Lütfen yardım edin ihtiyarı düşünüyorum artık

18 ve 21 yaşındayken cahillikler yapmış şu mesajınız ağır olmuş bence. Bu mantıkla bakarsak aile de nasıl fikir sormadan dünyaya getirmeye karar veriyorsa her koşulda yanında olmalı çocuğunun.
Aileye diyecek hiçbir lafım yok. Ben 18 ya da 21 yaşındayken evlenecek cesareti gösteremezdim. Açıkçası çok korkardım. Bu cesareti gösterebilen hem de iki kere gösterebilen biri canını koruyacak cesareti de gösterir. Karşınızda güçsüz bir kadın yok. Çok cesur bir kadın var.

Sevdim gittim diyor. O zaman canımı kurtarmak için de gittim diyecek!

Aileye lafım yok. Ne yazsam boş. Yazmaya bile değmez.

Bilmiyorum ne yapacağım ailemin sadece şey demesini beklerdim ben kızımı yollamıyorum nasıl vurursun ona diye

Bencede adam öldürür ya eski sevgilimin ailesinde şizofreni çok vardı eski sevgilimde böyleydi hastaymış meğersem hep kafasında kuruyordu kıskançlık falan ayrıldım ama zor kurtuldum sadece eski sevgilisi olmama rağmen aşırı bana takmıstı öldürmeye karar vermişti yani izimi sildim polisten yardım aldım çok şükür .Böyle insanlar düzelmez beyinden hastalar cunku

Akıllılık ve cesaret gösterip bebeği de aldırmış, bunu da yapabilir haklısınız o konuda kaldı ki ekonomik özgürlüğü de varmış.

Sabah işe gider gibi gidip darp raporunu al, polise şikayette bulun. Ailemin yanına dönmek istemiyorum dersen onlar gerekli yönlendirmeleri yapar, kimse de sen istemedikçe bulamaz. Acil bu manyaktan kurtul, ailende olsa ne olmasa ne. En azından başında boşuna kalabalık etmesinler

Ne vardi da bu yaşta 2 kez evlendin.Ailen destek çıkmıyorsa sen kendine iş bul.Duzen kur.Cocuk yapma bari.

Şehriniz de bulunan kadın sığınma derkenleri ile iletişime geçebilir sonrasında kendinizi de gücenceye alarak şikayetçi olabilirsiniz . Ailenizin yaptığı mobbing kabul edilemez bizler hayvan değiliz güdülelim .umarım zamanla anlar onlarda yaptıkları hatayı. Eşinizin tedavi olması gerekli

18 yasindaki yanlış evlilik hiç mi tecrübe olmadı sana,hemen başka bir yanlışa gitmişsin..böyle manyak adamla tartışırken onu daha saldırgan yapacak cümleler kullanmamalısın..nasıl olacak bilmiyorum ama kurtul o adamdan..böyle ailelere de hayret ediyorum,evladının elini mosmor yapmış adamın eline kızlarını bi daha göndermek istiyorlar..aileni birdaha yanlış yapmayacağım diye ikna et,yeter ki bana sahip çıkın de..eve cenazem gelse mutlu mu olacaksınız de..ama sonra ben kocamı çok seviyorum diye onları da arada bırakma..

18 ve 21 yaşındayken cahillikler yapmış şu mesajınız ağır olmuş bence. Bu mantıkla bakarsak aile de nasıl fikir sormadan dünyaya getirmeye karar veriyorsa her koşulda yanında olmalı çocuğunun.

Bence hep yaşı ufak ergen cahillik deyip durmakta bana kılıf geliyor. 1 de mutsuz olmuşsun 2 de niye zırt diye bida evleniyosun süvari atlı mı koşuyor? Bana çok kocasevicilik geliyor.
Fazla pembe gözlüklü sanırım konu sahibi evlilik ciddi iş hayatta tek ideali bu mu? hem beni çok sevdi diyo belli yanii ne kadar sevdiği daha çok evlilikler yapar.
İnsan gider üniversiteye yada çalışıyorsa devam eder evlenmeyi de uzun süre ertelerdi başkası olsa. 2,ye cehalet diyemem seçim olmuş. O alıntı bence çok yerinde gayet bilinçli cesur.
Aile zaten tamamen cahil bencil ve yontma taş devrin de yaşıyo hala.
Bu yorum acımasızlık barındırmıyor konu sahibi aklını başına alsın diye yazdım.

