lütfen yardım edin

nasıl yani anlamadım :KK43:
yani önce kadınla konuşarak ne yapmak istedigini ve yaptıgının arkasında durması ..... eşinle ailenle insani olrak ilgilendigini hatta kadının eşiyle konuş kim olsa ben bunu insanlıgım geregi yaparım ........yani ortada bırakcak duruma sokmadan açık olarak....

Canim bir sürü sorun yaşadığın adamla zorun ne? Hele de kullenmisken her şey.bu işler şartlarla olmaz o sen dedin diye alkolu temelli bırakmaz sende kalıcı zayıflayamax sin.başkasını bul

ailemden hiç kimse alkol kullanmıyor geçmişte babam ve annemin babası da alkolik olduğu ve annelerini dövdüğü için alkole asla tahammül edemiyorlar. sigaradan korkmuyorlar ama alkolden korkuyorlar bana zarar gelebileceği için bu yüzden ailemin şrtı bu sevdiğim kişi de benden kısa yanımda küçük kalıyor kilolu olduğumda sanırım bu yüzden bu kadar istiyo bunu
zayiflamani istemesi bir derece, ama bunu senle devam etme sarti olarak sunmasi??

bu çocuk seni bu stresle 2 yıla zayıflatır zaten . ama sizin asıl sorununuz ne kilo mu içki mi annen mi annenin onu istememesi mi buna bir karar ver istersen önce .Annem onu öğrendi diyorsun sevgili olduğunuzu mu öğrendi seni affetti . yoksa beraber yaşadığınızı mı öğrendi .
annem onun için intihar ettiğimi sevgili olduğumuzu öğrendi

yani önce kadınla konuşarak ne yapmak istedigini ve yaptıgının arkasında durması ..... eşinle ailenle insani olrak ilgilendigini hatta kadının eşiyle konuş kim olsa ben bunu insanlıgım geregi yaparım ........yani ortada bırakcak duruma sokmadan açık olarak....
ben evli değilim o da değil karıştırdınız mı

X