sen 15 dedinya birden tepetaklak oldum%21 mi fazla geldi, çıldırdın mı sen kuzum? Devamlı spor yapan ince ve fit bir hatununun olması gereken değer %20-25 arası zaten. %20nin altına inme.
aynen öyle kendimden çok seviyorumSen onu seviyorsun ama kendini sevmiyorsun..
Nasıl olcak?!
aptalca birşeyi kıskanmıştım aslında evine bi arkadaşı gelmişti bna haber vermemişti fotoğrafını gördüm bilgisayarda ama o biraz rahat biriydi yani kabl etmiştim binevi ilk kez oluştu ama ne bileyim aptallık işte aşık olunca ilk defa insan şaşırıyor mecbur gibi hissediyordum onunla evlenmeye kendimi ve bitince deSu konuyuda ele alalim bi, arada kaynadi.
Sizi intihara surukleyecek kadr ne yapti size?
aptalca birşeyi kıskanmıştım aslında evine bi arkadaşı gelmişti bna haber vermemişti fotoğrafını gördüm bilgisayarda ama o biraz rahat biriydi yani kabl etmiştim binevi ilk kez oluştu ama ne bileyim aptallık işte aşık olunca ilk defa insan şaşırıyor mecbur gibi hissediyordum onunla evlenmeye kendimi ve bitince de
Çok sinir oldum gene yazacağım o adamdan uzak dur. O kim oluyor şu erkeklerin egosunu tavan yapmayın lütfen çok rica ediyorum. Resmen popolarını kaldırıyorsunuz. Adamda özgüvene bak " seninle sevgili olurum da şartım var da. Postala hemen postala. Anneni dinle.
bak fake'liginden suphelendigim kardesim, senle şartli şurtlu, hele boyle kilo filan gibi koşullarla bir araya gelmeyi talep eden, aile/kafa yapina uymayan biriyle olma zaten, zaman kaybi, kapişİlk defa bir böyle bi sayfaya üye oldum ve yaziyorum. Yanlışım olursa lütfen kusuruma bakmayın bugün doğum günüm henüz.22 yaşındayım ve üniversite son sınıftayım. Burdaki büyüklerimden yaşıt olup tecrübelilerimden fikir vermenizi rica ediyorum. Ben üniversitemden biriyle bir buçuk yıl ciktim birinci aydan itibaren birlikte yaşadık sonra bi kıskançlık yüzünden ayrıldım aptal gibi intihar ettim annem ilk kez bu olayla çocuğu öğrendi affetti ama bir daha asla onun adını geçirme dedi. Şimdi ayrılalı bir yıl olmuştu hiç kopmadık tabi ama sevgili de olmamıştık o tekrar olmak istediğini söyledi tek şartı isteği de kilo vermem 1.76 boyundayım bu arada 72 kiloyum her neyse ben çok seviyorum ama annemi de ezip geçemem ne yapmam gerek bilmiyorm ayrıca çocuk alkol alıyor ama ailesi de alıyor onların yaşam tarzında var yani sarhos olup sorun çıkarmıyor bizim ailenin de tek şarkı alkol almamasi herşey kabul ediliyor başka. Karisirsa kafanız sorunuza cevap veririm herşeyi anlatayim derken dağıldı konu
neden fake hesp açıp soru sorayım anlamadım ama innıp inanmamak sna kalmış enim derdim çok büyük zatenbak fake'liginden suphelendigim kardesim, senle şartli şurtlu, hele boyle kilo filan gibi koşullarla bir araya gelmeyi talep eden, aile/kafa yapina uymayan biriyle olma zaten, zaman kaybi, kapiş
ailemden hiç kimse alkol kullanmıyor geçmişte babam ve annemin babası da alkolik olduğu ve annelerini dövdüğü için alkole asla tahammül edemiyorlar. sigaradan korkmuyorlar ama alkolden korkuyorlar bana zarar gelebileceği için bu yüzden ailemin şrtı bu sevdiğim kişi de benden kısa yanımda küçük kalıyor kilolu olduğumda sanırım bu yüzden bu kadar istiyo bunuEvlenmek için tek şart kilo vermek, kızını vermek için tek şart alkol almamak. Bi ilginç geldi şart koşma sekilleri
nasıl yani anlamadımyardım ederim ama kendimi zorda bırakacak durumlara düşürerek degil yardım edecegimi herkese söyleyerek nedenleriyle birlikte aynı şekilde yardım edecegim şahsa da anlatarak