Sakın bulaşma bence. Madem kilo vermeni isthyor oda alkolu biraksın.İlk defa bir böyle bi sayfaya üye oldum ve yaziyorum. Yanlışım olursa lütfen kusuruma bakmayın bugün doğum günüm henüz.22 yaşındayım ve üniversite son sınıftayım. Burdaki büyüklerimden yaşıt olup tecrübelilerimden fikir vermenizi rica ediyorum. Ben üniversitemden biriyle bir buçuk yıl ciktim birinci aydan itibaren birlikte yaşadık sonra bi kıskançlık yüzünden ayrıldım aptal gibi intihar ettim annem ilk kez bu olayla çocuğu öğrendi affetti ama bir daha asla onun adını geçirme dedi. Şimdi ayrılalı bir yıl olmuştu hiç kopmadık tabi ama sevgili de olmamıştık o tekrar olmak istediğini söyledi tek şartı isteği de kilo vermem 1.76 boyundayım bu arada 72 kiloyum her neyse ben çok seviyorum ama annemi de ezip geçemem ne yapmam gerek bilmiyorm ayrıca çocuk alkol alıyor ama ailesi de alıyor onların yaşam tarzında var yani sarhos olup sorun çıkarmıyor bizim ailenin de tek şarkı alkol almamasi herşey kabul ediliyor başka. Karisirsa kafanız sorunuza cevap veririm herşeyi anlatayim derken dağıldı konu
kilo kemikli 62
yağ oranı %10
olduğunda şartları sağlayıp, sevgili olabilirsin
ayrıca 1 ay fazla fazla yeter tanıyıp güvenmek için, evine yerleşmekte geç bile kalmışsın
Kuzum iyi hoş ama bayanlarda yağ oranı %12nin altına indiğinde adetten kesiliyoruz. Gel şunu %15 yapalım, sırım gibi dolaşsın.
15 az değil mi :SKuzum iyi hoş ama bayanlarda yağ oranı %12nin altına indiğinde adetten kesiliyoruz. Gel şunu %15 yapalım, sırım gibi dolaşsın.
15 az değil mi :S
Ooooo kuzum hoşgeldin, yine sırra kadem basmıştın
Az tabii, ideal %20 dir ki bu da ince ve fit bir vucut demek. %15'e doğru kas yoğunluğu fazlasıyla artar.
ölçüldüm 4 ay önceki değerlerimi kaydetmemiştim su an yağ oranı %21 yazıyor açıkcası bana fazla geldi:S regl bitiminden 5 gün sonra ölçüm yapıldı ondan mı bilemedim ama bana yağ oranım daha az geliyor üzüldüm şimdi o kadar da spor yapıyoz
İlk defa bir böyle bi sayfaya üye oldum ve yaziyorum. Yanlışım olursa lütfen kusuruma bakmayın bugün doğum günüm henüz.22 yaşındayım ve üniversite son sınıftayım. Burdaki büyüklerimden yaşıt olup tecrübelilerimden fikir vermenizi rica ediyorum. Ben üniversitemden biriyle bir buçuk yıl ciktim birinci aydan itibaren birlikte yaşadık sonra bi kıskançlık yüzünden ayrıldım aptal gibi intihar ettim annem ilk kez bu olayla çocuğu öğrendi affetti ama bir daha asla onun adını geçirme dedi. Şimdi ayrılalı bir yıl olmuştu hiç kopmadık tabi ama sevgili de olmamıştık o tekrar olmak istediğini söyledi tek şartı isteği de kilo vermem 1.76 boyundayım bu arada 72 kiloyum her neyse ben çok seviyorum ama annemi de ezip geçemem ne yapmam gerek bilmiyorm ayrıca çocuk alkol alıyor ama ailesi de alıyor onların yaşam tarzında var yani sarhos olup sorun çıkarmıyor bizim ailenin de tek şarkı alkol almamasi herşey kabul ediliyor başka. Karisirsa kafanız sorunuza cevap veririm herşeyi anlatayim derken dağıldı konu