Son düzenleme:
Çalışan bir kadının boşanmak için ailesinden izin almasına gerek yok. Ayrıca çaresiz değilsin . Herşey senin bir şikayetine bakar gerekirse sığınma evine gidin. Boşan kurtar kendini.

Kaldı ki gencecik yaşta iki kez evlenip kendini harcamak neden. Şimdi insanlar evlilikten kaçıyor evliler kurtulmak için çabalıyor. Ama sen buna rağmen aynı ateşe iki kez atlıyorsun . Özellikle ekonomik özgürlüğü olan kadınların daha aklı başında davranması gerekir diye biliyorum. Seni kırmak istemiyorum senin en büyük hatan duygusal davranmak ve duygusal kadın her daim aptaldır.

Adam zaten manyak sende arkadaslarini alıp kocanla eğlenceye gidiyorsun. Alkol var belli maddede kullaniyor belli ?

Ailesini ben anlıyorum Allah başa vermesin. Asii ve yola gelmeyen bir kız ve neler çekti aile bilmiyoruz.

Belliki ergenliği zor gecmis. Hala daha atlatamamis.
Napcak bilmiyorum ama inşallah aklını başına alır.

Rabbım evlatlarımızı korusun aklı başında, düzgün insanlarla karşılaştırsın.

Hemen vakit geçirmeden darp raporu alın.
Herifin sizi sevdiği filan yok, köle diye almış "eş" diye değil.
Ayrıca reşitsiniz, bu oçe'yi şikayet etmek için ailenizden izin almanıza GEREK YOK.

Şikayetinizi hemen yapın, darp raporunuzu da alın.

Genç yaşta 2 defa evlenecek kadar cesaretin varsa boşanacak cesaretin de var. Zaten bir defa boşanmışsın. Durmadan ailem izin vermez boşanma diyip duruyorsun ama evelnirke aileyi hiç takmamışsın bu da gayet sizin cesaretli istediği zaman her şeyi yapabilen biri olduğumuzu gösteriyor. Yani hoşuna ailem izin vermiyor demeyin hata kocam dan korkuyorum da demeyin ne kocayı ne de aileyi taktığınızı düşünüyorum. Belli ki evliliği sürdürmek istiyorsunuz. Yoksa anneler kulübüne üye olmazdınız. Bu mükemmel hayatına bir çocuk eksikti onu da yapmaya çalıştığın çok belli. Yap bakalım. Bence burada hiç kandırmaya çalışma kimseyi. Siz boşan da demicem çünkü erkeksiz durmayan dürtülerini kontrol edemeyen kadınlardansınız. Bu kocayı boşasanizda hemen yeni bir psikopat bulursunuz. Çünkü sizinde onlardan aşağı kalır yanınız yok.

İşe gidiyor gibi git darp raporu al sonra şikayette bulun ve kocanın seni öldürmekle tehdit ettiğini gidecek yerin olmadığını söyle devlet seni sığınma evine yerleştiriyor ama her şehirde yok eğer bulunduğun şehirde yoksa çevre illere göndere biliyor başka ilde iş sıkıntın olacağı için sana iş konusunda da destek oluyor bir arkadaşımın ablasının başına gelmişti

Ailem arkamda değil nasıl yapacağım
Ailen kimmmm,, bir b... Yaramayan, seni dövdürene aile mi diyorsun. Bnm karşı komşum kadın geçen ay sığınma evine başvurdu şimdi kimse bilmiyor nerede olduğunu.. Pislik kocası arabasını üstüne sürüp, iş yerini basıp yolunu kesiyordu... Çaresiz kalınca gitti...sende yap. Önce darp raporu al....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…