- 14 Ocak 2013
- 3.034
- 2.978
-
- Konu Sahibi Hayatadair77363
Aileye diyecek hiçbir lafım yok. Ben 18 ya da 21 yaşındayken evlenecek cesareti gösteremezdim. Açıkçası çok korkardım. Bu cesareti gösterebilen hem de iki kere gösterebilen biri canını koruyacak cesareti de gösterir. Karşınızda güçsüz bir kadın yok. Çok cesur bir kadın var.18 ve 21 yaşındayken cahillikler yapmış şu mesajınız ağır olmuş bence. Bu mantıkla bakarsak aile de nasıl fikir sormadan dünyaya getirmeye karar veriyorsa her koşulda yanında olmalı çocuğunun.
Bilmiyorum ne yapacağım ailemin sadece şey demesini beklerdim ben kızımı yollamıyorum nasıl vurursun ona diyeAman Allah’ım kötü aile bu değil de nedir? Adam sizi öldürse mezarınıza gelip ah kızım şu çeneni tutsaydın diyecekler, siz de toprak altından evet, haklısınız deyip onları mı savunacaksınız? Kötü aile değiller ne demek ya?!?!
Bencede adam öldürür ya eski sevgilimin ailesinde şizofreni çok vardı eski sevgilimde böyleydi hastaymış meğersem hep kafasında kuruyordu kıskançlık falan ayrıldım ama zor kurtuldum sadece eski sevgilisi olmama rağmen aşırı bana takmıstı öldürmeye karar vermişti yani izimi sildim polisten yardım aldım çok şükür .Böyle insanlar düzelmez beyinden hastalar cunkuVe sen de bunu söyleyen insanlara halâ ailem diyorsun öyle mi?Kaç kızım kaç ve canını kurtar emin ol bu adam seni öldürür.Öldürmek için illa planlı cinayet olması gerekmiyor. Birgün bir vurur elinde kalırsın . Lütfen kades indir ve bas gelip seni alsın polisler.
Akıllılık ve cesaret gösterip bebeği de aldırmış, bunu da yapabilir haklısınız o konuda kaldı ki ekonomik özgürlüğü de varmış.Aileye diyecek hiçbir lafım yok. Ben 18 ya da 21 yaşındayken evlenecek cesareti gösteremezdim. Açıkçası çok korkardım. Bu cesareti gösterebilen hem de iki kere gösterebilen biri canını koruyacak cesareti de gösterir. Karşınızda güçsüz bir kadın yok. Çok cesur bir kadın var.
Sevdim gittim diyor. O zaman canımı kurtarmak için de gittim diyecek!
Aileye lafım yok. Ne yazsam boş. Yazmaya bile değmez.
Ne vardi da bu yaşta 2 kez evlendin.Ailen destek çıkmıyorsa sen kendine iş bul.Duzen kur.Cocuk yapma bari.Merhaba ben 23 yaşındayım bir cahillikle 18 yaşında evlendim ama ayrıldım 21 yaşındayken biri çıktı karşıma o beni çok sevdi bende onun sevdim birbirimizden asla koparmadık onun sevgisine güvendim evlendim şimdi 7 8 aydır evliyim ama 1 gün mutlu geçse 2. Gün kavga paronayak aşırı kıskanç sürekli onu aldatacağım düşünüyor ve sürekli hakaret küfür ediyor dün beni eğlenceye götürdü kız arkadaşımda geldi yanımda 3 müzdük bende kız arkadaşıma ınstagramdan bir elbise gösteriyordum neyse baktık kapattık o sıra o geldi sen neden kapattın dedi ben elbise gösteriyordum dedim ama inanmadı yüzümü sıktı seni öldürürüm diye eve gelene kadar kavga dövüş bana dedi sen dedi alışmışsın 10 tane koca alırsın namussux dedi bende evet alırım sanane dedim ben böyle diyince benim saçımdan tutup arabanın camına vurdu kafamı sonra eve geldik ben eve girmeyeceğimi söyledim beni binanın önünde itttirdi yere düştüm bi iki kere vurdu annemgile geldi ve bütün suçlu benmişim gibi onlara anlattı şuan her tarafım mosmor elim şişti kullanamıyorum bile ama ailem asla ayrılamazsın diyor ayrılsan iyi mi olacak diyor buraya gelsen biz seni güdemeyiz diyorlar evinde otur dediler çok çaresizim aslında çalışıyorum işim var ama ona karşı kendimi aşırı güçsüz hissediyorum şikayet etmek istedim ailem izin vermedi ben ne yapacağım nolur yardım edin
