Lütfen yardım edin ihtiyarı düşünüyorum artık

Şuan ailemin yanındayım ama babam 2 3 kal daha sonra evine git diye baskı yapıyor çok fazla kalırsam iş ayrılağa gidermiş bende onu anlamıyorum sürekli bana hayvan muamelesi yapıyolar
Yahu çalışıyorum yazmışsın çalışmasan bile diyorum bak çoluk yok çocuk yok.
Ne aileye ne de bir kocaya ihtiyacın yok.
Zaten canın pahasına seni o adama göndermeye çalışan insanlar ailen olmasın hayatında olmayıversinler.
Sabah çık evden al eşyalarını git darp raporu alıp şikayetçi ol.
Can güvenliğim yok de geçici bir süre kadın sığınma evi talep et sonra başının çaresine bakarsın.
Bu adam manyak bir gün öldürür seni.
Azıcık kafanı kullan.

Yahu çalışıyorum yazmışsın çalışmasan bile diyorum bak çoluk yok çocuk yok.
Ne aileye ne de bir kocaya ihtiyacın yok.
Zaten canın pahasına seni o adama göndermeye çalışan insanlar ailen olmasın hayatında olmayıversinler.
Sabah çık evden al eşyalarını git darp raporu alıp şikayetçi ol.
Can güvenliğim yok de geçici bir süre kadın sığınma evi talep et sonra başının çaresine bakarsın.
Bu adam manyak bir gün öldürür seni.
Azıcık kafanı kullan.
Evet öyle biliyorum ama kadın sığınma evine gidersem nasıl çalışacağım işe yolluyorlar mı

Hemen darp raporu al polise git. 5 yıl bir daha seni darp ederse hapise giriyor en azından gözü korkar biraz . Sonrasına sonra bakarsın. Polise anlat durumunu ailenle de onlar konuşsun .

O aile falan değil bırakın şunları öyle aile mi olur gidin sığınma evine çalışıyormuşsunuz zaten bu herifi sakin çekmeyin terbiyesiz herif
Ne var ayrilsaniz ne olacakmış yani bizim tanıdığımiz 3.eşinden de ayrıldı ne var yani kızlarının can sağlığından onemli
Onlar için önemli çeneni kapat otur diyorlar ayrılınca iyi mi olacak diyorlar

Merhaba ben 23 yaşındayım bir cahillikle 18 yaşında evlendim ama ayrıldım 21 yaşındayken biri çıktı karşıma o beni çok sevdi bende onun sevdim birbirimizden asla koparmadık onun sevgisine güvendim evlendim şimdi 7 8 aydır evliyim ama 1 gün mutlu geçse 2. Gün kavga paronayak aşırı kıskanç sürekli onu aldatacağım düşünüyor ve sürekli hakaret küfür ediyor dün beni eğlenceye götürdü kız arkadaşımda geldi yanımda 3 müzdük bende kız arkadaşıma ınstagramdan bir elbise gösteriyordum neyse baktık kapattık o sıra o geldi sen neden kapattın dedi ben elbise gösteriyordum dedim ama inanmadı yüzümü sıktı seni öldürürüm diye eve gelene kadar kavga dövüş bana dedi sen dedi alışmışsın 10 tane koca alırsın namussux dedi bende evet alırım sanane dedim ben böyle diyince benim saçımdan tutup arabanın camına vurdu kafamı sonra eve geldik ben eve girmeyeceğimi söyledim beni binanın önünde itttirdi yere düştüm bi iki kere vurdu annemgile geldi ve bütün suçlu benmişim gibi onlara anlattı şuan her tarafım mosmor elim şişti kullanamıyorum bile ama ailem asla ayrılamazsın diyor ayrılsan iyi mi olacak diyor buraya gelsen biz seni güdemeyiz diyorlar evinde otur dediler çok çaresizim aslında çalışıyorum işim var ama ona karşı kendimi aşırı güçsüz hissediyorum şikayet etmek istedim ailem izin vermedi ben ne yapacağım nolur yardım edin
Aileni boşver rapor al dava aç şikayetçi ol sonra da sığınma evine git ailende bilmesin öldürür seni

Nasıl yapacağım ailem istemiyor beni sürekli bana diyorlar tek yaşarsan sokak kadını olursun öldürür atarlar 2 gün sonra felan diyorlar ne yapacağımı bilmiyorum
Kusura bakmayın ama aileniz gerçekten kötü insanlar. Bir de kocanın evinden anca tabutta çıkarsın deselerdi, o eksik kalmış çünkü.

Zaten bugün döven adamın yarın da yapacağı o, ama olsun, namuslarina laf gelmedi, kızları boşanmadi ya, bir şey olmaz.

Darp raporu hemen alın, şikayetinizi edin, sığınma evine gidin. Uzaklaştırma kararı aldırın. İşiniz de varmış ne güzel, bu adama mecbur değilsiniz.

Nasıl yapacağım ailem istemiyor beni sürekli bana diyorlar tek yaşarsan sokak kadını olursun öldürür atarlar 2 gün sonra felan diyorlar ne yapacağımı bilmiyorum
Aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz🤦 konunun ailenizle ilgisi yok bir süre sığınma evinde kalıp onlarla da ilişkiyi kesin canınız söz konusu.

Olsun başka bir çözüm bulunur.
Bakın siz gerçekten darp raporu alın.
Şikayetçi olun.
İçeri girsin biraz korksun en azından gözü.
Dava açın.
O evden ve ailenizden kurtulun.
Yaparsınız.
Siz yaparsınız gerçekten geçici bir süre bir yerlerde kalınabilir.
Bekar arkadaş olur, konuk evi gibi bir yer olur.
Arkadaşım hatta 3+1 evini böyle boşanmaya çalışan ailesinden ve eşinden kaçan birine 1 odasını kiralamıştı.
Yani çözümü var her şeyin.
Şimdi gittin gittin yolsa sonra çok zor çocuk olunca asla gidemezsin lütfen kendin için yap bunu 🙏

Onlar bişey olmaz ne var vurduğunda diyor çeneni tutsaydın sende diyorlar annem sürekli baban kalp krizi geçirecek senin yüzünden babana bişey olsa nasıl yaşayacaksın diyor
Ay bir şey olmaz yahu.
Olursa da olur yani bu yüzden kalp krizi geçirecekse bu senin sorunun değil.
Sen ölürsen sıkıntı yok muymuş?
Yemin ederim annem babam demem yüzümü göremezler bir daha.
Herkes ölecekte bu gencecik yaşında bir adam için değer mi?

X