Lütfen yardım edin..Çok kötüyüm.Resmen yaşayan ölü gibiyim..Dayanamayacak seviyeye geldim..:( :( :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
gecenlerde burda bizi verem eden biri vardi vajinal ultrasonla hamile kaldiysam diye milletle ya kafabuluyordu yada cidden sorunluydu.yoksa sizde ayni kisimisiniz bilemedim.boyle bir dusunce sekli sorunlu millet tup bebekle cocuk yapamiyor siz bu sekilde nasil gebe kalicaksiniz .hade kaldiniz esinizin telwfonu neticede el alem degil ya.kiii olmasi imkansiz.birde mikrop kaparsiniz o eller 😊tovbe yarebbim.

Kafanızı topayip bir randevu alın psikiyatri servisinden oradan psikolog yardımı da veriliyor.Anlayabiliyorum yaşadıkların çok zor .. Bir yerden başlamalısın ,içine düştüğün çukurdan çıktığında her şeye uzaktan baktığında ne kadar güçlü ve cesur bir kadın olduğunu fark edeceksin.subat dönemi için de yarım dönemlik iş bakabilirsin .şua anda kalben senin için dua ediyorum 😇

Evet 1 sene içinde bu hale geldim zaten..Önceden evham vardi..Mesela kalabalık yerlerdeki wclerden tiksiniridm gitmezdim..Şimdi stresten kaynakli uzuntu vs eşim buna sebep oldu...Sağolun güzel yorumuz için kardeşim.Evet doktora gitmem lazim test felan yoksa acayip taktim kafaya..😔 elimde değil.Bazilsri acımasızca yorum yapmış.. Yorum yaptığıma da bin pişman oldum...

gecenlerde burda bizi verem eden biri vardi vajinal ultrasonla hamile kaldiysam diye milletle ya kafabuluyordu yada cidden sorunluydu.yoksa sizde ayni kisimisiniz bilemedim.boyle bir dusunce sekli sorunlu millet tup bebekle cocuk yapamiyor siz bu sekilde nasil gebe kalicaksiniz .hade kaldiniz esinizin telwfonu neticede el alem degil ya.kiii olmasi imkansiz.birde mikrop kaparsiniz o eller 😊tovbe yarebbim.
Kardeşim evet haklısın..Bir de şu açıdan bak olaya..Okb hakkında bilgin varsa elinde olmuyor insanin..Doktora gidemiyorum şuan maddi durumdan dolayı.. Bende bu sene cikti. Yaşadığım olaylardan ötürü bir tiksinme durumu başladı sonra olay bu raddeye geldi.

+1

az biraz kendinizi sevin.
Kendinize değer verin.
Yalnız kalmayayım, evleneyim
Yalnız kalmayayım çocuk yapayım
Tek çocuk yalnız kalmasın kardeş yapayım
Yalnız başına kazanan, yaşayan hayatı sırtlayan o kadar çok insan var ki..
yaşlandığında çocukları tarafından öte beri çekiştirilen, o kadar çok anne baba var ki.
herşeyin hayırlısı, birlikteliğinde.
Özünde hepimiz yalnızız zaten kalabalıklar içinde.
Kimse bizimle mezara girmeyecek.
Nokta.

anlattığın şekilde hamile kalma olasılığın yok. İçin rahat olsun.
Sağol kardeşim.Inş..Allah razı olsun güzel sözlerin için..

Okb başlangıcı var diye tahmin ediyorum.isterseniz arastirin..Yoğun stres, üzüntü sonrası çıkıyor.. Sizin gibi ben de düşünüyorum fakat ihtimallere detaylara takılıyorum.. Elimde değil.Psikologa gidemiyorum maddi durumlardan dolayı.. Bu zamanda çok zor şuan.Buraya yazdim belki kendimi tatmin ederim kafamda atarım biraz diye..Malesef bu kötü yorumları okuyunca daha da berbat oldum..
Psikiyatriye gideceksiniz, sizin sıkıntınızı psikolog çözemez zaten şu durumda. O sonraki iş.

