- Konu Sahibi ankarali_94
Öylemi cnm hayırlsıı o zaman bakalım regli günün bekliyorum.Bu ay çok verimli geçmedi ama inş. kistim geçmiştir.Canım herkeste kanama olmuyor diye biliyorum akıntı olması çok iyi temizliyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öylemi cnm hayırlsıı o zaman bakalım regli günün bekliyorum.Bu ay çok verimli geçmedi ama inş. kistim geçmiştir.Canım herkeste kanama olmuyor diye biliyorum akıntı olması çok iyi temizliyo
İnşallah olmuştur cnm kaç gün kldı reglineKızlar ben birşeyı yanlış yapmışım: ( soğanı kaynayan suya atcakmisim ben direk kaynayıp suyunu içtim of ınş olmuştur yaa
3gun kaldı kuzumİnşallah olmuştur cnm kaç gün kldı regline
Ay çook az kalmış ya ne güzel var mı bi belirti falan3gun kaldı kuzum
Yok kuzum ya sadece çok uykum var bide kasiklarım çok agrıyorAy çook az kalmış ya ne güzel var mı bi belirti falan
Hadi bkalım inş güzel hberi verirsin ne zamn test yapıcaksın regli gçince miYok kuzum ya sadece çok uykum var bide kasiklarım çok agrıyor
Canım bende aynı şekilde yaptım.Bence farketmez ya sonuçta soganın özünün çıkması önemli.Kızlar ben birşeyı yanlış yapmışım: ( soğanı kaynayan suya atcakmisim ben direk kaynayıp suyunu içtim of ınş olmuştur yaa
Bence de canım yaa kaynio 5dakka ışteCanım bende aynı şekilde yaptım.Bence farketmez ya sonuçta soganın özünün çıkması önemli.
Aynen canım 3 gün var reqlime 5 gün qeçince yapcam canimmHadi bkalım inş güzel hberi verirsin ne zamn test yapıcaksın regli gçince mi
Inşallah canımÖylemi cnm hayırlsıı o zaman bakalım regli günün bekliyorum.Bu ay çok verimli geçmedi ama inş. kistim geçmiştir.
Canım ben bu ay içmiştim adetim 6 gün gecikti testte negatif belli olmaz yani edebilirde etmeyebilirdearkadaslar ayın onunda hasta olmam gerekıyordu fakat gecıktı. test yaptım negatif. ctesı gunu tatıle gıdecegım yani hemen adet olmam lazım. soğan suyu kaynatıp içsem fayda eder mı . lütfen yardım edin
Bende bekliyorum kuzum 2 qun var adetime oldu oldu olmadı incir kurukizlar benimde buay sogan ise yaramadi bugun test yaptm negatif cikti tarlusal iceli 6 gun oldu hala adette yok napicam bilmiorum adet gorursem incire baslicam
Kızlar benimde 8 gün gecikti valla daha olmadim kasıklarima sancı giriyo hala bisey yokkizlar benimde buay sogan ise yaramadi bugun test yaptm negatif cikti tarlusal iceli 6 gun oldu hala adette yok napicam bilmiorum adet gorursem incire baslicam
Test yapsanKızlar benimde 8 gün gecikti valla daha olmadim kasıklarima sancı giriyo hala bisey yok