lütfen yardım edin

Canım daha yaşın küçük onun gibi neler gelip geçecek her seferinde bunumu sevdim diyip belkide iyi evlenmemişim bile diyeceksin sen sadece kendin için yaşa ama sana şart koyana arkana bile bakma seni buldu bide şartı kaldı ha dangalak

aslında bende farkındayım dünyada tek onun olmadığını ama yapamıyorum malesef eksik hissediyorum bir aydır tanımıyorum 3 yıldır tanıyorum bir buçuk yıl gibi de aynı evde yaşadık. Zayıflamamı istemesine kızmıyorum kilom var çünkü doğumdan sonra zaten alacaksın diyo boyuna yazık diyo ama gel gelelim annemin itirazı evinde yaşadığımı duyunca devam eder mi bilmiyorum. ama seviyorum gerçekten hemde çok. okulun bitmesine dört ay askerlik iş derken 2 yıl var sizce bekleyip görsem mi? alkolu azalttı ama bırakmıyo

Su konuyuda ele alalim bi, arada kaynadi.
Sizi intihara surukleyecek kadr ne yapti size?

Su konuyuda ele alalim bi, arada kaynadi.
Sizi intihara surukleyecek kadr ne yapti size?
aptalca birşeyi kıskanmıştım aslında evine bi arkadaşı gelmişti bna haber vermemişti fotoğrafını gördüm bilgisayarda ama o biraz rahat biriydi yani kabl etmiştim binevi ilk kez oluştu ama ne bileyim aptallık işte aşık olunca ilk defa insan şaşırıyor mecbur gibi hissediyordum onunla evlenmeye kendimi ve bitince de

Ve bu olaydan sonra intihar ettniz?

Aynen ya kadınların yanı gunumuzdekı kadınların %90 ı gönullu kölelıkten yana..Şaşkınca ızlıyorum etrafımı artık yuh dıyorum.

Ticaret yapmiyorsunuz hayat paylasiyorsunuz ne sarti ya ? Bu ciddi bir saygisizlik. Ayni yastayiz. Bir insandan vazgeçmek cçok zor birşey değil bu tutumu çok yanlis ve saygisizca geldi. Ben kicina tekmeyi basardim acik ve net. Kiloluysan zayifla ama kendin için zayifla. Seni seven insan kilolarinla sever, tombik yarim diye sever, tüm kusurlarina aşık olur gerçekten sevecek adam. Sepetle gitsin.

bak fake'liginden suphelendigim kardesim, senle şartli şurtlu, hele boyle kilo filan gibi koşullarla bir araya gelmeyi talep eden, aile/kafa yapina uymayan biriyle olma zaten, zaman kaybi, kapiş

bak fake'liginden suphelendigim kardesim, senle şartli şurtlu, hele boyle kilo filan gibi koşullarla bir araya gelmeyi talep eden, aile/kafa yapina uymayan biriyle olma zaten, zaman kaybi, kapiş
neden fake hesp açıp soru sorayım anlamadım ama innıp inanmamak sna kalmış enim derdim çok büyük zaten

Canım şimdi sinirlenmeden anlatıcam
Gerçek sevgi öyle şartlı olmaz
Sen bu çocuğu seviyorsun belli ama o seni sevse bu kadar kırıcı olmaz.
İntihar etme nedenini anlamadım. Ama mühim bir sorun da yokmuş. Boş yere neden hayatını zorlaştırıyorsun. Beraber yaşadınız diye evlenmek zorunda değilsin. Üniversite okumuş insansın azıcık kendine değer ver.

Evlenmek için tek şart kilo vermek, kızını vermek için tek şart alkol almamak. Bi ilginç geldi şart koşma sekilleri

Evlenmek için tek şart kilo vermek, kızını vermek için tek şart alkol almamak. Bi ilginç geldi şart koşma sekilleri
ailemden hiç kimse alkol kullanmıyor geçmişte babam ve annemin babası da alkolik olduğu ve annelerini dövdüğü için alkole asla tahammül edemiyorlar. sigaradan korkmuyorlar ama alkolden korkuyorlar bana zarar gelebileceği için bu yüzden ailemin şrtı bu sevdiğim kişi de benden kısa yanımda küçük kalıyor kilolu olduğumda sanırım bu yüzden bu kadar istiyo bunu

yardım ederim ama kendimi zorda bırakacak durumlara düşürerek degil yardım edecegimi herkese söyleyerek nedenleriyle birlikte aynı şekilde yardım edecegim şahsa da anlatarak

O zaman hamilelikte ve sonrasında da seni beğenmeyecek ve belki de kilolusun işte diyerek aldatacak. Zaten bu güne kadar boyuna hayran olup çıkmış seninle. Yani kalbine itafen bi şey göremedim. Fiziksel bi yakınlaşmaymış sadece kalbi yokmuş.

bu çocuk seni bu stresle 2 yıla zayıflatır zaten . ama sizin asıl sorununuz ne kilo mu içki mi annen mi annenin onu istememesi mi buna bir karar ver istersen önce .Annem onu öğrendi diyorsun sevgili olduğunuzu mu öğrendi seni affetti . yoksa beraber yaşadığınızı mı öğrendi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…