- Konu Sahibi ankarali_94
Ben bugun test yaptım ama malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkulcqk birsey yok canm bende 24 yasındayım 5 düşügüm var 5 yıllık evliyim tüp bebekten kaca kaca düşükleri tekrarladık ama artık adet olmayı bekliyorum bi an önce gidicem insallah23 yasındayım 1 yıllık evliyim şubattan beri uğraşıyoruz cnm napiyim gecikmese bari en azından ilaçlı rahim filmi için randevu al demişti doktor adetin ilk günü bugün onu alcam ondanda korkuyorum
Inşallah olur canimKorkulcqk birsey yok canm bende 24 yasındayım 5 düşügüm var 5 yıllık evliyim tüp bebekten kaca kaca düşükleri tekrarladık ama artık adet olmayı bekliyorum bi an önce gidicem insallah
Haklısın canım yapmadım artık önümüzdeki ay yapi cam ınş . Normalde adetim 5 gün tam surer dün 3.gunumdu hiç gelmedi şimdide hiç yok soğan suyu ters tepti bendeneden baslasana canim hormonlara fln bakilirken 3. gunu bakilior adetin tam gunundesin bende 2. gunu basladim uygula bnce
Benimde normalde 5 6 gun sürerdi bugün 3.günü ve az az geliyor rahim filminide bayram dolaysıyla ta gelecek aya attilarHaklısın canım yapmadım artık önümüzdeki ay yapi cam ınş . Normalde adetim 5 gün tam surer dün 3.gunumdu hiç gelmedi şimdide hiç yok soğan suyu ters tepti bende
Canım benimde 3.gunu nasıl yapiyosun incir kurunu benim bu ay rahîm filmi cekilcekti aradım bayramdan dolayı gelecek ay arayın randevu alın dediler bende kullansam sıkıntı olurmukineden baslasana canim hormonlara fln bakilirken 3. gunu bakilior adetin tam gunundesin bende 2. gunu basladim uygula bnce
Teşekkür ederim cnm çok sagolyok canim bence bi sıkınti olcagini sanmiorum valla yarim litre suya 6 7 adet kuru incir koyucaksin cikan suyu 2ye yada 3e bolup ogunlerden once ac karnina icceksin canim incirleri 2ye bol cnm eyaz pudrada varsa ustunde bi sudan gecir 21 gun uygulucaksin 7 gun ara bi 21 gun dha yapilicak toplam 42 gun
Inş kuzum yabenimde 6. ci gun hala devam edio cnm insallah ise yarar bu incir
Bnde burda duydum kuzum duyduğumuzu yapioshayit duydum ama nasil oluo hic bilmiorum cnm
Canım kanama devam ediyo mu hala ben başlamadim bu ay o yüzden bilmiyorum dakizlar incir 1 hafta oldu bugun 8. gun adetim acaba incirmi boyle yapti sizce brakmalimiyim bi akil verin lutfen