Lütfen yardım soğan suyu kullananlar veya bilenler yardımcı olur musunuz ???

Ayaklarım üsüyor ve her 5 dakikada vc qidiyorum afedersin bunu bile gebelige yoruyorum
Bunlarda gebelik belirtilerinden cnm ama psikolojikde olabilir oluruna bırak olsun kafaya takınca böyle belirtilerde yasiyomusuz bende çok yaşadım ama sonu hüsrandı umarım vardır da belirtiler ondandir

kizlar bnde tarlusal biteli 1 hafta oldu hala tık yok test yaptm ama aksamustu acaba bi yanlislik olabilirmi

goguslerim hassas cok sinirliyim bide asiri yiyorum adette olabilirim ama ondanda bunlari hissediyo olabilirim yanliz tek beni kuşkulandiran beyaz akinti normalde sari olur kokulu bi akinti simdi hic yok

goguslerim hassas cok sinirliyim bide asiri yiyorum adette olabilirim ama ondanda bunlari hissediyo olabilirim yanliz tek beni kuşkulandiran beyaz akinti normalde sari olur kokulu bi akinti simdi hic yok
Doktora gittin mi cnm hiç adet olamadım diye bide kan testi yaptirsaydin

Kızlar 8 aydın deniyoruz ve ilk defa içimden bir ses test yA dedi aldım ve yaptım Ne yazık ki negatif ne kadar kötü bir his o negatifi görmek o kadar üzgünüm ki anlatamam suan soğan kürünü denedim belki dedim ama oda olmamış

Bize umut olacak kimse yok mu ya :) tövbe yarabim hakmizda hayrlisi

Üzülme canm vardır bunda bi hayır bende içimden kendimi test alma konusunda gaza getirdigim zamnlarda yapınca cıkmıyodu ama umutsuz cıkmayacagına inandıgın zaman cıkıyor için sana git al diyosa almıcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…