Öpüyorum....Saf mısın kızım ?
Yok yeni tanıştığı herif ona aşıkmış... yok şu yok bu...
Ha birde avukat olacaksın. Tehdit ile nasıl baş edilir biz mi sana söyleyeceğiz ?
Tey allam ya.
Ben tehdite karşı ne yapabilirim diye sormadım aslında. Sadece bu durumda ne yapmalıyım diye fikirlerinizi merak ettim. Yani; korktuğum için sevdiğim adamı bırakmalı mıyım sırf geçmişimi öğrenmesin diye yoksa eski sevgilime aldırmayıp sevdiğim adamla devam mı etmeliyim?
Ben tehdite karşı ne yapabilirim diye sormadım aslında. Sadece bu durumda ne yapmalıyım diye fikirlerinizi merak ettim. Yani; korktuğum için sevdiğim adamı bırakmalı mıyım sırf geçmişimi öğrenmesin diye yoksa eski sevgilime aldırmayıp sevdiğim adamla devam mı etmeliyim?
Kimse sana müstahak diyemez önce bunu bil. Ama sevgilini neden aldattın. Aranızda bir şey yaşandı mı dediğinde neden yalan söylemeyi seçtin. O bakir miydi. Hiç mi kimseyle ilişki yaşamamıştı da kaybetmekten korktun.
Hiç cinsel birliktelik yaşamadım dedi yani.?Hiç sormamalıydı geçmişini. Şayet Ben onun yerinde olsam yaşadıklarına degil yalanına üzülürdüm. Soruyorsan öğrenir mi diye, ögrenmez sanmıyorum boşa atıp tutuyordur eski sevgilin. Ama yalan söylemeyin sevdiğiniz insanlara hiç bir konuda. Yok ben bu şekilde devam edemem diyorsa da devam etmeseydi çok mu önemli eski yaşanmışlıklar. Ama bir insana yalan söylemek önemli.Aynen, kendisi önceden hiç bir ilişkisi olmamıştı. Her zaman bana ‘ne olursan ol seni her türlü kabul ederim’ diyor, ama kaybetmekten korktuğum için yalam söyledim. Şimdi ise söylerdem benden gider bundan eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?