Lütfen yardım edin..Çok kötüyüm.Resmen yaşayan ölü gibiyim..Dayanamayacak seviyeye geldim..:( :( :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Araştırın lütfen! Yoksa sakalınız çıkabilir
Sizin bu anlattıklarının ben de doğru buluyorum ama bazı şeyler tetikliyor insanı bu düşüncelere.. O da bazı takıntılı durumlardan dolayı oluyor. Detayına, ihtimaline kadar düşünüyorsunuz.. Bunu ben de farkındayım..Doktora gitmek istedim fakat malum oteller çok pahali..Devlete gitmeye calisiyroim onun da süresi çok kısıtlı.. Buraya sıkntilarimi yazmak istedim ama bazı kişiler nerdeyse hakaret boyutuna kadar getirmiş durumu..Her şey insanlar için bu hayatta..Sinanmadiginiz bir aci hakkında ön yargılı olamazsınız elbette ki..

Böyle hayat geçmiyor zaten..1 sene içinde hiçbir şeyden tat alamaz oldum..

Hayır asla düşünmüyorum.. İse girip çalışmam lazım.. Ayrıca psikolojik olarak iyo değilim.. Karşımdaki insanın psikolojisini zaten hiç iyi değil beni bu hale getirdi..Hayır almıyorum malesef..Araştırdım özelde çok pahali..

İnanmadim zerre kelimesine, mecbur muyum? Ayrica onun iddia ettigi hastalikla yasiyorum ben zaten.

Acil psikojik destek alın..

Hayır canım önce psikiyatriye gitmelisin bence, bir tanıdığım bu hastalığı geçirdi. Öyle ilaçsız geçecek seviyeyi geçmişsin sen. Hiç geç kalma, hayatını kendine zindan etme.

Ciddiye alarak cevap veriyorum sperm vücut dışında yaşamaz , iki siz elinize bulaştırip vajinaniza surseniz dahi vajina dışında spermi parçalayacak enzimler mevcud yani sperm canlı bir şekilde rahim içine bosalmadikca hamile kalmak mucize, bence stres ve akıntı yada son dönemde kullanmış olduğunuz ilaçlar gecikmeye sebep olmuş, stres yaptikcada daha da ileri atmış, zor bir hayat yaşıyorsunuz tez zamanda silkelenip kendinize gelmeniz dileği ile

İnanmadim zerre kelimesine, mecbur muyum? Ayrica onun iddia ettigi hastalikla yasiyorum ben zaten.
Bu hastalığın kademeleri vardır. Ve çok çeşitlidir öngörülebilir bir hastalık değildir. Bende okb hastasıyım sadece temizlik takıntım var.(çok şükür) Ama gittiğim doktora gelenleri görseydiniz şok olurdunuz. Telefona dokunup hamile kalmayı geçtim hamile kalma korkusuyla klozete oturmayan hastalar var. O yüzden konu sahibini yadırgamadım. Geçenlerde ya çocuğuma inşaat işçileri hiv virüslü iğne batırdıysa diyen bir üye vardı burda. Okb hastalarında genelde böyle hiv,hepatit bulaşıcı hastalık korkusu ya da sağdan soldan ya hamile kalırsam korkusu çok oluyor bilginize…

Yok neden yargılayalım. Takıntılı düşünce yapısı sizi çok yıpratmış belliki. Hiç kolay değil. Lütfen hemen psikiyatriye gidin. Bu kadar takıntılı düşüncelerle tek başınıza başedemezsiniz.

Ben zaten okb hastasi hastalık bulasma korkusu yasamaz, temizlik takıntısı yapmaz, boyle bi tablo cizmez demedim, tuvalet takintim benim de var, ben mizansene inanmıyorum, adamla tiksindigi icin 1 senedir yatmiyo, ama adamın üstüne bosaldigi telefonu tutup sonra da mastürbasyon yapiyor, okb hastasiyim, elimi bin kere yikarim tiksinip yatamadagim adamin spermine degersem.

