- 28 Mayıs 2017
- 1.283
- 643
- 30
- Konu Sahibi ankarali_94
4.gün geciktiginde yaptım canım tek çizgi yine hayal kırıklığı yaşadım yaniTest yapsan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4.gün geciktiginde yaptım canım tek çizgi yine hayal kırıklığı yaşadım yaniTest yapsan
Onu bende bidaki ay yapmayı düşünüyorum cnm ama bakalimKızlar bende incir kürüne başladım inşallah olur iki gündür yapıyorum sadece bu akşam yapamadım incir kalmadı yarın havuç ta katıp yapmayı düşünüyorum
Bende 4fün gecikmeyle test yaptım malesef cıkmadı üzülme yanındayım ben :))4.gün geciktiginde yaptım canım tek çizgi yine hayal kırıklığı yaşadım yani
Sağol canımBende 4fün gecikmeyle test yaptım malesef cıkmadı üzülme yanındayım ben :))
Canım sen kan testi yaptırdın mı ya?Test yaptın evde diye biliyorum.Bir git bence.Kızlar benimde 8 gün gecikti valla daha olmadim kasıklarima sancı giriyo hala bisey yok
Yaptırmadm canım ya 4 gün geciktiginde ıdrar testi yapmıştım evet bugün 8 gün oldu önceden de 10 güne kadar gecikme olmuştu biraz daha bekleyim canım napiyimCanım sen kan testi yaptırdın mı ya?Test yaptın evde diye biliyorum.Bir git bence.
Adetin kaç gün gecikti cnmBenmde 37olcak bakalım hakkımızda hayırlısı
Inşallah olmazsın canm olmazsan bi test yap sonucu paylaş tamam mi güzel haberlerini bekliyoruz bende bugün olmazsam 10 gün olacak yaKızlar buqun adet olmam lazım ınş olmam
Ay canım bu demir tadı genelde hamilelerde olurmus okumuştum çok yerde inşallah bebek haberini alırsınnnnBenimde pazartesi olmam lazım ve dünden beri kasık agrım var, agzımda bir demir tadı, bide yemek yiyorum 2 saat sonra sanki hiç yemek yememiş gibi acıkıyorum midem bulanıyor çok kötü.Belirti aramıyorum.Çünkü 8. deneme aeetık umutsuzum ama bunlar beni yinede yönlendiriyor rabbim hayırlısını versin.
Amiiin canım amin bnde 0 belirtiBenimde pazartesi olmam lazım ve dünden beri kasık agrım var, agzımda bir demir tadı, bide yemek yiyorum 2 saat sonra sanki hiç yemek yememiş gibi acıkıyorum midem bulanıyor çok kötü.Belirti aramıyorum.Çünkü 8. deneme aeetık umutsuzum ama bunlar beni yinede yönlendiriyor rabbim hayırlısını versin.
Bende kan tadı vardı dün :)Ay canım bu demir tadı genelde hamilelerde olurmus okumuştum çok yerde inşallah bebek haberini alırsınnnn
Olmazsam öyle yapcam canım ya valla kafam.karisti iyice strese sokmak istemiyorum kendimi bide adet olursam zaten doktora gideceğim ya o yüzden öyle bekliyorum negatif çıktı ama keşke olsaydiKuzum sen bida bi test yap yada bi doktora cik yarın m.etmeye başladım ben senin durumunu
Canım inşallah hamilelik olur guzel haberlerle test ne zaman yapmayı düşünüyosun cnmBende kan tadı vardı dün :)
O testlerin yanılma payı var canım ben olsun çok istiyorum: ( bende umudumu kesiyorum hemen: (Olmazsam öyle yapcam canım ya valla kafam.karisti iyice strese sokmak istemiyorum kendimi bide adet olursam zaten doktora gideceğim ya o yüzden öyle bekliyorum negatif çıktı ama keşke olsaydi
Kuzum bi 5gun qecsin de öyle yaparımCanım inşallah hamilelik olur guzel haberlerle test ne zaman yapmayı düşünüyosun cnm