Lütfen yardım soğan suyu kullananlar veya bilenler yardımcı olur musunuz ???

2 gün sonra başlaman gerekiyor. Soğan kürünü kullanıpta ilk aydan hamile kalan çok var. Bende bu ay başlıcam soğan kürüne

Bn adet bitti 2 gün snra başaladım bebiş için

Peki cnm sogan kuru icerken de bebek icin calisma yapabilir miyiz yada yapiyormusun ? 15 gun icilecek bu kurde misal 10. gun hamile kaldik ama farkinda degiliz sogan suyunun bebege zarari dokunur mu
Canm ibrahim saraçoğlunun sitesinde bebeğe zararı yok yazıyo ama eğer ki yaparken gbe olduğunu öğrenirsen hmn brak dyo ztn adetin 6. Gnü başladım bn bgn 13. Gnüm ve yumurtam daha bgn çatladı ovu testide kullanıyrm 2 gün snrada btcek zaten bnce dene b eşimede keçi boynuzu kürü yapıyrum inşallah işe yaricak

Hadi bakalim ins guzel haberlerini aliriz cnm
Yumurtanin catladigini nasil ogrendin kusura bakma ben daha yeni evliyim pek bilgim yok. Ovulaston testi eczanede satiliyor degil mi ? Fiyati ne kadar ?

Hadi bakalim ins guzel haberlerini aliriz cnm
Yumurtanin catladigini nasil ogrendin kusura bakma ben daha yeni evliyim pek bilgim yok. Ovulaston testi eczanede satiliyor degil mi ? Fiyati ne kadar ?
Rica ederim canım eczanede satılıyo ama çok pahalı internetten al 20 li 30 lu paketler var bn gcen ay aldım 30 lu bu ayda kullandım ondan bu da gbelik tedti gbi çift çizgi grüyosun ikiside aynı olucak ama o gün yumurtlama gnün bi gün snra da silik çıkıyo o da çatladığı gün zaten gbelik için bu günler önemli kaçırmamış oluyosun yumurtlamayı

Netten bakayim o zaman cnm cok tsk ederim
Ben takvimim diye bir uygulama indirdim ama ne kadar dogru olur bilmiyorum ama kesin sonuc icin bu testten de almam lazim Allah ins saglikli hayirli bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eder

yok bu adetin gelecegi kizlar ya insallah bakicam bakalim 2 gun dha gecsin varsa hamilelik mujde vercem sizlere normalde sarı akintim olur adete yakin simdi beyaz kati akinti var insallah vardi bebis ya

insallah canim ya allah isteyen herkeze hayirlisini versin
Inşallah olur cnm bende daha adet olmadım bugün 4 gün gecikmiş oldu yarın ıdrar testi yapcam pek umudum yok ama olsun en azından biliyim adet olacağım günü beklerim kafam rahat eder bendede şu 2 gündür yogun sarı akıntı var hep beyaz olurdu hiç böyle olmamisti

Aynen canım ama olacak ınş ben öyle hissettim bi an

ayy kizlar heycanlandirdiniz benide hayirli haberler 2 gun dha beklicem adet olmazsam bende yapicam test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…