- 22 Eylül 2014
- 636
- 747
-
- Konu Sahibi ankarali_94
2 gün sonra başlaman gerekiyor. Soğan kürünü kullanıpta ilk aydan hamile kalan çok var. Bende bu ay başlıcam soğan kürüneKizlar adetim yeni bitti miyom icin sogan kurune baslamak istiyorum. Adet bittinten sonra ne kadar surede baslamam gerekiyor ? Birde bebek istiyoruz bu donemde bebek icin calisma yapsak sogan suyu hamile kalmama yada bebegin olusumuna yan etki yaparmi
Bn adet bitti 2 gün snra başaladım bebiş içinKizlar adetim yeni bitti miyom icin sogan kurune baslamak istiyorum. Adet bittinten sonra ne kadar surede baslamam gerekiyor ? Birde bebek istiyoruz bu donemde bebek icin calisma yapsak sogan suyu hamile kalmama yada bebegin olusumuna yan etki yaparmi
Bn adet bitti 2 gün snra başaladım bebiş için
Canm ibrahim saraçoğlunun sitesinde bebeğe zararı yok yazıyo ama eğer ki yaparken gbe olduğunu öğrenirsen hmn brak dyo ztn adetin 6. Gnü başladım bn bgn 13. Gnüm ve yumurtam daha bgn çatladı ovu testide kullanıyrm 2 gün snrada btcek zaten bnce dene b eşimede keçi boynuzu kürü yapıyrum inşallah işe yaricakPeki cnm sogan kuru icerken de bebek icin calisma yapabilir miyiz yada yapiyormusun ? 15 gun icilecek bu kurde misal 10. gun hamile kaldik ama farkinda degiliz sogan suyunun bebege zarari dokunur mu
Canm ibrahim saraçoğlunun sitesinde bebeğe zararı yok yazıyo ama eğer ki yaparken gbe olduğunu öğrenirsen hmn brak dyo ztn adetin 6. Gnü başladım bn bgn 13. Gnüm ve yumurtam daha bgn çatladı ovu testide kullanıyrm 2 gün snrada btcek zaten bnce dene b eşimede keçi boynuzu kürü yapıyrum inşallah işe yaricak
Rica ederim canım eczanede satılıyo ama çok pahalı internetten al 20 li 30 lu paketler var bn gcen ay aldım 30 lu bu ayda kullandım ondan bu da gbelik tedti gbi çift çizgi grüyosun ikiside aynı olucak ama o gün yumurtlama gnün bi gün snra da silik çıkıyo o da çatladığı gün zaten gbelik için bu günler önemli kaçırmamış oluyosun yumurtlamayıHadi bakalim ins guzel haberlerini aliriz cnm
Yumurtanin catladigini nasil ogrendin kusura bakma ben daha yeni evliyim pek bilgim yok. Ovulaston testi eczanede satiliyor degil mi ? Fiyati ne kadar ?
Rica ederim canım eczanede satılıyo ama çok pahalı internetten al 20 li 30 lu paketler var bn gcen ay aldım 30 lu bu ayda kullandım ondan bu da gbelik tedti gbi çift çizgi grüyosun ikiside aynı olucak ama o gün yumurtlama gnün bi gün snra da silik çıkıyo o da çatladığı gün zaten gbelik için bu günler önemli kaçırmamış oluyosun yumurtlamayı
Lecanim benim hic sasmaz 2. gun hemen gelirdi soganda ictim cunku napcam bilemedim bekliyim bakalim biraz dha olmadi oyle teest yapayim
Inş canım ınş vardır benimde soğan küründ3 son günüm son 1 bardak ınş hayırlısı oluryok bu adetin gelecegi kizlar ya insallah bakicam bakalim 2 gun dha gecsin varsa hamilelik mujde vercem sizlere normalde sarı akintim olur adete yakin simdi beyaz kati akinti var insallah vardi bebis ya
Inşallah olur cnm bende daha adet olmadım bugün 4 gün gecikmiş oldu yarın ıdrar testi yapcam pek umudum yok ama olsun en azından biliyim adet olacağım günü beklerim kafam rahat eder bendede şu 2 gündür yogun sarı akıntı var hep beyaz olurdu hiç böyle olmamistiinsallah canim ya allah isteyen herkeze hayirlisini versin
Aynen canım ama olacak ınş ben öyle hissettim bi anInşallah olur cnm bende daha adet olmadım bugün 4 gün gecikmiş oldu yarın ıdrar testi yapcam pek umudum yok ama olsun en azından biliyim adet olacağım günü beklerim kafam rahat eder bendede şu 2 gündür yogun sarı akıntı var hep beyaz olurdu hiç böyle olmamisti
Dualarınızi bekliyorum canım ihtiyacım varAynen canım ama olacak ınş ben öyle hissettim bi an
BirbirimiZe dua edelim kuzum ınş 4 gün erken ama o erken yapılan testlerden yap beklicem canım ınş pozitiftirDualarınızi bekliyorum canım ihtiyacım varinşallah pozitif görürüm yarın sabah görmezsemde uzulmemeye çalışcam burayada yazarım negatif yada pozitif diye
Eşim almaya gitti cnm normal test dedim şu ucuz olanlardan umarım o gösterir erken yapılan bilmiyodum canm guzel haberlerimizi hep birlikte aliriz insallahBirbirimiZe dua edelim kuzum ınş 4 gün erken ama o erken yapılan testlerden yap beklicem canım ınş pozitiftir
En az 10 günü var bekle her bünye bir olmaz kimi iki günde olur kimi 7 günde mutlaka sökülürsünkizlar bugun tarlusal biteli 2 gun oldu hala adet yok kac gun dha bekleyim testmi yapayim acaba ya
Inş kuzum ınş heyecanla biliyorum sabah ilk idrarla yap canım o kesin oluyormusEşim almaya gitti cnm normal test dedim şu ucuz olanlardan umarım o gösterir erken yapılan bilmiyodum canm guzel haberlerimizi hep birlikte aliriz insallah
Tamam canım sabah kalkınca yaparimInş kuzum ınş heyecanla biliyorum sabah ilk idrarla yap canım o kesin oluyormus