Lütfen yardım soğan suyu kullananlar veya bilenler yardımcı olur musunuz ???

Selam kızlar en son tüp bebek seminerine gittigimde sogan küründen bahsettiler . Uzman doktor anlattı kas yapayım derken göz cıkartmayın diye söylüyorum bende kullandım ve bıraktım. Sogan kürğ rahmi temizlerken östrojen hormonunı yükselttiginden gögüs kanseri yapıyormus bilginize lütfen içmeyin daha dogal yötemler kullanın hamile kalmak içşn mesela hacamat ve sülük ..

Benimde pazartesi olmam lazım ve dünden beri kasık agrım var, agzımda bir demir tadı, bide yemek yiyorum 2 saat sonra sanki hiç yemek yememiş gibi acıkıyorum midem bulanıyor çok kötü.Belirti aramıyorum.Çünkü 8. deneme aeetık umutsuzum ama bunlar beni yinede yönlendiriyor rabbim hayırlısını versin.

Ay canım bu demir tadı genelde hamilelerde olurmus okumuştum çok yerde inşallah bebek haberini alırsınnnn

Amiiin canım amin bnde 0 belirti

Kuzum sen bida bi test yap yada bi doktora cik yarın m.etmeye başladım ben senin durumunu
Olmazsam öyle yapcam canım ya valla kafam.karisti iyice strese sokmak istemiyorum kendimi bide adet olursam zaten doktora gideceğim ya o yüzden öyle bekliyorum negatif çıktı ama keşke olsaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…