Lütfen yardım soğan suyu kullananlar veya bilenler yardımcı olur musunuz ???

Evet canım bugün oldum.Yarındı normalde regli günüm.hep 1 gün önce olurum.yada sonra daha fazla oynamaz.Gene geldi tabi zamanında.Offf gerçekten yoruldum.9 aydır çektiğim stres ha oldum ha olucam her ay hüsran :KK43:
Adet düzensizliğin yok en azından cnm benim her ay gecikmeli olur 9 10 gün gecikir sonu yine hüsran

Lütfen yardımcı olurmusunuz soğan suyunu 9 gündür iciyorum adete 12 gün var. Dün biraz kahverengi leke geldi kesildi biraz öncede hafif kanama gibi bişey oldu soğan suyunu içmeyi birakiyim mi yasayan var mi bunu lütfen bilen yanitlasinnn bi sıkıntı olur mu:KK43::110::dua::KK42:
Canım ben 6 ay yaptım eğer gebe kalmis olma ihtimalini yoksa korkma devam et için temizleniyor ama varsa bırak düşük yaparsın

Canım ben 6 ay yaptım eğer gebe kalmis olma ihtimalini yoksa korkma devam et için temizleniyor ama varsa bırak düşük yaparsın
Merhaba cnm 10 gün icio bırakmıştım bi ise yaramadı adetim 11 gün gecikti o ay adet düzensizligim geçseydi cok iyi olurdu onada yaramadi. Bu ayda dün adet olmam gerekiyodu yine hala olmadim yine gecikecek :KK43:

Merhaba cnm 10 gün icio bırakmıştım bi ise yaramadı adetim 11 gün gecikti o ay adet düzensizligim geçseydi cok iyi olurdu onada yaramadi. Bu ayda dün adet olmam gerekiyodu yine hala olmadim yine gecikecek :KK43:
Biraz sabir gerektiriyor kurler benim 5 ayda düzene girdi soğan hakikaten bi mucize sabırla devam birakma

Bende tam olarak 6 gündür adet olmuyorum :KK43: Her ay çok düzensiz oluyor. Geçen ay 14 ünde oldum Temmuz'da ise yine gecikmeler oldu bu ay ki sıkıntılarımın aynısını yaşadm :KK43: soğan suyuna başladım bugün ikinci günüm...

X