• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Yardım Edin lütfen 🤲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yani evet sizin acinizdan bakinca haklisiniz ozelliklerde fiyatlar bu kadar artmisken
O altını, eşinden habersiz, babanesinden borç olarak almış ve onu da başkasına borç olarak vermiş!
Konu sahibi bu konunun tam olarak neresinde haklı?

8 aylık bir bebeğim var hamileyken kendi borcum için eşimden habersiz bir altın aldım babannemden yaklaşık bir sene oldu durumu iyi fakat sürekli arayıp beni sıkıştırıyor başkalarına borç verip alamadığı var bir baskasindan 6 sene sonra aldı ama ben torunu olduğum.halde sıkıştırıyor ankasiyete rahatsızlığın var küçük bebeğim var bazen intiharı bile düşünüyorum bebeğim gelince aklıma o frenliyor beni napicagimi artık bende bilmiyorum eşime söylememe net ayriliriz ne yapacağımı bilmiyorum artık lütfen yardım edin 😔
Eşinden bence birşey gizleme.Oldugu gibi anlat beraber ödeyin.Calismiyorsan zorlanirsin.Esinden habersiz ne borç ver ne de al derim.

Cumhuriyet açıkçası ben ondan alıp birine borç verdim ödeyemiyor bende bu durumda çok zor durumda kaldım

Eeee ablacım ben mi anlaymadım hem anksiyete hastasısın, hem kendi gelirin yok, hem ailenden korkuyorsun, hem eşinden korkuyorsun afedersin bu popoyla borç almışsın bir de götürüp başkasına vermişsin .... kendinin olmayan parayı neden başkasına borç veriyorsun?? Neyse babana söyle, eşine de söyle borç takan taraf getirsin parayı versin anca öyle kapatırsın.

Altın artmış artmamış bu borç veren kişinin sorunu değil.
İnsanlar zarar etmemek için borcunu altın olarak verir öyle de ister zaten.

Altından kalkamayacak borca girmemeliydiniz. Muhtemelen babaannem bana feda eder sonradan istemez ya da ölür gider diye düşündünüz. Bir de haklı gibi başkalarını öne sürüyorsunuz.

İntihar edeceğinizi sanmam.
Bencil kafasını gördüm sizde canınız çok tatlıdır kiyamazsınız.

Altın artmış artmamış bu borç veren kişinin sorunu değil.
İnsanlar zarar etmemek için borcunu altın olarak verir öyle de ister zaten.

Altından kalkamayacak borca girmemeliydiniz. Muhtemelen babaannem bana feda eder sonradan istemez ya da ölür gider diye düşündünüz. Bir de haklı gibi başkalarını öne sürüyorsunuz.

İntihar edeceğinizi sanmam.
Bencil kafasını gördüm sizde canınız çok tatlıdır kiyamazs

8 aylık bir bebeğim var hamileyken kendi borcum için eşimden habersiz bir altın aldım babannemden yaklaşık bir sene oldu durumu iyi fakat sürekli arayıp beni sıkıştırıyor başkalarına borç verip alamadığı var bir baskasindan 6 sene sonra aldı ama ben torunu olduğum.halde sıkıştırıyor ankasiyete rahatsızlığın var küçük bebeğim var bazen intiharı bile düşünüyorum bebeğim gelince aklıma o frenliyor beni napicagimi artık bende bilmiyorum eşime söylememe net ayriliriz ne yapacağımı bilmiyorum artık lütfen yardım edin 😔
1 grammı?ee ne var ki verin hem niye boşuyormuş eşiniz sizi o kadar borç için lütfen bundan sonra gizli saklı iş yapmayın.

Neden bu kadar sevgisiz ve acımasızsiniz sadece konuşmak dertleşmek istedim ben odemeyecegim demiyorum zaten asla ayrıca babannemi tanımıyorsunuz oda almadan bırakmaz paraya tapan insanlar vardır ya öyledir kendisi

Paraya çok tapsa borç da vermezdi valla. Güvenmiş vermiş 1 sene de beklemiş. Daha ne olsun?

Neden bu kadar sevgisiz ve acımasızsiniz sadece konuşmak dertleşmek istedim ben odemeyecegim demiyorum zaten asla ayrıca babannemi tanımıyorsunuz oda almadan bırakmaz paraya tapan insanlar vardır ya öyledir kendisi
Paraya tapsa borç vermezdi. Herhalde kadın kendi parasını geri isteyecek size hibe mi edecek? Alıp üstüne yatmışsınız bir senedir. Gelir yok aileden kork kocadan kork ama gidip başkasının altınını al başkasına borç ver. Ne güzel hayat ya

Bunun paraya tapmakla ilgisi yok ki. Bi baskasina neden borc verdiniz?

Eşinizin neden ayrılmak isteyeceğine takıldım. Sizin eşinizden gizli ne borcunuz vardı ki ayrılabilir diye korkuyorsunuz? Kime, ne için borçlanmıştınız da babannenizden altın aldınız? Asıl mesele burda bence. Konu sahibi bundan korkuyor.

eşiniz duyarsa sizi boşuyor, siz bir altın uğruna intihar ediyorsunuz vs. Borç verdiğiniz arkadaş erkekti değil mi? Bu yüzden eşiniz duyarsa yuvanız yıkılıyor ve duyulmasındansa ölmeyi tercih ediyorsunuz. Umarım yanılıyorumdur.
Ben de böyle düşündüm kesinlikle.

Sadece dertleşmek istedim ama okadar acımasız yorumlara dayamadim
Ben bundan 2 ay önce 2 tane ceyrek aldin kaybettim ilk önce eşime hic birsey diyemedim benim hal tavrimdan birseylee oldugunu farketti aldi beni karsinza konustu bende anlattim oda bana saolsun bunun icinmi 1 haftadir boyleydin niye bende sakliyorsun dedi kaybettigin icin kizmiyorum ama sakladigin icin kiziyorum sana dedi bir daha yapma boyle deyip konuyu kapatti sende intihari düşüncegine kocana acikca anlat eger seni seviyorsa bir hal yol bulur belki bir erkek olarak o verdiginuz borclu kisiyle muatap olur ama esinizden saklamayin lutfen

O burcu babaanen sana vermemişki baskasina vermiş canim benim sen sadece aracilik yapmişsin bu devirde kim kime cumhuriyet altin borc verir ya ne kadar iyi niyetlisiniz keske bu iyi niyetliginizi kocaniza anlatarak yapsaniz az da degil nerden baksan 10.000 tl niye kadin bir baskasina 10.000 tl versin ya babaanenizi suclamaktan vazgecin kendi yanlişinizi duzeltmeye bakin verdiginiz kisiyede yuvam yikilcak deyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back