Lütfen Yardım Edin lütfen 🤲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mlblatrlfmf

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2021
37
-7
6
32
8 aylık bir bebeğim var hamileyken kendi borcum için eşimden habersiz bir altın aldım babannemden yaklaşık bir sene oldu durumu iyi fakat sürekli arayıp beni sıkıştırıyor başkalarına borç verip alamadığı var bir baskasindan 6 sene sonra aldı ama ben torunu olduğum.halde sıkıştırıyor ankasiyete rahatsızlığın var küçük bebeğim var bazen intiharı bile düşünüyorum bebeğim gelince aklıma o frenliyor beni napicagimi artık bende bilmiyorum eşime söylememe net ayriliriz ne yapacağımı bilmiyorum artık lütfen yardım edin

babanız hayatta mı? onunla oturup bi konuşsanız?

yani evet sizin acinizdan bakinca haklisiniz ozelliklerde fiyatlar bu kadar artmisken, su an o fiyatin 3 katini asti altin ama anneniz babaniz bile olsa durumu iyi bile olsa borc olarak vermis ve verdigi borcu istemesi en dogal hakki

Bir sene borcu geri vermemek için uzun bir süre. İhtiyacı olsun olmasın kişi verdiği borcu geri isteyebilir. Alırken ödemesini düşünmediniz mi? Bir altın için canınızdan mı olacaksınız sakin olun, ilaçlarınızı düzenli kullanıyor musunuz? Kendiniz ödeyemeyecekseniz elbet birine eşiniz, anneniz, babanız vs söylemeniz lazım

Bir altın için mi ayrılırsınız gerçekten ? Eşiniz sonuçta bence en başta ondan isteseydiniz verecek durumu yoksa babaannemden alıyorum ozaman diye söyleseydiniz. borcunuz neydi ki bu arada gizli bişey mi?

Cumhuriyet açıkçası ben ondan alıp birine borç verdim ödeyemiyor bende bu durumda çok zor durumda kaldım
Hıı şimdi gördüm. Kusura bakmayın da yaptığınız hiç mantıklı değil. Borçla borç mu verilir yahu sizde yoksa vermeyin kimseye borç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…