Lütfen yardım soğan suyu kullananlar veya bilenler yardımcı olur musunuz ???

kizlar ya bu camasir suyunla test yapiorum köpuruo nekadar acaba dogruluk payi nedir dha once yapiodum kopurmuodu simdi tasio

Benim soganda 12.gunum ama iki uc gün önce beyaz akıntı geldi bende olurum dedim ama olmadim arada agri girip hemen gidiyordu kasiklarima 2 ay once sogan ictim yine iki kere hemen oldum temmuzda olmadim iicn yapmak istedim hamilelik söz konusu değil 17 yaşındayım

kizlar ya bu camasir suyunla test yapiorum köpuruo nekadar acaba dogruluk payi nedir dha once yapiodum kopurmuodu simdi tasio
Canım kaç gün gecikti şimdi adetin bende geçen ay yapmıştım internetten gorup köpürmüştü çok umitlenmistim ama yanlis cikti kotü olmustum ona güvenme hayal kirikligi olmasin insallah vardir da dogrudur canim yaa

Canım akıntı olması ıyi faydasını görmüş olursun 15 gün tamamlansın olursun inşallah

canim ben sogan kuru uyguladim 15gun baktim adet gormedim tarlusal aldim test yapmadan ictim 2 gun oldu hala adet yok birazcik dha bekliyim diorum belki gelir bi belirtide yok gelicegine dair sasirdim ne yapicagimi camasir suyunu denedim kopurdu heveslendim olmadi 2gun snra test yapicam

Yap canm aklın kalmamış olur bende 10 güne kadar bekliycektim dayanamadım yine ah ahh 2 aydır tam testi aldığım gün yapacağım zaman adet oluyorum belki yarın olurum yapacagim dakika en azından yoksa gecikmezumarım pozitifleri görürüz canım

ayy insallah cnm ya pozitifte olsa negatifte olsa yaz burdan catlarim ben bende bikac gun snra yazicam sonucu cnm allah hayrlisini versin hepimize

olsun canim benim uzulme allah bilio vaktini zamanini bakalim bnde adet gormezsem test yapicam ama bugun agrilarim var olcakmis gbi hayirlisi herseyin cnm incire basliyalim hep beraber adet olursak eger

Selam kızlar.Nasılsınız?Benim soğan kürünün bitmesine 2 günüm kaldı.Ama hiçbir değişiklik yok ara kanama falan oluyor denmişti burda bende hiçbirşey olmadı.Sadece şiddetli akıntılarım oldu.Haftaya bugün adet olmam lazım.sanırım soğan kürü işe yaramadı bende.

Canım herkeste kanama olmuyor diye biliyorum akıntı olması çok iyi temizliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…