- 28 Mayıs 2017
- 1.283
- 643
- 30
-
- Konu Sahibi ankarali_94
Tek soğan suyunun içilmesi daha faydalıymış öyle okumuştum idare etmeye çalış bi süre sonra alışılıyoArkadaşlar bu kürü yapmaya başladım adetin 4. günü içmeye başladım ama aşırı midem bulanıyor kokusundan ve tadından. Burnumu kapatıyorum olmuyor, ben de içine limon sıkıyorum, çok iyi oluyor öyle ama etkisini yitirmez değil mi?
Tek soğan suyunun içilmesi daha faydalıymış öyle okumuştum idare etmeye çalış bi süre sonra alışılıyo
Rica ederimTeşekkür ederim cevap için, zorlayacağım kendimi.
Canım sana sogan kürüde iyi gelmedi demekki allah allah ya bir doktordan yardım al bence.Kızlar 12 gün gecikti ve bugün adet oldum adet düzenleyicisi şeyler bulmam lazım
Galina cnm ya bugün rahim filmi için randevu alacağım ondan da korkuyorum bakalımCanım sana sogan kürüde iyi gelmedi demekki allah allah ya bir doktordan yardım al bence.
Korkma canım gitçektir.Ben sana korkma diyorum ama kaç aydır bende erteliyorum.Ama bu ay bende çektirecegim inş.Galina cnm ya bugün rahim filmi için randevu alacağım ondan da korkuyorum bakalım
9 ekime aldim cnm randevu ben senden once cektirmis olursam.yasadiklarimi yazarimKorkma canım gitçektir.Ben sana korkma diyorum ama kaç aydır bende erteliyorum.Ama bu ay bende çektirecegim inş.
Mutlaka yaz cnm umarım kolaylıkla atlatır güzel sonuçlarla burada seni görürüz.9 ekime aldim cnm randevu ben senden once cektirmis olursam.yasadiklarimi yazarim
Yazarım canım insallahhMutlaka yaz cnm umarım kolaylıkla atlatır güzel sonuçlarla burada seni görürüz.
aslanpençesi civanpercemi denedin miCanım sana sogan kürüde iyi gelmedi demekki allah allah ya bir doktordan yardım al bence.
Hayittnda memnun kalan çok beni de o geciktirmiştir amaHayıt tohumu aldım bugün ona baslayacagim
Adeti duzenliyomus sanırım benim her ay gecikmeli oluyo geçen ay 11 gün bu ayda 12 gün gecikmeli oldum inşallah faydası olur yaHayittnda memnun kalan çok beni de o geciktirmiştir ama
İnş insanin siniri bozuluyor geciktikce ama aslında kafaya taktikcada gecikiyorAdeti duzenliyomus sanırım benim her ay gecikmeli oluyo geçen ay 11 gün bu ayda 12 gün gecikmeli oldum inşallah faydası olur ya
Canım rahim filmi regli iken çekiliyor.Sen neden 9una aldın randevu daha erken yokmuydu?9 ekime aldim cnm randevu ben senden once cektirmis olursam.yasadiklarimi yazarim
Cnm bugün adetin 3. Günü adetliyken randevu aldım 5 6 gun suruyo pazartesiye denk getrdiler adet bittikten 3 gün sonra veriyolarda hafta sonuna denk gelince pazartesi ye verdilerCanım rahim filmi regli iken çekiliyor.Sen neden 9una aldın randevu daha erken yokmuydu?
Aynen cnm ama takılıyo isteİnş insanin siniri bozuluyor geciktikce ama aslında kafaya taktikcada gecikiyor
Anladım cnm bana doktorum 2. yada 3. günü çektirmen lazım demişti.O yüzden sordum.Cnm bugün adetin 3. Günü adetliyken randevu aldım 5 6 gun suruyo pazartesiye denk getrdiler adet bittikten 3 gün sonra veriyolarda hafta sonuna denk gelince pazartesi ye verdiler