Lütfen yardım soğan suyu kullananlar veya bilenler yardımcı olur musunuz ???

8 gün gecmiş canm zanet genelde ilacsız olamıyorum gecen ay sülükle hacamat yaptırdım adet olurum sanıyodum ama.fayda olmadı galiba test de yapmadım ikinciye
Anladm canm benmde 10 gün oldu bugun test falanda yapmiycam 4.gün negatif görünce yine strese girdim bıraktım ne zaman olursa bakalım artik

kizlar ayni sekilde husran bende hastalandim bugun 3.gunu inciri yapalim pes etmeden
Canım sende mi hastalandın bi bize yaramadı kur sanırım bide adete 10 gün kala 7 veya 10 gün için diyolardi onuda tekrar yapsakmi ben daha adet olmadım ama belirti filan da yok akışına biraktm

yok canim ya valla ben inciri denemeyi dusunuorum kist fln yoktu herhalde en azindan bu kanamayla gider die dusunuorum varsada bence sende inciri yap 3. gun canim

Inş olmazsın kuzum ya ne diyim tıkandım bu sefer ben çok kötü oldum sabahtan beri ağlıyorum hakkımızda neyse onu versin rabbim artik
Ağlama canm seni anliyorum. Geçtiğimiz aylarda negatif gördükçe hüngür hüngür ağlıyordum bu ay yine gordum bıraktım kendime zarar elbet bigun bizimde olacak

Canım bu sefer çok kötü oldum ya afedersin bi istifra oldu bende böyle birşey olmuyordu bide sancı öldüm sancıdan... soğan suyunun bende tek yararı adetimin gününde qelmesi oldu

Canım bu sefer çok kötü oldum ya afedersin bi istifra oldu bende böyle birşey olmuyordu bide sancı öldüm sancıdan... soğan suyunun bende tek yararı adetimin gününde qelmesi oldu
Belirtilerde olmuşta işte canm hep yaniltiyo benim adet düzensizdi iyice düzensizlesti en azından o ise yaramış canm ya

Anladm canm benmde 10 gün oldu bugun test falanda yapmiycam 4.gün negatif görünce yine strese girdim bıraktım ne zaman olursa bakalım artik
10.gün olduysa bi kere daha test yap canm hatta yarın birlikte yapalım :) benmde 9.gün olması lazm moral bozmaya gerek yok olsun varsır bundada bi hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…