistim olmasaydi hamilelik adina olumlu sonuc alabilirdim belki cevremde bu tarz sonuc alanlar var fakat bende sadece bir rahatlama kahverengi kanamada azalma oldu bu ay yeniden tekrar edecegim koca kari seyleride iyi geldigi oluyor :)))) birde bana cahil denmisti :) evet iki uni bitirmis bir cahilim her gecen gun tecrubelerle gelisiyor hayatim

X