- 22 Kasım 2020
- 6.251
- 86.256
- Konu Sahibi Hayatadair77363
Sakın beni seviyor ondan kiskaniyor ben kocami taniyorum o kadarini da yapmaz deme, affedip o yanlışa düşme, eve dönme! Ailenden de hemen kac. Kıtır kıtır keser atar vallahi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yahu çalışıyorum yazmışsın çalışmasan bile diyorum bak çoluk yok çocuk yok.Şuan ailemin yanındayım ama babam 2 3 kal daha sonra evine git diye baskı yapıyor çok fazla kalırsam iş ayrılağa gidermiş bende onu anlamıyorum sürekli bana hayvan muamelesi yapıyolar
O aile falan değil bırakın şunları öyle aile mi olur gidin sığınma evine çalışıyormuşsunuz zaten bu herifi sakin çekmeyin terbiyesiz herifAilem arkamda değil nasıl yapacağım
Evet öyle biliyorum ama kadın sığınma evine gidersem nasıl çalışacağım işe yolluyorlar mıYahu çalışıyorum yazmışsın çalışmasan bile diyorum bak çoluk yok çocuk yok.
Ne aileye ne de bir kocaya ihtiyacın yok.
Zaten canın pahasına seni o adama göndermeye çalışan insanlar ailen olmasın hayatında olmayıversinler.
Sabah çık evden al eşyalarını git darp raporu alıp şikayetçi ol.
Can güvenliğim yok de geçici bir süre kadın sığınma evi talep et sonra başının çaresine bakarsın.
Bu adam manyak bir gün öldürür seni.
Azıcık kafanı kullan.
Ne var ayrilsaniz ne olacakmış yani bizim tanıdığımiz 3.eşinden de ayrıldı ne var yani kızlarının can sağlığından onemliAilem kötü değil ama asla birdaha ayrılmamı istemiyorlar
Sana bir şey olursa onlar nasıl yaşayacak? Hatta suan nasıl yaşıyorlar???Onlar bişey olmaz ne var vurduğunda diyor çeneni tutsaydın sende diyorlar annem sürekli baban kalp krizi geçirecek senin yüzünden babana bişey olsa nasıl yaşayacaksın diyor
O aile falan değil bırakın şunları öyle aile mi olur gidin sığınma evine çalışıyormuşsunuz zaten bu herifi sakin çekmeyin terbiyesiz herif
Onlar için önemli çeneni kapat otur diyorlar ayrılınca iyi mi olacak diyorlarNe var ayrilsaniz ne olacakmış yani bizim tanıdığımiz 3.eşinden de ayrıldı ne var yani kızlarının can sağlığından onemli
Onu bilmiyorum konuşursunuz.Evet öyle biliyorum ama kadın sığınma evine gidersem nasıl çalışacağım işe yolluyorlar mı
Umurlarında değiller olabilirmiş sussaydın diyorlar karşı gelme diyolarSana bir şey olursa onlar nasıl yaşayacak? Hatta suan nasıl yaşıyorlar???
Hayır tek yerOnu bilmiyorum konuşursunuz.
Gönderirler sanırım ya da ona göre bir çözüm bulunur.
Siz zaten izinizi kaybettirin bana kalırsa.
Başka bir şubesi falan var mı çalıştığınız yerin.
KAdın konuk evine yerleştirebilirler sizi
Tabii ki iyi olacak şiddet görmeyeceksiniz kıskanç bir pislikten kurtulacaksınız sakın ailenize kulak asmayın siz değerlisiniz kendinizi sakın ezdirmeyin sakınOnlar için önemli çeneni kapat otur diyorlar ayrılınca iyi mi olacak diyorlar
Aileni boşver rapor al dava aç şikayetçi ol sonra da sığınma evine git ailende bilmesin öldürür seniMerhaba ben 23 yaşındayım bir cahillikle 18 yaşında evlendim ama ayrıldım 21 yaşındayken biri çıktı karşıma o beni çok sevdi bende onun sevdim birbirimizden asla koparmadık onun sevgisine güvendim evlendim şimdi 7 8 aydır evliyim ama 1 gün mutlu geçse 2. Gün kavga paronayak aşırı kıskanç sürekli onu aldatacağım düşünüyor ve sürekli hakaret küfür ediyor dün beni eğlenceye götürdü kız arkadaşımda geldi yanımda 3 müzdük bende kız arkadaşıma ınstagramdan bir elbise gösteriyordum neyse baktık kapattık o sıra o geldi sen neden kapattın dedi ben elbise gösteriyordum dedim ama inanmadı yüzümü sıktı seni öldürürüm diye eve gelene kadar kavga dövüş bana dedi sen dedi alışmışsın 10 tane koca alırsın namussux dedi bende evet alırım sanane dedim ben böyle diyince benim saçımdan tutup arabanın camına vurdu kafamı sonra eve geldik ben eve girmeyeceğimi söyledim beni binanın önünde itttirdi yere düştüm bi iki kere vurdu annemgile geldi ve bütün suçlu benmişim gibi onlara anlattı şuan her tarafım mosmor elim şişti kullanamıyorum bile ama ailem asla ayrılamazsın diyor ayrılsan iyi mi olacak diyor buraya gelsen biz seni güdemeyiz diyorlar evinde otur dediler çok çaresizim aslında çalışıyorum işim var ama ona karşı kendimi aşırı güçsüz hissediyorum şikayet etmek istedim ailem izin vermedi ben ne yapacağım nolur yardım edin
Çalışmama izin veriyolar mı oradaKAdın konuk evine yerleştirebilirler sizi
Kusura bakmayın ama aileniz gerçekten kötü insanlar. Bir de kocanın evinden anca tabutta çıkarsın deselerdi, o eksik kalmış çünkü.Nasıl yapacağım ailem istemiyor beni sürekli bana diyorlar tek yaşarsan sokak kadını olursun öldürür atarlar 2 gün sonra felan diyorlar ne yapacağımı bilmiyorum
Aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz konunun ailenizle ilgisi yok bir süre sığınma evinde kalıp onlarla da ilişkiyi kesin canınız söz konusu.Nasıl yapacağım ailem istemiyor beni sürekli bana diyorlar tek yaşarsan sokak kadını olursun öldürür atarlar 2 gün sonra felan diyorlar ne yapacağımı bilmiyorum
Olsun başka bir çözüm bulunur.Hayır tek yer
Ay bir şey olmaz yahu.Onlar bişey olmaz ne var vurduğunda diyor çeneni tutsaydın sende diyorlar annem sürekli baban kalp krizi geçirecek senin yüzünden babana bişey olsa nasıl yaşayacaksın diyor