Lütfen yardım edin..Çok kötüyüm.Resmen yaşayan ölü gibiyim..Dayanamayacak seviyeye geldim..:( :( :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben herseyden tiksinmesinden yola cikarak inanmadigimi belirttim. Size de iyi aksamlar.

Eşimle lise yıllarından beri sevgiliydik..Severek evlendik..Doğal olarak bundan evliliği yıkmak kolay olmuyor malesef..
Hayır gitmedim doktora henüz.Araştirmalarım sonrası yazdım.Evhamlı, duygusal bir yapım vardi.Sonra stres, üzüntü sonrası oldu tüm bunlar.1 sene içinde gerçekleşti..Randevu alamadım henüz devletten.Düzelmek neden istemeyeyim.Psikiuayriden önce psikoloğa gitmem gerektiğini düşünüyorum.Insanlar konuşarak biraz düzeltirim düşünüyorum çünkü Daha önce kimseye açılmadı bu konulara..Burada yazıyorum.Bazıları beni anlamış.Siz mesela..Teşekkür ederim.Morel oldu bana.Bazıları da aşırı kırıcı yorumlarda bulunmuş..O da yetmiyor mesleğinden dem vurup alaycı, saygısızca konuşmuş..Burası eleştiriye, yorumlara açık platform fakat insanlara hunharca onları tanımadan bilmeden iki üç cümleyle tanımadan aşağılama, yargıda bulunma yeri değil elbette..

Ben doktorum ve size kesinlikle psikiyatriye gitmeniz gerektiğini söylüyorum. Psikolog vb olmaz. Kendiniz tanı koymuşsunuz zaten, o da yanlış. İşin ehli olan doktorlarımıza gidin ve tanı ve tedavi kısmını onlara bırakın olur mu? Geçmiş olsun

Canım benim gibi tedavi olman lazım 10 yıl cektim bu dediği şuan kafa ole rahatki

Psikolog musunuz hocam? Tahmin etmiştim aslında.. Teşekkür ederim..Ben de Biyoloji mezunuyum. 2 senedir iş bulamadım.Ondan öncesinde çalışıyordum.Boşlukta olmanin da bana çok zarar verdiğinin farkındayım malesef..Hayatıma yön vermeliyim bir an önce.Devlete bakiyorum şuan boş yer bulamıyorum.Gideceğim en kısa zamanda..

simdi yorum yapcam insallah bosa gitmez yorumum yani bizi yemiyorsundur. 33 yasindasin ögretmensin anneni kaybetmissin anliyorum basin sagolsun insan düsününce bile nefesi kesiliyor bu aciyi Allah annelerimize uzun ömürler versin rahmetli olanlarinda mekani cennet olsun. Senin yerinde olsam ilk su kocadan kurtulurum ne cocugu yani boyle bir adamdan ne cocugu. 33yasindasin calisirsin kendi kendine bakarsin kimseye ihtiyacin yok. Sonra guzel bir tedavi olurum ve yoluma bakarim.

asla o sekilde cocuk olmaz mümkünmü boyle birsey imkansiz ayaklarimi varda rahime dogru yola cikacak spermler . O stressden gecikmistir

Herif aldatmis seni sen cocuk diyorsun.. once bi tedavi ol sonrada bu herifi naparsan yap ama cocuk yapma
Çocuk düşünmüyorum.Zaten bu zamana kadar hep erteledim..

+10000 olmuyor ne yaparsak yabalim olmuyor görmek istemeyen göz duymak istemeyen kulağa ne desek boşa gidiyor

Sizi aldatan bir adamdan çocuk isteme motivasyonunuz takdire şayan,her türlü tedaviye ihtiyacınız var.
Psikolog ya da psikiyatrist felan misininiz? Her türlü tedaviye ihtiyacınız var ne demek? Şu kurduğunuz cümlelere bak? İnsanlarla iletişim kurarken böyle alttan eleştiriler yaparak, laf sokarak mi konuşursunuz? Ben bütün hayatımı, ne yaşadıklarımı birkaç satılarak ifade edemem ki..Bu satırlar arasından iki üç cümlemi alıp nasıl bu kanıya varabildiniz..Diğer insanların yaklaşımına baktım.Bir de sizin gibi birkaç tane böyle yorum yapanlar var.Illahaki düşüncelerinizi paylaşırsiniz ama hakaret etme hakkına sahip değilsiniz diye düşünüyorum.Nitekim bu platform insanları aşağılama ya da onlara önyargıyla yaklaşma yeri değil.Her insanın hayatında bir iniş çıkışları var.Ben hayatımın zor dönemlerinden geçiyorum.Elbette yaşadığım sıkıntıların saçma olduğunun ben de farkidandayim.Bir çıkış noktası bulamadım.Sorunumu, saçma takıntılarımız burada paylaşmaya istedim sadece.Insanlarin beni tanımadan yargılaması için değil..Sadece empati kurmak bu kadar basit.

Evet..Öğretmenlerin psikolojik sıkıntıları olamaz mı? Ya da onlar da bir sınavdan geçemez mi? Mesala hayat sınavından? Normal sınavlardan geçtik zaten..
Öğretmenlerin de sıkıntıları olabilir ama böyle atlatmazlar ve kendilerine böyle bir saygısızlık yapılmasına izin vermezler. Kusura bakmayın ama böyle iğrenç bir evliliği sürdürmek aklınızı peynir ekmekle yemiş olduğunuzun kanıtı. Olayın annenizi kaybetmek ile ilgisi yok. Anneciğinize allah rahmet eylesin.

Durup durup niye bana yükleniyorsunuz?Herkes aynı şeyi yazmış size,biraz da onlara kızın,durumunuza gerçekten üzüldüm ama tedavi olup olmamak sizin seçiminiz,koskoca insansınız.

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için.Allah razı olsun.Evet acilen bir meşgal bulmam lazım.1 yıldır is bulamadım kafama göre.Boşlukta kalmanın da bu gibi şeyleri tetiklediği düşünüyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…