- 26 Ağustos 2022
- 246
- 46
- Konu Sahibi Sihirlikutu
Size de hatırlatmak kesinlikle istemiyorum bu durumu. Tekrar nüksetmesini hiç istemem. Nasıl bir bela olduğunu maalesef bu günlerde deneyimliyorum. Ancak başkalarının da bu durumu yaşadığını bilmek, özellikle de kurtulduklarını bilmek beni rahatlatıyor. Bu sabah 6 buçukta uyandım, dün de aşırı yorgundum oysaki öğlene kadar uyurum diye düşünüyordum. Ama uyumak ne mümkün. Bir çarpıntı, intihar eder miyim düşünceleri başladı. Tam 1 saat. 7 de zaten ilaç alıyordum, aldim, dideral içtim bir tane de. Şimdi daha sakin ve iyiyim. Ama sin 3 4 gündür gün içinde tekrarlıyor maalesef. Bir gün bile tekrarlamasa içimde o kadar büyük bir umut ışığı yanacak ki. Tekrar hayata dönecek miyim? Çalışıp verimli başarılı olacak mıyım? Bunlara çok hasret kaldım. Beynimi artık kontrol edebilmek istiyorum.Çok fazla ayrıntı verip hatırlamak ve konuşmak istemediğim bir konu. Seni çok iyi ağlıyorum konu sahibi. Sırf iyi hissetmen için yazıyorum.
Bütün saydıkların yanı sıra birde uyuyamıyordum.
Rekorum 3 gün sanırım. Tam tamına 3 gün olmayabilir ama 2,5 gün kesin.
Uykusuzlukta eklenince tam deliriyordum.
Artık yalvarırdım uyumak için.
Sürekli tekrarlardı bu uyuyamama durumu.
İğne yapılır öyle uyur olmuştum.
Haplar,terapiler,iğneler derken geçti zaman.
2 sene sürdü.
Ben atlattım. Eminim sende atlatacaksın.
Artık ilaç kullanmıyorum ama bu deprem olayları bende tetikleme yaptı.
Korku felan değil de üzüntüden.
Doktorum bir süre içmemi önerdi 4 gündür ilaç alıyorum. Onun dışında gerçekten iyileşemem sanıyordum ama iyileştim.
Size de acil şifalar diliyorum. Geçecek.