- 19 Ekim 2016
- 3.047
- 7.266
-
- Konu Sahibi Hayatadair77363
Ölmeni tercih ediyorlar gibi.Ailem kötü değil ama asla birdaha ayrılmamı istemiyorlar
O zaman ailenizden ve eşinizden ayrı bir şehirde yeniden hayat kurmaya çalışabilirisniz. Çünkü o şehirde adam sizi rahat bırakmaz psikopat bir tipe benziyor Allah korusun.Şuan ailemin yanındayım ama babam 2 3 kal daha sonra evine git diye baskı yapıyor çok fazla kalırsam iş ayrılağa gidermiş bende onu anlamıyorum sürekli bana hayvan muamelesi yapıyolar
akıllı deli derler ya öyle birşey adam bence yoksa bu kadar hastalıklı derecede kıskanç olan adam çalışmasına da izin vermez ama vermiş niye? para getiriyor çünkü .Adam hasta psikolojik olarak şizofren falan olabilir mi onlar böyle kafasında kuruyor her şeyi.
Yok baktım eski konularına çalışmasına da izin vermiyormuşakıllı deli derler ya öyle birşey adam bence yoksa bu kadar hastalıklı derecede kıskanç olan adam çalışmasına da izin vermez ama vermiş niye? para getiriyor çünkü .
darp raporu alıp polise gidin durumu anlatın. onlar detaylıca anlatırlar neler yapabileceğinizi.
kimse canınızdan kıymetli değil hele seni güdemeyiz diyen aile hiç değil!
Adam kendi başlarına da bela olacak diye sizi başlarından atmaya çalışıyorlar.Kadin sığınma evinde 6 ay kadar barindiriyorlar diye biliyorum bir velim vardı kadın sığınma evinde kalıyordu o da böyle bir eşten kaçmış,kadın sığınma evinde her şeyi gizli tutuluyordu.İs yerinizi değişme imkanınız yok sanırım bu kötü oldu orada bulur sizi.Karisik bir durum Allah yardımcınız olsun.Merhaba ben 23 yaşındayım bir cahillikle 18 yaşında evlendim ama ayrıldım 21 yaşındayken biri çıktı karşıma o beni çok sevdi bende onun sevdim birbirimizden asla koparmadık onun sevgisine güvendim evlendim şimdi 7 8 aydır evliyim ama 1 gün mutlu geçse 2. Gün kavga paronayak aşırı kıskanç sürekli onu aldatacağım düşünüyor ve sürekli hakaret küfür ediyor dün beni eğlenceye götürdü kız arkadaşımda geldi yanımda 3 müzdük bende kız arkadaşıma ınstagramdan bir elbise gösteriyordum neyse baktık kapattık o sıra o geldi sen neden kapattın dedi ben elbise gösteriyordum dedim ama inanmadı yüzümü sıktı seni öldürürüm diye eve gelene kadar kavga dövüş bana dedi sen dedi alışmışsın 10 tane koca alırsın namussux dedi bende evet alırım sanane dedim ben böyle diyince benim saçımdan tutup arabanın camına vurdu kafamı sonra eve geldik ben eve girmeyeceğimi söyledim beni binanın önünde itttirdi yere düştüm bi iki kere vurdu annemgile geldi ve bütün suçlu benmişim gibi onlara anlattı şuan her tarafım mosmor elim şişti kullanamıyorum bile ama ailem asla ayrılamazsın diyor ayrılsan iyi mi olacak diyor buraya gelsen biz seni güdemeyiz diyorlar evinde otur dediler çok çaresizim aslında çalışıyorum işim var ama ona karşı kendimi aşırı güçsüz hissediyorum şikayet etmek istedim ailem izin vermedi ben ne yapacağım nolur yardım edin
Kendi ayaklarinizin üstünde durabilirseniz eğer çetin bir mücadele edip; darp raporu alın, izinizi kaybettirin ve boşanın.Merhaba ben 23 yaşındayım bir cahillikle 18 yaşında evlendim ama ayrıldım 21 yaşındayken biri çıktı karşıma o beni çok sevdi bende onun sevdim birbirimizden asla koparmadık onun sevgisine güvendim evlendim şimdi 7 8 aydır evliyim ama 1 gün mutlu geçse 2. Gün kavga paronayak aşırı kıskanç sürekli onu aldatacağım düşünüyor ve sürekli hakaret küfür ediyor dün beni eğlenceye götürdü kız arkadaşımda geldi yanımda 3 müzdük bende kız arkadaşıma ınstagramdan bir elbise gösteriyordum neyse baktık kapattık o sıra o geldi sen neden kapattın dedi ben elbise gösteriyordum dedim ama inanmadı yüzümü sıktı seni öldürürüm diye eve gelene kadar kavga dövüş bana dedi sen dedi alışmışsın 10 tane koca alırsın namussux dedi bende evet alırım sanane dedim ben böyle diyince benim saçımdan tutup arabanın camına vurdu kafamı sonra eve geldik ben eve girmeyeceğimi söyledim beni binanın önünde itttirdi yere düştüm bi iki kere vurdu annemgile geldi ve bütün suçlu benmişim gibi onlara anlattı şuan her tarafım mosmor elim şişti kullanamıyorum bile ama ailem asla ayrılamazsın diyor ayrılsan iyi mi olacak diyor buraya gelsen biz seni güdemeyiz diyorlar evinde otur dediler çok çaresizim aslında çalışıyorum işim var ama ona karşı kendimi aşırı güçsüz hissediyorum şikayet etmek istedim ailem izin vermedi ben ne yapacağım nolur yardım edin
Şu severek evlenme haltını yemesek artık. Çocugun yoksa aileni dinlemeMerhaba ben 23 yaşındayım bir cahillikle 18 yaşında evlendim ama ayrıldım 21 yaşındayken biri çıktı karşıma o beni çok sevdi bende onun sevdim birbirimizden asla koparmadık onun sevgisine güvendim evlendim şimdi 7 8 aydır evliyim ama 1 gün mutlu geçse 2. Gün kavga paronayak aşırı kıskanç sürekli onu aldatacağım düşünüyor ve sürekli hakaret küfür ediyor dün beni eğlenceye götürdü kız arkadaşımda geldi yanımda 3 müzdük bende kız arkadaşıma ınstagramdan bir elbise gösteriyordum neyse baktık kapattık o sıra o geldi sen neden kapattın dedi ben elbise gösteriyordum dedim ama inanmadı yüzümü sıktı seni öldürürüm diye eve gelene kadar kavga dövüş bana dedi sen dedi alışmışsın 10 tane koca alırsın namussux dedi bende evet alırım sanane dedim ben böyle diyince benim saçımdan tutup arabanın camına vurdu kafamı sonra eve geldik ben eve girmeyeceğimi söyledim beni binanın önünde itttirdi yere düştüm bi iki kere vurdu annemgile geldi ve bütün suçlu benmişim gibi onlara anlattı şuan her tarafım mosmor elim şişti kullanamıyorum bile ama ailem asla ayrılamazsın diyor ayrılsan iyi mi olacak diyor buraya gelsen biz seni güdemeyiz diyorlar evinde otur dediler çok çaresizim aslında çalışıyorum işim var ama ona karşı kendimi aşırı güçsüz hissediyorum şikayet etmek istedim ailem izin vermedi ben ne yapacağım nolur yardım edin