Lütfen yardım soğan suyu kullananlar veya bilenler yardımcı olur musunuz ???

Amannn sende niye giriyosun bunalıma olur insallah dert etme canm benm kac yasındasn kac yıllık evlisin ki
23 yasındayım 1 yıllık evliyim şubattan beri uğraşıyoruz cnm napiyim gecikmese bari en azından ilaçlı rahim filmi için randevu al demişti doktor adetin ilk günü bugün onu alcam ondanda korkuyorum

canim bu sogan kuru yPti galiba boyle benimde ayni cok sanci cekiorum ama az az gelio anlamadim

allah yardimcimiz olsun bende gitcektim acile ama hadi dedim dayanayim gerci adet sancisi biyandan iyiymis canim o ay yumurtlama yasadigin icin oluomus agri

Merhaba kızlar. Ben de bu ay sogan kürü yapıyorum 3 gündür . Daha önce 1 kere bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum. O zaman da soğan suyu içtikten 1 ay sonra hamile kalmıştım. Kürtajdan sonra 4 aydır hamile kalamadım. Bu ay İnşallah yine faydasını görürüm. Siz de ümidinizi kaybetmeyin. İyi haberler verelim buradan birbirimize

saol canim insallah hayirlisiyla bende sogan kuru uyguladim ama bi ise yaramadi adetimi bile tarlusal icerek gordum simdi ise bugun incir kurune basladim insallah olur allahin izninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…