Merak etme öyle hamile kalmamissindir ,yüksek ihtimal yoğun stres kaynaklı gecikme yasiyorsundur ,senden tek isteğim biran önce psikiyatriste git,dünya şuan tikılıp kaldığın hayatından çok daha büyük ve herkes için yepyeni şanslar var ,şanslısın ki henüz bebeğin yok,seni bu denli bitiren bir insnala evli kalmaya değmez ,kimsenin sana sahip çıkmasına ihtiyacın yok ,gerekirse aç yasa ama bu insandan biran önce kurtul
Normalde hep düzenliydi.önceki aylar da stresliyim.. Bu ay böyle oldu..ins öyledir.. Detaya ihtimale takılmaktan fena oldum cidden..Bazı yorumları okuyunca başıma ağrılar girdi.Cok üzüldüm.Cok acımasız insalar varmış şu hayatta onu anladım..

Hayır çok yanlış. Bende de panik atak ve anksiyete var aynı zamanda da biraz okb var fazla titizim. Ben doktora gidip ilaç almaya başladıktan sonra çok rahatladım. Eğer bu şekilde takıntılarla devam edersen mazallah kafayı yersin. Kulaktan dolma bilgilere bakma sen mutlaka doktora git zaten gerekli tetkikleri yapıp sana uygun ilaç yazacaktır.
Bende yoktu daha önce..Ufak tefek normalde olması gerektiği gibi..1 sene içinde bu hale geldim..😔

Bende yoktu daha önce..Ufak tefek normalde olması gerektiği gibi..1 sene içinde bu hale geldim..😔
Bu hastalık böyledir işte,bir anda ne olduğunu anlamadan ilerler. Bir bakarsın yeni yeni takıntılar çıkar. O yüzden lütfen zaman kaybetmeden doktora git. Çünkü takıntılarının normal olmadığının bence sende farkındasındır. Böyle hayat geçmez,işkenceye döner.

images (12).jpeg

Bu hastalık böyledir işte,bir anda ne olduğunu anlamadan ilerler. Bir bakarsın yeni yeni takıntılar çıkar. O yüzden lütfen zaman kaybetmeden doktora git. Çünkü takıntılarının normal olmadığının bence sende farkındasındır. Böyle hayat geçmez,işkenceye döner.
Şuan zaten berbat durumdayım.Niye regli olmadım diye takıyorum.. Şuan regli olsam dünyalar benim olacak..Artık nasıl taktiysam😔😔

Onun için değil kendim için.. Yanliz kalmayayım diye...Beni hayata bağlayan bir şey olsun diye..Öncesinde annemi kaybettiğim için bu düşünceye kapıldım.. Çevre baskısı vs..Ben hic istemedim çocuk zaten baştan beri..Şuan zaten dusunemiyorumm

Allah aşkına bu psikoloji ile çocuk falan yapmayın. Tedavinizi olun önce, lütfen.
Geçen demiştiniz ya Katibin Ruhu, öyle bir bencillik ki insan kendi yaşadığını yalnız yaşamak istemez ve çocuk doğurur beraber yaşamak için diye. Aynı durum. Korkunç ve iğrenç bir bencillik.

Geçen demiştiniz ya Katibin Ruhu, öyle bir bencillik ki insan kendi yaşadığını yalnız yaşamak istemez ve çocuk doğurur beraber yaşamak için diye. Aynı durum. Korkunç ve iğrenç bir bencillik.
Ben yapmıyorum zaten..Asıl bencil olan eşim.. Her türlü haltı yiyip çocuk diye tutturmuş. Benim psikolojimi bozup hem de..Bir ara düşündüm boşluğa düşüp diye..Zaten dediklerinizi ben de düşündüğüm için bu zamana kadar yapmadim..

Şuan zaten berbat durumdayım.Niye regli olmadım diye takıyorum.. Şuan regli olsam dünyalar benim olacak..Artık nasıl taktiysam😔😔
Bir çok sebepten dolayı olmamış olabilirsin. Hamile falan değilsin merak etme. Öyle bir şey imkansız. Beyninin oyununa gelme,o şekilde hamile kalınamayacağını sende biliyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X