-
- Konu Sahibi ankarali_94
Hadi yaa tühh üzülme sekermKızlar kahverengi leke geldi şuan olacağım galiba adet
Aynen canım 11.gun geldi ya valla bunalıma girdimmmHadi yaa tühh üzülme sekerm
Amannn sende niye giriyosun bunalıma olur insallah dert etme canm benm kac yasındasn kac yıllık evlisin kiAynen canım 11.gun geldi ya valla bunalıma girdimmm
23 yasındayım 1 yıllık evliyim şubattan beri uğraşıyoruz cnm napiyim gecikmese bari en azından ilaçlı rahim filmi için randevu al demişti doktor adetin ilk günü bugün onu alcam ondanda korkuyorumAmannn sende niye giriyosun bunalıma olur insallah dert etme canm benm kac yasındasn kac yıllık evlisin ki
Kacinci gün başlamış oldun cnmkizlar basladim incire ben hadi hayirlisi bakalim insallah ise yarar allahin izninle
Anladm canm inşallah faydası olurya canim kimi 1.gun die yazio kimi 3. gun ben 2.gun baslamis oldum
Çok şükür canımOlsun üzülme canm en azından ilacsız adet olabiliyosun bunada sükür
Benimde aynı kuzum dün acillik oldumcanim bu sogan kuru yPti galiba boyle benimde ayni cok sanci cekiorum ama az az gelio anlamadim
Ben dayanamadım kuzum ya istifrada vardı bendeallah yardimcimiz olsun bende gitcektim acile ama hadi dedim dayanayim gerci adet sancisi biyandan iyiymis canim o ay yumurtlama yasadigin icin oluomus agri
canim ilac icme zararli adetliyken ben olsemde ilac icmem sende icme canimKızlar benimde ağrı fazlaydı gece uyuyamadım sabah hap yuttum dayanamadm da
Napiyim cnm ya hastaneye gitme imkanım yoktu bugün çok ağrı oldu içmek zorunda kaldm en iyisi bida icmeyimcanim ilac icme zararli adetliyken ben olsemde ilac icmem sende icme canim