18 yasindaki yanlış evlilik hiç mi tecrübe olmadı sana,hemen başka bir yanlışa gitmişsin..böyle manyak adamla tartışırken onu daha saldırgan yapacak cümleler kullanmamalısın..nasıl olacak bilmiyorum ama kurtul o adamdan..böyle ailelere de hayret ediyorum,evladının elini mosmor yapmış adamın eline kızlarını bi daha göndermek istiyorlar..aileni birdaha yanlış yapmayacağım diye ikna et,yeter ki bana sahip çıkın de..eve cenazem gelse mutlu mu olacaksınız de..ama sonra ben kocamı çok seviyorum diye onları da arada bırakma..Merhaba ben 23 yaşındayım bir cahillikle 18 yaşında evlendim ama ayrıldım 21 yaşındayken biri çıktı karşıma o beni çok sevdi bende onun sevdim birbirimizden asla koparmadık onun sevgisine güvendim evlendim şimdi 7 8 aydır evliyim ama 1 gün mutlu geçse 2. Gün kavga paronayak aşırı kıskanç sürekli onu aldatacağım düşünüyor ve sürekli hakaret küfür ediyor dün beni eğlenceye götürdü kız arkadaşımda geldi yanımda 3 müzdük bende kız arkadaşıma ınstagramdan bir elbise gösteriyordum neyse baktık kapattık o sıra o geldi sen neden kapattın dedi ben elbise gösteriyordum dedim ama inanmadı yüzümü sıktı seni öldürürüm diye eve gelene kadar kavga dövüş bana dedi sen dedi alışmışsın 10 tane koca alırsın namussux dedi bende evet alırım sanane dedim ben böyle diyince benim saçımdan tutup arabanın camına vurdu kafamı sonra eve geldik ben eve girmeyeceğimi söyledim beni binanın önünde itttirdi yere düştüm bi iki kere vurdu annemgile geldi ve bütün suçlu benmişim gibi onlara anlattı şuan her tarafım mosmor elim şişti kullanamıyorum bile ama ailem asla ayrılamazsın diyor ayrılsan iyi mi olacak diyor buraya gelsen biz seni güdemeyiz diyorlar evinde otur dediler çok çaresizim aslında çalışıyorum işim var ama ona karşı kendimi aşırı güçsüz hissediyorum şikayet etmek istedim ailem izin vermedi ben ne yapacağım nolur yardım edin
18 ve 21 yaşındayken cahillikler yapmış şu mesajınız ağır olmuş bence. Bu mantıkla bakarsak aile de nasıl fikir sormadan dünyaya getirmeye karar veriyorsa her koşulda yanında olmalı çocuğunun.
Hemen vakit geçirmeden darp raporu alın.Merhaba ben 23 yaşındayım bir cahillikle 18 yaşında evlendim ama ayrıldım 21 yaşındayken biri çıktı karşıma o beni çok sevdi bende onun sevdim birbirimizden asla koparmadık onun sevgisine güvendim evlendim şimdi 7 8 aydır evliyim ama 1 gün mutlu geçse 2. Gün kavga paronayak aşırı kıskanç sürekli onu aldatacağım düşünüyor ve sürekli hakaret küfür ediyor dün beni eğlenceye götürdü kız arkadaşımda geldi yanımda 3 müzdük bende kız arkadaşıma ınstagramdan bir elbise gösteriyordum neyse baktık kapattık o sıra o geldi sen neden kapattın dedi ben elbise gösteriyordum dedim ama inanmadı yüzümü sıktı seni öldürürüm diye eve gelene kadar kavga dövüş bana dedi sen dedi alışmışsın 10 tane koca alırsın namussux dedi bende evet alırım sanane dedim ben böyle diyince benim saçımdan tutup arabanın camına vurdu kafamı sonra eve geldik ben eve girmeyeceğimi söyledim beni binanın önünde itttirdi yere düştüm bi iki kere vurdu annemgile geldi ve bütün suçlu benmişim gibi onlara anlattı şuan her tarafım mosmor elim şişti kullanamıyorum bile ama ailem asla ayrılamazsın diyor ayrılsan iyi mi olacak diyor buraya gelsen biz seni güdemeyiz diyorlar evinde otur dediler çok çaresizim aslında çalışıyorum işim var ama ona karşı kendimi aşırı güçsüz hissediyorum şikayet etmek istedim ailem izin vermedi ben ne yapacağım nolur yardım edin
Ailen kimmmm,, bir b... Yaramayan, seni dövdürene aile mi diyorsun. Bnm karşı komşum kadın geçen ay sığınma evine başvurdu şimdi kimse bilmiyor nerede olduğunu.. Pislik kocası arabasını üstüne sürüp, iş yerini basıp yolunu kesiyordu... Çaresiz kalınca gitti...sende yap. Önce darp raporu al....Ailem arkamda değil nasıl yapacağım