- 4 Eylül 2014
- 1.244
- 4.787
- Konu Sahibi Hayatadair77363
Sakin cocuk yapma!
Aileni asla dinleme kendi ayaklarinin üzerine dur
Çocuk var bence
Yoksa niye anneler kulübü üyesi olsun ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakin cocuk yapma!
Aileni asla dinleme kendi ayaklarinin üzerine dur
Muge ablanin dedigi gibi kadesi yukeyip ona basa bilirsin bir sure kadin siginmada durup sonra ayaklarinin ustunde dura bilirsin.Merhaba ben 23 yaşındayım bir cahillikle 18 yaşında evlendim ama ayrıldım 21 yaşındayken biri çıktı karşıma o beni çok sevdi bende onun sevdim birbirimizden asla koparmadık onun sevgisine güvendim evlendim şimdi 7 8 aydır evliyim ama 1 gün mutlu geçse 2. Gün kavga paronayak aşırı kıskanç sürekli onu aldatacağım düşünüyor ve sürekli hakaret küfür ediyor dün beni eğlenceye götürdü kız arkadaşımda geldi yanımda 3 müzdük bende kız arkadaşıma ınstagramdan bir elbise gösteriyordum neyse baktık kapattık o sıra o geldi sen neden kapattın dedi ben elbise gösteriyordum dedim ama inanmadı yüzümü sıktı seni öldürürüm diye eve gelene kadar kavga dövüş bana dedi sen dedi alışmışsın 10 tane koca alırsın namussux dedi bende evet alırım sanane dedim ben böyle diyince benim saçımdan tutup arabanın camına vurdu kafamı sonra eve geldik ben eve girmeyeceğimi söyledim beni binanın önünde itttirdi yere düştüm bi iki kere vurdu annemgile geldi ve bütün suçlu benmişim gibi onlara anlattı şuan her tarafım mosmor elim şişti kullanamıyorum bile ama ailem asla ayrılamazsın diyor ayrılsan iyi mi olacak diyor buraya gelsen biz seni güdemeyiz diyorlar evinde otur dediler çok çaresizim aslında çalışıyorum işim var ama ona karşı kendimi aşırı güçsüz hissediyorum şikayet etmek istedim ailem izin vermedi ben ne yapacağım nolur yardım edin
Kizina gudulecek hayvan gozuyle bakan babam olsa geberse umurum olmaz.Onlar bişey olmaz ne var vurduğunda diyor çeneni tutsaydın sende diyorlar annem sürekli baban kalp krizi geçirecek senin yüzünden babana bişey olsa nasıl yaşayacaksın diyor
Bunu birkaç kere daha yazmışlar ama anneler kulübü yazıyor isminin yanında İlk evliliğinden de olsa çocuğu var demek ki.Yahu çalışıyorum yazmışsın çalışmasan bile diyorum bak çoluk yok çocuk yok.
Ne aileye ne de bir kocaya ihtiyacın yok.
Zaten canın pahasına seni o adama göndermeye çalışan insanlar ailen olmasın hayatında olmayıversinler.
Sabah çık evden al eşyalarını git darp raporu alıp şikayetçi ol.
Can güvenliğim yok de geçici bir süre kadın sığınma evi talep et sonra başının çaresine bakarsın.
Bu adam manyak bir gün öldürür seni.
Azıcık kafanı kullan.
Haziranda konu açmış 1 aylık hamileyim diye.Bunu birkaç kere daha yazmışlar ama anneler kulübü yazıyor isminin yanında İlk evliliğinden de olsa çocuğu var demek ki.
Öyle ailenin ağzına tüküreyim ben.Polisi ara kadın sığınma evine yerleş daha sonra boşan ve aile ile de arana mesafe koy.Allah korusun bu psikopat adam seni öldürürse yalandan ağlamasınlar o zaman.Ailem arkamda değil nasıl yapacağım
Hayır çocuğum yokBunu birkaç kere daha yazmışlar ama anneler kulübü yazıyor isminin yanında İlk evliliğinden de olsa çocuğu var demek ki.
Hayır değilim aldırdımHaziranda konu açmış 1 aylık hamileyim diye.
Eşinden gizli aldırmak istiyormuş.
Acaba aldırabildi mi?
Konu sahibi hamile değilim deyin lütfen
İnşallah hamile değildirHaziranda konu açmış 1 aylık hamileyim diye.
Eşinden gizli aldırmak istiyormuş.
Acaba aldırabildi mi?
