• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Yardım Edin lütfen 🤲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinizin neden ayrılmak isteyeceğine takıldım. Sizin eşinizden gizli ne borcunuz vardı ki ayrılabilir diye korkuyorsunuz? Kime, ne için borçlanmıştınız da babannenizden altın aldınız? Asıl mesele burda bence. Konu sahibi bundan korkuyor.
Bence bu borc verdigi kisi erkek

eşiniz duyarsa sizi boşuyor, siz bir altın uğruna intihar ediyorsunuz vs. Borç verdiğiniz arkadaş erkekti değil mi? Bu yüzden eşiniz duyarsa yuvanız yıkılıyor ve duyulmasındansa ölmeyi tercih ediyorsunuz. Umarım yanılıyorumdur.

Sizler de amma hafiye çıktınız arkadaşım hiç aklıma bile gelmedi :KK51:

Bence de. Kimse böyle bir şeyden kolayca ayrılmaz.
Adam niye 10.000 tl icin karisindan olsun ki kizar dese anlariz kizmasi normal kesin ayrilir diyor bunun daha baska aciklamasi yok .konu sahibin actigi konu bastan aşagi enterasan geldi bana. Bu devirde kim kime borc verir ya boyle arkadas bir bizde yok valla

Adam niye 10.000 tl icin karisindan olsun ki kizar dese anlariz kizmasi normal kesin ayrilir diyor bunun daha baska aciklamasi yok .konu sahibin actigi konu bastan aşagi enterasan geldi bana. Bu devirde kim kime borc verir ya boyle arkadas bir bizde yok valla
Bir de bunun için intiharı düşünmesi? O borç demek ki kocasının tepki göstereceği bir yere gitti.

Bir de bunun için intiharı düşünmesi? O borç demek ki kocasının tepki göstereceği bir yere gitti.
Evet birde o var .bencede karisik bir durum bence o yuzden cok panik yapiyor bende olsam ee bende yaparim ne dicem kocama erkek arkadasimami verdim dicem benim esimde bosar beni normal olarak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back