Lütfen yardım edin..Çok kötüyüm.Resmen yaşayan ölü gibiyim..Dayanamayacak seviyeye geldim..:( :( :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çerkes misin ?

Siz araştırmışsınız ya ve ilaca başlamamak için tedavi olmuyorsunuz.
Şu belirttiğim yer çok ironik. Fake olduğunuzu düşünüyorum. Ve evet rahatsınız.

Kumandadan hamile kalma takıntısı olan birisi öğretmenlik yapmamalı. Mesleğe bal gibi de engel içinde bulunduğunuz durum. Bozuk psikolojinizle minicik beyinlere ne verebilirsiniz? Savunduğunuz şeye bakın Allah aşkına. Düzen ve simetri takıntılarıyla kıyas yapılmayacak derecede bu saçma konuyu açacak kadar da sıkıntılısınız.

hamilelik düşünceniz dışında yazıyorum. bence bir şeylere çok fazla bağlanıyor ve düzelmeye çalışmak yerine sadece ve sadece suçlu arıyorsunuz. her cümlenizde eşim yüzünden böyle oldu varken eşimden ayrılırsam daha kötü olurum diyorsunuz. neden? yani söylediğinize göre mesleğiniz var. 8 yılda eşiniz yüzünden böyle olduysanız, önce bu durumunuzla alakalı bir terapi alabilirsiniz, ilk bir kaç terapide bile insan inanılmaz aydınlanıyor, daha sonra mesleğe geri dönüp kendi ayaklarınızın üstünde durup boşanabilirsiniz. neden boşanmak hep en son ihtimal oluyor? sizi aldatan, bu psikolojiye sürükleyen adamla nereye kadar devam edebilirsiniz ki? giden sadece 8 yılınız olsun, 18 değil 28 değil.. bazen burada yazan kişileri anlamak acayip zor oluyor. bende eşimi çok seviyorum ama bana bunların 3te 1ini yaşatsa hala onun varlığına tutunmam, tutunamam. tüm bunları da annenizin olmayışına bağlamayın, siz istemedikten sonra anneniz de sizi kurtaramazdı.

okbye gelince, eğer öyleyseniz bunun tanısını bir doktora giderek alın ve ilaçlarınızı kullanın. öyle ilaçla daha kötü olunuyormuş vs vs gibi saçma şeylere de inanmayın. ilk işiniz doktora gitmek olsun.

hamilelik konusunda da o işler öyle olsaydı biz tüp bebekle uğraşmazdık maalesef.

6 senedir Okb hastasıyım,arada bi kac ay bırakmışımdir 6 sene icinde, kovidle geri basladim. Okb böyle kumandadan hamile mi kaldim acaba kafasi yapmaz annem, uyuşturucu,. fazla alkol, fazla trol kafasi olabilir bu bence.

Psikiyatriye gideceksiniz, sizin sıkıntınızı psikolog çözemez zaten şu durumda. O sonraki iş.
Au zerre inanmadim konuya, adam elinde telefon, baska yer yok cunku osbir çekip telefonunul üstüne bosalicak, bababbaa, (manyak heralde herif) sonra adam bol menili telefonu ôyle ortada birakip cikicak, sonra bu biyolog hağğnim gelip önce telefonu tutucak, sonra parmaklarını ne hikmetse yikamadan etmeden kalkip bi tarafina sokucak. Benim de keci olsam sakalim cikicak. Yapman gozunuzun yagini minciriiim

6 senedir Okb hastasıyım,arada bi kac ay bırakmışımdir 6 sene icinde, kovidle geri basladim. Okb böyle kumandadan hamile mi kaldim acaba kafasi yapmaz annem, uyuşturucu,. fazla alkol, fazla trol kafasi olabilir bu bence.

düşüncesiz düşüncesiz yazmasana yahu kızıyorlar

Canım okb olduğun kesin ilaç başlamadan kurtulman imkansız. O zaman ne duruyorsun. Yazık gençliğine.
Suan gidemiyorum maddi açıdan dolayı.. Devletten randevu almaya çalışıyorum..

Kardeşim okb başlangıcı var bende..Araştırır misin lütfen.. Ayrıca bugüne kadar ağzıma ne alkol, ne sigara değmiştir.. Nefret ederim..1 yıl içinde cikti bu sıkıntılar bende..Uzuntu, stres tetikledi..Bir hastaneye gittigimde hast bulasti diye enfeksiyon doktoruna gittiğimi hatırlıyorum.. Lütfen araştır öyle yorum yap..Bunların tüm sebebi stres, üzüntü, travma...Durduk yere olmuyormuş bunlar..Bu kadar acımasız yorum yapmayın lütfen sizin gibi ben de saçma buluyorum ama herseyin en kötüsünü düşünüyorum beni rahatsız etmeye başladı.Ihtimal, detay konusuna takılıyorum..

O şekilde hamile kalman mümkün değil için rahat olsun o konuda. Reglin stresten de gecikmiş olabilir ama o sebepten hamile kalma ihtimalin yok. Psikolojik olarak iyi degilsin belli. Destek almani öneririm, hiç sağlıklı düşünemiyorsun. Destek al toparladiktan sonra doğru adımlar at. Bu adamdan eş olmaz belli ama önce psikolojik destek al. Allah kolaylık versin.

Aldatıldıktan sonra affedip affetmemek size kalmış ama umarım ilerde daha çok yıkılmazsınız… Takıntılarınız için uzman desteği alıyor musunuz? Kendi başınıza aşabileceğiniz şeyler değil bunlar uzman yardımı şart. Ve lütfen tedavi olmadan çocuk yapmayın sizede onada yazık olur.

Araştırın lütfen! Yoksa sakalınız çıkabilir

Canım okb olduğun kesin ilaç başlamadan kurtulman imkansız. O zaman ne duruyorsun. Yazık gençliğine.
Bir insan 1 yıl içinde bu hale gelebilir mi? Cidden lanet stres, üzüntü, insanın ne hale getiriyor..Önce psikoloğa gitmem gerekiyor diye düşünüyorum. Konuşarak duzeliuorum çünkü..En son aşama psikiyatri artık..

Adamdan tiksiniyo, herşeyden tiksiniyo çünkü okb si var, ama adamin 31 cekerken elinde gordugu teli igrenmeden eline alip bi de kendini tatmin ediyo, yersen, kiz hic yakistiramadim size, hani buralarin saf sazani bendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…