Lütfen yardım soğan suyu kullananlar veya bilenler yardımcı olur musunuz ???

Kızlar ben birşeyı yanlış yapmışım: ( soğanı kaynayan suya atcakmisim ben direk kaynayıp suyunu içtim of ınş olmuştur yaa

arkadaslar ayın onunda hasta olmam gerekıyordu fakat gecıktı. test yaptım negatif. ctesı gunu tatıle gıdecegım yani hemen adet olmam lazım. soğan suyu kaynatıp içsem fayda eder mı . lütfen yardım edin

arkadaslar ayın onunda hasta olmam gerekıyordu fakat gecıktı. test yaptım negatif. ctesı gunu tatıle gıdecegım yani hemen adet olmam lazım. soğan suyu kaynatıp içsem fayda eder mı . lütfen yardım edin
Canım ben bu ay içmiştim adetim 6 gün gecikti testte negatif belli olmaz yani edebilirde etmeyebilirde

kizlar benimde buay sogan ise yaramadi bugun test yaptm negatif cikti tarlusal iceli 6 gun oldu hala adette yok napicam bilmiorum adet gorursem incire baslicam

Kızlar bende incir kürüne başladım inşallah olur iki gündür yapıyorum sadece bu akşam yapamadım incir kalmadı yarın havuç ta katıp yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…