Tuvalet takıntım benimde var zaten ama ben temizlik takıntısından bahsetmiyorum. Sizde ki temizlikmiş,bende ki de temizlik. Ama doktoruma gelen hastalar arasında tuvaletten hamile kalacağını düşünüp klozete oturmayan hastalar vardı az önce ondan bahsettim. Dolayısıyla konu sahibinin telefona dokunduğu için hamile kalabileceğini düşünmesi garip gelmedi yani var böyle takıntılar malesef. Mizansen yaptığını düşünmüyorum açıkçası,annesini kaybettiğini falan söylemiş. Hiçbir insanın böyle bir konu üzerine yalan söyleyeceğini zannetmiyorum. Ama inanıp inanmamakta özgürsünüz tabi ki bir şey diyemem. Ben sadece okb hakkında bildiklerimi söyledim. İyi akşamlar.

Siz de araştırmaya bir yerden başlayabilirsiniz, mesela iyi bir psikiyatr. Yıllarca okb derdinden muzdarip olup tedavisini aksatmayan birinden daha çok bilmeyin bi zahmet.

Dışarıdan okuyordum ama dayanamadım. Konu sahibi okb tanım var diyorsunuz en başından beri, size tanıyı bir doktor mu koydu? Yoksa siz araştırıp öyle olduğunu mu düşündünüz?

Eğer gerçekten doktor koyduysa tanınızı, bu hastalık ilaçsız düzelmez. Psikologtur, terapidir, işe yaramaz. Çünkü beyindeki bazı biyokimyasal dengesizliklerle ilgili olan bir durum okb. Ve tek tedavisi de ilaç tedavisidir.

Tüm yorumlarınızı okudum, sürekli yok gidemem, yok param yok, yok en son çare doktora gideceğim falan demişsiniz ama, devlette de psikiyatrist var, ücretsiz bir şekilde muayene oluyorsunuz.

Ben konunuzla ilgili yorum yapmayacağım. Doğrudur/değildir, geçiyorum.

Ama gerçekten tedavi olmak istiyorsanız, doktora gitmek zorundasınız. Öteki türlü kendinizi kandırıp, boşuna zaman kaybetmekten başka bir iş yapmamış olacaksınız.

Yorumlarınızın hepsini okuduğum için şunu söyleyebilirim ki, siz gerçekten düzelmek istemiyorsunuz. Hiç aksiyon almamışsınız, hep bir şey öne sürüyorsunuz.

Böyle konu sahipleri çok, yargılamayın der,öğüt veririlir,akıl verilir hepsine bahane çözüm yok.Evlenirkende akıl veren ,yol gosteren çok olmuş ama yine bildiğini okumuş,adam aldatmış, içmiş gelmiş yine çözümsüz çekip oturmuş Bazıları böyledir ne yaparsan yap olmaz,ders almaz duzelmek istemez hayatını bitirir iş işten geçer........

Yuh devenin at nalı diyecektim ama sağlıklı olmadığınızı düşünerek vazgeçiyorum.. bacım bu manyaklar gebe kalmak çocuğa günah böyle manyak takıntılarla da. Sana günah destek al

Yani sağlık bu sonuçta ihmale gelmez. Devletten randevu alın hiç olmadı ama yine de alın.

Konuyu şaşkınlıkla okudum. Bu şekilde hamile kalınmaz. Başka bir şekilde olduysa bilemem.

Hastalığınızı her şeye sebep göstermişsiniz ama bence her şeyin sebebi karakteriniz. Duygusal ve dramatik bir insan olabilirsiniz. Sırf bu dünyada yanlız kalmamak için çocuk istemeniz de bencilce. Sağlıklı bir ortamda büyümeyecek olduğunu biliyorsunuz çünkü.

Şöyle 2-3 hafta evinizden uzaklaşın, tatil yapın, yeni insanlar tanıyın.

Eşinizden ayrılmamak için hastalanmışsınız bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…