- 30 Ağustos 2021
- 37
- -7
- 6
- 32
- Konu Sahibi mlblatrlfmf
-
babanız hayatta mı? onunla oturup bi konuşsanız?8 aylık bir bebeğim var hamileyken kendi borcum için eşimden habersiz bir altın aldım babannemden yaklaşık bir sene oldu durumu iyi fakat sürekli arayıp beni sıkıştırıyor başkalarına borç verip alamadığı var bir baskasindan 6 sene sonra aldı ama ben torunu olduğum.halde sıkıştırıyor ankasiyete rahatsızlığın var küçük bebeğim var bazen intiharı bile düşünüyorum bebeğim gelince aklıma o frenliyor beni napicagimi artık bende bilmiyorum eşime söylememe net ayriliriz ne yapacağımı bilmiyorum artık lütfen yardım edin
Cumhuriyet açıkçası ben ondan alıp birine borç verdim ödeyemiyor bende bu durumda çok zor durumda kaldım1 gram mi ceyrek mi tam mi? Aklima sadece bu soru geldi.
Yalan soyledigim ve başkası için borc alıp alamadığım içinEşine söylesen neden ayrılırsınız?
Borc verdiginiz kisiye zor durumda oldugunuzu soyleyin sizde.Sonucta o da size borclu.Cumhuriyet açıkçası ben ondan alıp birine borç verdim ödeyemiyor bende bu durumda çok zor durumda kaldım
Hıı şimdi gördüm. Kusura bakmayın da yaptığınız hiç mantıklı değil. Borçla borç mu verilir yahu sizde yoksa vermeyin kimseye borçCumhuriyet açıkçası ben ondan alıp birine borç verdim ödeyemiyor bende bu durumda çok zor durumda kaldım
Kendi borcum için aldım yazmışsınız başta.Cumhuriyet açıkçası ben ondan alıp birine borç verdim ödeyemiyor bende bu durumda çok zor durumda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?