Lütfen yardım soğan suyu kullananlar veya bilenler yardımcı olur musunuz ???

Zararı olur değil mi :110:haklısın ilk kez adet olmadım hoş doktorun dediğine göre artık yumurtalıklarım hiç çalışmayacakmış ölmeye başlamış
incir cok faydali canim suan bende incir iciorum bat 18 eylul hatta saraçogluna bi ladin baglanmisti yumurtaliklar tamamen calismio dendiginde oyle bsey yok incir suyu kullan bak bakalim nasil hamile kaliosun dedi incirin bi zarari olucagini hic sanmiorum bence kullan derim

incir cok faydali canim suan bende incir iciorum bat 18 eylul hatta saraçogluna bi ladin baglanmisti yumurtaliklar tamamen calismio dendiginde oyle bsey yok incir suyu kullan bak bakalim nasil hamile kaliosun dedi incirin bi zarari olucagini hic sanmiorum bence kullan derim
Tamam canım denerim birde bir yerde okudum d vitamini düşükse eğer yumurtalıklar ölüyormuş şimdide oral yoldan zeytinyağı içinde d vitamini alıyorum birde cumadan itibaren dodex yaptırmayı düşünüyorum vitamin değerlerim çok düşük

Kızlar bende hastalandım buralara girip yazamadım bir türlü soğan kürü banada etkim etmedi galiba.Kasıgım kistteki gibi agrıyor.Muhtemelen gitmedi.Hayırlısı diyelim napalım :KK43:

Siz tüp bebek mi düşünüyorsunuz canım sorunun sadece kist mi
Sorunum sadece kist cnm.Başka bir problem görünmüyor.Bu ay bir cesaret edebilirsem rahim filmi çektirecegim.Ama doktorum tüp bebek için bile 1 sene deneyin olmazsa öyle bir yönteme başvururuz dedi.Doktorumun kisti varken hamile kalan çokca hastası var.Olma ihtimai oldugu için bekleme taraftarı 1 yıl.8. ayı doldurduk bizde bakalım rabbim hayırlısını bilir.

Sorunum sadece kist cnm.Başka bir problem görünmüyor.Bu ay bir cesaret edebilirsem rahim filmi çektirecegim.Ama doktorum tüp bebek için bile 1 sene deneyin olmazsa öyle bir yönteme başvururuz dedi.Doktorumun kisti varken hamile kalan çokca hastası var.Olma ihtimai oldugu için bekleme taraftarı 1 yıl.8. ayı doldurduk bizde bakalım rabbim hayırlısını bilir.
Çok iyi canım benimde keşke sadece kist olsaydı inşallah hemen hamile kalırsınız

Kızlar benden 2 gündür açık kahverengi koyu sarı seklinde bazen jelimsi bazen akıskan akıntı geliyor ve şancı var ara ara orada yumurtalama günü adetime göre 5 gün önceydi ve onu değerlendirdik sizce ne olabilir bu

X