- 12 Kasım 2020
- 152
- 40
- 26
-
- Konu Sahibi Hayatadair77363
155’i arayin polis gelip alsin sizi, rapor alip dava acinMerhaba ben 23 yaşındayım bir cahillikle 18 yaşında evlendim ama ayrıldım 21 yaşındayken biri çıktı karşıma o beni çok sevdi bende onun sevdim birbirimizden asla koparmadık onun sevgisine güvendim evlendim şimdi 7 8 aydır evliyim ama 1 gün mutlu geçse 2. Gün kavga paronayak aşırı kıskanç sürekli onu aldatacağım düşünüyor ve sürekli hakaret küfür ediyor dün beni eğlenceye götürdü kız arkadaşımda geldi yanımda 3 müzdük bende kız arkadaşıma ınstagramdan bir elbise gösteriyordum neyse baktık kapattık o sıra o geldi sen neden kapattın dedi ben elbise gösteriyordum dedim ama inanmadı yüzümü sıktı seni öldürürüm diye eve gelene kadar kavga dövüş bana dedi sen dedi alışmışsın 10 tane koca alırsın namussux dedi bende evet alırım sanane dedim ben böyle diyince benim saçımdan tutup arabanın camına vurdu kafamı sonra eve geldik ben eve girmeyeceğimi söyledim beni binanın önünde itttirdi yere düştüm bi iki kere vurdu annemgile geldi ve bütün suçlu benmişim gibi onlara anlattı şuan her tarafım mosmor elim şişti kullanamıyorum bile ama ailem asla ayrılamazsın diyor ayrılsan iyi mi olacak diyor buraya gelsen biz seni güdemeyiz diyorlar evinde otur dediler çok çaresizim aslında çalışıyorum işim var ama ona karşı kendimi aşırı güçsüz hissediyorum şikayet etmek istedim ailem izin vermedi ben ne yapacağım nolur yardım edin
Nerede kalacağım kalacak yerim yok155’i arayin polis gelip alsin sizi, rapor alip dava acin
Ailem arkamda değil nasıl yapacağımDarp raporunu al. Boşanma davası aç hemen. Uzaklaştırma aldırt vakit kaybetmeden
Siginma evine yerlesirsinizNerede kalacağım kalacak yerim yok
Şuan ailemin yanındayım ama babam 2 3 kal daha sonra evine git diye baskı yapıyor çok fazla kalırsam iş ayrılağa gidermiş bende onu anlamıyorum sürekli bana hayvan muamelesi yapıyolarİşin varmış çalışıyormuşsun da.
Ailenin yanında da eşinin yanında da durmak zorunda değilsin.
Çocuğun da yokken tabii ki ayrıl.
Engelin yok ki düşünme bile ailene bu konuda hesap vermek zorunda da değilsin.
Ayrıca sen güdülecek bir hayvan değilsin hiç durma kalk git darp raporu al şikayetçi ol.
Ailemin yanındayım şuan ama babam diyor 2 3 kal daha sonra evine gideceksin diye zorluyor şimdi çıkıp gitsem nerede kalacağımAilenin yanina falan da gitme, seni güdemezlermiş
Oraya da gelir zaten, can güvenliğin sıfır şuan.
haberlerde duyar, üzülür, sonra da maalesef unuturuz.
Normaleşti maalesef.
Vallahi keser sizi, sonrasi da malum.
3, 5 seneye tekrar evlenir o.
Şuan bunun bir önemi yok canınızdan önemli mi ?Ailem arkamda değil nasıl yapacağım
KAdın konuk evine yerleştirebilirler siziNerede kalacağım kalacak yerim yok
Ailemin yanındayım şuan ama babam diyor 2 3 kal daha sonra evine gideceksin diye zorluyor şimdi çıkıp gitsem nerede kalacağım
Onlar bişey olmaz ne var vurduğunda diyor çeneni tutsaydın sende diyorlar annem sürekli baban kalp krizi geçirecek senin yüzünden babana bişey olsa nasıl yaşayacaksın diyorŞuan bunun bir önemi yok canınızdan önemli mi ?
Nasıl yapacağım ailem istemiyor beni sürekli bana diyorlar tek yaşarsan sokak kadını olursun öldürür atarlar 2 gün sonra felan diyorlar ne yapacağımı bilmiyorumHemen darp raporu alın. Polise gidin hiç durmayın. Canınızı kurtarın. Gücünüzü toplayın. Siz sizi düşünmezseniz kimsee sizi düşünmez.
Ailem kötü değil ama asla birdaha ayrılmamı istemiyorlarAileni dinleme. Onlar kotu insanlar belli ki. Siginma evine yerles darp raporu mutlaka al, uzaklastirma versinler. Sana zarar veremesin.