Lütfen yardım soğan suyu kullananlar veya bilenler yardımcı olur musunuz ???

yok canim bugun bitti şükür ya soganla tarlusal ictim ondan bu kadr uzun surdu yada incir yapti hic bilmiorum ilk defa bukadar uzun surdu

Kızlar bugün 3.günü olmuş oluyo böyle buldum sizinle paylaşmak istedim umarım isteyen herkese bende dahil Allah nasip eder IMG-20170826-WA0000.jpg

Arkadaşlar selam herkese. Ben de başlamak istiyorum soğan kürüne ama sorularım var cevaplayabilecek olan var mı?
1.illa ki günde 2 kez yemekten önce mi içilecek?
2.adetin kaçıncı günü başlıyoruz?
3.15 gün mü sürecek kür?
4.bu 15 gün ara verilerek yapılabilir mi? Yani mesela 2 gün içip 3 gün içmeyip sonra kesintisiz devam etsem olur mu?
5. 15 gün sonunda kür tamamlanmış mı oluyor?
6. Soğanları kabuklu mu kabuksuz mu kullanıyoruz?

Yok mu cevap verebilecek birisi hanımlar?
canim adet bitiminin son gunu basliosun 15 gun ogunlerden 15 dkka once ac karnina 2 kez iciosun sabah aksam yemeklik olan sarı kahverengi kabuklu sogani ortadan ikiyr bolup kaynar suya atiosun 5 dkka kaynadiktan sonra ılıktan biraz sıcak iciosun ve hep taze olarak yapilio birde kesintisiz yapmani oneririm ara verince pek ise yaramiyicagini dusunuorum

canim adet bitiminin son gunu basliosun 15 gun ogunlerden 15 dkka once ac karnina 2 kez iciosun sabah aksam yemeklik olan sarı kahverengi kabuklu sogani ortadan ikiyr bolup kaynar suya atiosun 5 dkka kaynadiktan sonra ılıktan biraz sıcak iciosun ve hep taze olarak yapilio birde kesintisiz yapmani oneririm ara verince pek ise yaramiyicagini dusunuorum

Çok teşekkür ederim canım cevap verdiğin için.ben de adet başladığı gün küre başlanacak diye biliyordum demek yanlış biliyormuşum.peki senin dediğin gibi olunca yumurtlama günlerine denk gelecek, zararı olmasın??

Çok teşekkür ederim canım cevap verdiğin için.ben de adet başladığı gün küre başlanacak diye biliyordum demek yanlış biliyormuşum.peki senin dediğin gibi olunca yumurtlama günlerine denk gelecek, zararı olmasın??
rica ederim cnm bi zarari oolmuo zaten bütün icini temizlior zaten hamile kalirsan adet gormezsin kür bittikten sonra

ya kizlar bir sorum var incir 12.gun felaket beyaz saydam akintim var birde memleketten çemen geldi yedim ne alakaysa farkettim vajinamdaki akıntida çemen gibi kokuyo yikiyorum temizliyorum ama hala o kokuyu gideremedim nedir boyle bsey yasayan varmi deliricemm

ya kizlar bir sorum var incir 12.gun felaket beyaz saydam akintim var birde memleketten çemen geldi yedim ne alakaysa farkettim vajinamdaki akıntida çemen gibi kokuyo yikiyorum temizliyorum ama hala o kokuyu gideremedim nedir boyle bsey yasayan varmi deliricemm

:))) gayet normal. Çemen çok kokar ve 1 haftada anca çıkar vücuttan.teriniz tuvaletiniz her şeyiniz kokabilir.

Lütfen yardımcı olurmusunuz soğan suyunu 9 gündür iciyorum adete 12 gün var. Dün biraz kahverengi leke geldi kesildi biraz öncede hafif kanama gibi bişey oldu soğan suyunu içmeyi birakiyim mi yasayan var mi bunu lütfen bilen yanitlasinnn bi sıkıntı olur mu:KK43::110::dua::KK42:

Hiçbir şey olmaz tamamen zararsız hatta yararlı rahimdeki endometrium tabakasının kolay dökülmesini sağlıyor kist oluşumunu falan engelliyor, çikolata kisti için aylarca içtim.

Hiçbir şey olmaz tamamen zararsız hatta yararlı rahimdeki endometrium tabakasının kolay dökülmesini sağlıyor kist oluşumunu falan engelliyor, çikolata kisti için aylarca içtim.
Anladm canım o arada bıraktım 7 gün sürdü leke adette 11 gün gecikip oldum bu ayda adete 10 gün kala iciyimmi acaba??

Kızlar bende kist var fsh değerimde yüksek ve bu ay adet görmedim doktor yasmin verdi 5 gündür kullanıyorum bununki birlikte soğan kürü yapsam bir zararı olmaz değil mi

Kızlar bende kist var fsh değerimde yüksek ve bu ay adet görmedim doktor yasmin verdi 5 gündür kullanıyorum bununki birlikte soğan kürü yapsam bir zararı olmaz değil mi
hayit tohumu suyu ic cnm bu kür hormonlar icin bnmde hormonlar berbat iciorum

X