lütfen yardım edin

newlove

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
13
0
31
İlk defa bir böyle bi sayfaya üye oldum ve yaziyorum. Yanlışım olursa lütfen kusuruma bakmayın bugün doğum günüm henüz.22 yaşındayım ve üniversite son sınıftayım. Burdaki büyüklerimden yaşıt olup tecrübelilerimden fikir vermenizi rica ediyorum. Ben üniversitemden biriyle bir buçuk yıl ciktim birinci aydan itibaren birlikte yaşadık sonra bi kıskançlık yüzünden ayrıldım aptal gibi intihar ettim annem ilk kez bu olayla çocuğu öğrendi affetti ama bir daha asla onun adını geçirme dedi. Şimdi ayrılalı bir yıl olmuştu hiç kopmadık tabi ama sevgili de olmamıştık o tekrar olmak istediğini söyledi tek şartı isteği de kilo vermem 1.76 boyundayım bu arada 72 kiloyum her neyse ben çok seviyorum ama annemi de ezip geçemem ne yapmam gerek bilmiyorm ayrıca çocuk alkol alıyor ama ailesi de alıyor onların yaşam tarzında var yani sarhos olup sorun çıkarmıyor bizim ailenin de tek şarkı alkol almamasi herşey kabul ediliyor başka. Karisirsa kafanız sorunuza cevap veririm herşeyi anlatayim derken dağıldı konu

Sakın bulaşma bence. Madem kilo vermeni isthyor oda alkolu biraksın.

Benim de şartımvar
Şart koşan adamla sevgili olmam
Annem haklı der otururum.
Alkol alan bir sizin aileye zaten uymazmış.
Pek olurunu göremedim.
Bir erkek kilonu değil yüreğini görmeliydi önce.

Çok sinir oldum gene yazacağım o adamdan uzak dur. O kim oluyor şu erkeklerin egosunu tavan yapmayın lütfen çok rica ediyorum. Resmen popolarını kaldırıyorsunuz. Adamda özgüvene bak " seninle sevgili olurum da şartım var da. Postala hemen postala. Anneni dinle.

kilo kemikli 62
yağ oranı %10
olduğunda şartları sağlayıp, sevgili olabilirsin
ayrıca 1 ay fazla fazla yeter tanıyıp güvenmek için, evine yerleşmekte geç bile kalmışsın

Kuzum iyi hoş ama bayanlarda yağ oranı %12nin altına indiğinde adetten kesiliyoruz. Gel şunu %15 yapalım, sırım gibi dolaşsın.

1 aydır tanıdığın birisi ile birlikte yaşamak. Yeniden sevgili olacaksan çok az zamanın var, 1 ayda ne kadar kilo verirsin bilemedim Hemen spora başla sıkı bir diyet uygula. Kadınlık gururundan geçtim annene verdiğin sözünde mi önemi yok?

Gerizekalıya bak kilo vermen şartıyla senle birlikte olacak he ! Bunun gibileri çok mu arıyorsunuz bacım.

Ooooo kuzum hoşgeldin, yine sırra kadem basmıştın

Az tabii, ideal %20 dir ki bu da ince ve fit bir vucut demek. %15'e doğru kas yoğunluğu fazlasıyla artar.

ölçüldüm 4 ay önceki değerlerimi kaydetmemiştim su an yağ oranı %21 yazıyor açıkcası bana fazla geldi:S regl bitiminden 5 gün sonra ölçüm yapıldı ondan mı bilemedim ama bana yağ oranım daha az geliyor üzüldüm şimdi o kadar da spor yapıyoz

%21 mi fazla geldi, çıldırdın mı sen kuzum? Devamlı spor yapan ince ve fit bir hatununun olması gereken değer %20-25 arası zaten. %20nin altına inme.

Bence sen o çocuğu unut.. Boyun uzun kilon da aşırı değil. Kilo vermemi istiyor diyince boyun kısa da kilolusun sandım. O önce içkiyi bıraksın. aileniz de uyumsuzmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…