Lütfen yardım edin..Çok kötüyüm.Resmen yaşayan ölü gibiyim..Dayanamayacak seviyeye geldim..:( :( :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Psikolojik olarak tedavi olun en acil şekilde sonra da boşanın. Böyle birinden hala çocuk sahibi olmayı istemeniz diğer yazdığınız her şey ruh sağlığınızın hiç normal olmadığını zaten gösteriyor. Öğretmenlik yapıyor musunuz hala?

Münasebet demek istemiş galiba

Lütfen ama lütfen tedavinizi olup eşinizi hayatınızdan çıkarın. İlk defa birine boşanması gerektiği hakkında yorum yapıyorum. Üzüldüm kendinize gelin lütfen. Hamile de değilsiniz bu imkansız.

Geçmiş olsun öncelikle, şu an hiçbir şeyi sağlıklo düşünemediğiniz çok açık.
Sakin kalmaya ve kendinizi rahatlatacak şeylere yoğunlaşmanızı öneririm. Anneniz için üzüldü Allah güç versin kalanlara. Dua edin spirütel şeyler ruhunuza iyi gelecektir.
Destek kesinlikle almanız gerekiyor, destek almaya başladıktan sonra zaten eş ve çocuk durumu da düzelecektir. Bu süreçte çocuk olayından uzak durmanız gelecek olan çocuk için de daha iyi bir karar olabilir.
Hamile tabiki değilsinizdir, zor dönemlerden geçiyorsunuz psikolojik olarak da regl olmuyor olabilirsiniz, biyolojik sebeplerden de olabilir.
Ama yardım edin diyorsunuz yaa işte yardım psikolojik destek almanız acilen. Hemen doktora gidin derim.
Geçmiş olsun

Klavye hatası. Münasebet..İlişki anlamında yazdim..

Bu ruh haliyle çocuğunuz olsa ona ne verebilirsiniz? Bencillik etmeyin önce tedavi olun ve o adamdan kurtulun.

Allah razı olsun sizden..Yorum yapan arkadaşlar çok üzdü beni..Daha da kötü oldum diyebilirim..

Bazılarınız ne kadar acımasızca yorum yapmış. Ayıp ayıp! Karşınızda sağlıklı düşünebilen bir insan yok. Bilmiyorsunuz bari gidin araştırın,okb hastalığı olan insanlar takıntılarının saçma olduğunu bilse bile kendilerine engel olamazlar ve yine de kafaya takmaya devam ederler. Bu hastalıkların çoğu stresten,üzüntüden buluyor insanı. Kadıncağız annesini kaybetmiş,aileden destek yok. Denize düşen yılana sarılır misali bir tek kocası kalmış onunda yanlış bir insan olduğunu idrak edemiyor etsede ayrılmaya cesareti yok belli ki. Bunlar hep sağlıklı düşünememekten kaynaklı. Bu kadar vicdan yoksunu olmayın!

Eşinin telefonuna dokunup hamile kalma olasılığın yok gibi yani imkansız bir durum, sadece takıntılarını bırak yeterli.

İstanbul’da yaşıyorsunuz profilinizden gördüğüm kadarıyla psikiyatri randevusu konusunda yardımcı olabilirim arzu ederseniz.özelden yazabilirsiniz

Allah razı olsun sizden..Yorum yapan arkadaşlar çok üzdü beni..Daha da kötü oldum diyebilirim..
Sen burada derdine çare bulamazsın arkadaşım. Daha da sinirlerin bozulur,yeni takıntıların çıkar.O yüzden boşver yazma buraya. Senin için en iyi şey bir an önce doktora gitmek. Allah yardımcın olsun

Direkt telefonu rahmine soksan yine olmaz. Yalnız senin kafa baya iyiymiş söylim.
Küfür etseydiniz keşke..Çok kiricisiniz..insanları yargılamak bu kadar mı basit sizin için.. Hiç uzulmemissiniz hayatınızda sanirim..Bunların ağır travma sonucunda ortaya çıktığını bilmiyor musunuz ya da duymadınız mı? Alkolik bir babayla büyüdüm ben..Annemi sürekli üzen onu ağlatan çile çeken bir anneyle büyüdüm.. Gün yüzü görmeyen annemle.m Hayatını yaşamadan giden genç yaşta elimde kayıp giden annemle..Çocukluğum bile berbat geçti benim..Şimdi de evliligim..Severek yıllarımı ömrümü verdiğim adam yaptı bunlari bana..Şimdi ayrılsam nereye gidebilirim..Söyleyin.. Aile desen aile değil. Bu zamanda ayaklarının üstüne basmak bir kadın için kolay mi sanıyorsunuz.Esimi çok sevdim malesef Evet utanarak yazıyorum bunları yargiliyorsunuz beni..

Annenize Allah'tan rahmet dilerim.
Annenize düşkün olduğunuzu yazmışsınız bakın bu düşkünlüğe rağmen öyle ya da böyle hala yaşıyorsunuz.

Eşiniz için de aynı şey geçerli.
Onu ne kadar seviyorum deseniz de, onsuz da yaşarsınız..

Boşanın ve tedavi olun.

Sizi aldatmış bir adamı hala seviyor olamazsınız. Gerçekleri göremeyecek, saçma ihtimallere, takintilara kapılıp gidecek kadar bozuk psikolojiniz.

Kendinize iyilik yapın. Nereden dönerseniz kardır. .
Biran evvel kesip atın.
Tedavi olun.

Yeniden sevme mutlu olma ihtimaliniz hala var. .
Ve layıkıyla doğru bir evlilikte anne olma hakkınız da var. ..

Neden böyle güzel ihtimaller varken, bu evliliğe devam edip sonunuzu getireceksiniz.
Ruh sağlığınız hiç iyi değil belli..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…