Konu sahibi hamile değilim deyin lütfen
Değilimİnşallah hamile değildir
Şuan derin bir nefes aldım.Hayır değilim aldırdım
Öldürmez bişey olmaz ne var vurduğunda diyorlar sende sussaydın karşı gelmeseydin diyorlarÖyle ailenin ağzına tüküreyim ben.Polisi ara kadın sığınma evine yerleş daha sonra boşan ve aile ile de arana mesafe koy.Allah korusun bu psikopat adam seni öldürürse yalandan ağlamasınlar o zaman.
Şuan çantamı hazırladım ailemin yanındayım gizlice çıkıp hastaneye gideceğimŞuan derin bir nefes aldım.
Güzel bak aldırmışsın.
Sen yaparsın hepsinden kurtulursun.
Ailenden de o şerefsiz kocandan da hepsinden.
Ailem iyidir diyorsun değiller canım inan değiller.
Lütfen bak senin cesaretin var ben inanıyorum kurtulacaksın.
Severken, sevişirken aileden izin almayan başına buyruk kadınların iş canlarını korumaya gelince ailem izin vermiyor demeleri ne kadar garip!!!Merhaba ben 23 yaşındayım bir cahillikle 18 yaşında evlendim ama ayrıldım 21 yaşındayken biri çıktı karşıma o beni çok sevdi bende onun sevdim birbirimizden asla koparmadık onun sevgisine güvendim evlendim şimdi 7 8 aydır evliyim ama 1 gün mutlu geçse 2. Gün kavga paronayak aşırı kıskanç sürekli onu aldatacağım düşünüyor ve sürekli hakaret küfür ediyor dün beni eğlenceye götürdü kız arkadaşımda geldi yanımda 3 müzdük bende kız arkadaşıma ınstagramdan bir elbise gösteriyordum neyse baktık kapattık o sıra o geldi sen neden kapattın dedi ben elbise gösteriyordum dedim ama inanmadı yüzümü sıktı seni öldürürüm diye eve gelene kadar kavga dövüş bana dedi sen dedi alışmışsın 10 tane koca alırsın namussux dedi bende evet alırım sanane dedim ben böyle diyince benim saçımdan tutup arabanın camına vurdu kafamı sonra eve geldik ben eve girmeyeceğimi söyledim beni binanın önünde itttirdi yere düştüm bi iki kere vurdu annemgile geldi ve bütün suçlu benmişim gibi onlara anlattı şuan her tarafım mosmor elim şişti kullanamıyorum bile ama ailem asla ayrılamazsın diyor ayrılsan iyi mi olacak diyor buraya gelsen biz seni güdemeyiz diyorlar evinde otur dediler çok çaresizim aslında çalışıyorum işim var ama ona karşı kendimi aşırı güçsüz hissediyorum şikayet etmek istedim ailem izin vermedi ben ne yapacağım nolur yardım edin
Evet okudum alıntınızı. Doğru karar vermişsiniz, bi doğru karar daha verip ayrılın şu adamdan.Değilim
Sabah git artık bence.Şuan çantamı hazırladım ailemin yanındayım gizlice çıkıp hastaneye gideceğim
18 ve 21 yaşındayken cahillikler yapmış şu mesajınız ağır olmuş bence. Bu mantıkla bakarsak aile de nasıl fikir sormadan dünyaya getirmeye karar veriyorsa her koşulda yanında olmalı çocuğunun.Severken, sevişirken aileden izin almayan başına buyruk kadınların iş canlarını korumaya gelince ailem izin vermiyor demeleri ne kadar garip!!!
O aileye de diyecek lafım yok o ayrı mevzu.
Hastalıklı ilişkilerinize kılıf uydurmaktan vazgeçin. İstediğinizle birlikte olduğunuz gibi istediğiniz zaman da ayrılırsınız.
Ve sen de bunu söyleyen insanlara halâ ailem diyorsun öyle mi?Kaç kızım kaç ve canını kurtar emin ol bu adam seni öldürür.Öldürmek için illa planlı cinayet olması gerekmiyor. Birgün bir vurur elinde kalırsın . Lütfen kades indir ve bas gelip seni alsın polisler.Öldürmez bişey olmaz ne var vurduğunda diyorlar sende sussaydın karşı gelmeseydin diyorlar
Aman Allah’ım kötü aile bu değil de nedir? Adam sizi öldürse mezarınıza gelip ah kızım şu çeneni tutsaydın diyecekler, siz de toprak altından evet, haklısınız deyip onları mı savunacaksınız? Kötü aile değiller ne demek ya?!?!Ailem kötü değil ama asla birdaha ayrılmamı istemiyorlar