Lütfen yardım edin..Çok kötüyüm.Resmen yaşayan ölü gibiyim..Dayanamayacak seviyeye geldim..:( :( :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onca zaman korunup da aldatıldığını öğrendikten sonra çocuk istemeye başlaması da beni benden aldı.
Onun için değil kendim için.. Yanliz kalmayayım diye...Beni hayata bağlayan bir şey olsun diye..Öncesinde annemi kaybettiğim için bu düşünceye kapıldım.. Çevre baskısı vs..Ben hic istemedim çocuk zaten baştan beri..Şuan zaten dusunemiyorumm

Pardon da ,siz iyi misiniz ?

Boşanın. Yani çocuk istemenize bı şey diyemiyorum. Hepimiz anne olmak istiyoruz ama bulunduğunuz şartlar dolayısıyla sanki bu fikri biraz rafa kaldirmalisiniz. Pek düzelecek gibi durmuyor bu evlilik. Siz de bence psikolojik destek alın. Ben de temizlik konusunda çok takintiliyimdir sizi anliyorum.

Sizi aldatan bir adamdan çocuk isteme motivasyonunuz takdire şayan,her türlü tedaviye ihtiyacınız var.

Allah aşkına işiniz yok gücünüz yok belki cebinizde paranız bile yoktur eşiniz vermediyse, neyle bakacaksınız çocuğa? Bu düşüncedeki başka insanlar da gördüm kk sayesinde de yalnız kalmayayım diye çocuk mu yapılır. Kedi alın bari tabi ona da bakabilecek durumdaysanız. Bir an önce de tedaviye başlayın.

Sizi aldatan bir adamdan çocuk isteme motivasyonunuz takdire şayan,her türlü tedaviye ihtiyacınız var.
Keşke iyice dikkatli okusaydınız..Bir ara düşündüm ilacı biraktim..Bir senedir esimle aynı evde arkadaş gibiyiz..Bunları yazdım keşke empati kursaydiniz.8 yıllık evliyim yapmak isteseydim yapardkm bu zamana kadar..Çok kırıcı yorum yapmışsınız keşke beni biraz anlayamadınız ama anlamamışsınız.. Selametle kalin..

Hanımefendi kırıcı yorum yapmadım,lütfen ama bu adam sizi aldatmış!Bu adamdan bosanip,sixi gerçekten seven,değer veren birinden çocuk yapmak varken,niye bu adam?

sanki çok normal bir hayatınız ve psikolojiniz varmış gibi bir de bebek yapıp onu mahvedeyim dediniz anlıyorum. Konuya da inanmadım bu arada “öğretmen hanım”.

lütfen tedavi olun. ve kangren olan yanınız var (eşiniz) onu da kesip atın... tüm hayatınızı zehirlediğini görüyorum... çocuk düşünmeyin asla... sizin ruh haliniz sağlıklı değilken, baba figürü diye birşey yokken. bir masumun hayatını zindana çevirmeyin.

Esim kadının olduğu muhite gitmits ve yüksek bir ihtimal kadinla musibetler yaşamıştı.

Eşiniz kendi ayağıyla kadının olduğu muhite gitmiş ; kadın da beklenmedik bir anda eşinize bir kötülük mü yapmış sizce ?

musibet
ad

1.
beklenmedik bir zamanda gelen kötülük, sıkıntı veren durum.

2.
sıfat
uğursuz.

Burada endişe etmeniz gereken nokta, kirli ellerinizden mikrop kapmak olmalı ; hamile kalmak değil.

Bir yerlere dokunmadan önce ellerinizi yıkamayı ihmal etmeyin.

Aldatan adamın evde telefon unutması da hiç inandırıcı değil, köşe kapmaca oynuyor o tipler telefon başkasının eline geçmesin diye. Telefon eline geçmiş de o da bakmış bilmem ne yapmış hamile miymiş oturmuyor o kısım. Ergen birinin hikayesi diyeceğim ama hapı bırakınca vücudum dinlensin kısmını da akıl edebilirler mi emin olamadım. Konunun gerçek olmamasını umuyorum.

Benim derdim çocuk olsaydı esimle 1 senedir ayrı uyumazdim..Siz sanirim hiç üzülmesini hayatınızda.. Çok kırıcı yorumlar yapıyorsunuz.. Annemi kaybettim ben peşinden bir sürü sorun yaşadım.. Annesizlik nedir bilmiyorsunuz sanirim..Evhamli, hassas aşırı duygusal bir insanım.. Beni neden yargılıyorsunuz..Ne ailem ne esim yanlizim bu hayatta..Boşluğa düşen ağıt travma yaşayan insanları bir kez olsun anladınız isterdim..Beni yargılamadan.. Çok detaylı yazamadım.. Okurken kimseyi sıkmamayim diye.
sanki çok normal bir hayatınız ve psikolojiniz varmış gibi bir de bebek yapıp onu mahvedeyim dediniz anlıyorum. Konuya da inanmadım bu arada “öğretmen hanım”.
Bebek yapicam demedim..Düşündüm dedim..Yargılamayın diye başlık attım ama ona rağmen insanları kırmaya devam edin..Ağlayarak yazdım ben bu yorumu yazarken oysa..Esimle severek evlendim..Ayrılmak istedim engel oldu..17 yaşından beni hayatimda.Annemi kaybettim, peşinden bu olayları yaşadım.Hersey üst üste geldi..Yaşadığım şeyler kolay mi sanıyorsunuz.. Bir de yalan diye yazmışsınız..Yalanı söyleyeni de yukarıda yüce Mevlam görüyor.. Ben değil esim baştan beri istiyordu çocuk.. Ben de bu olayları yaşayınca hep erteledim..Yıllarca doğum kontrol hapı kullandım.. Vücuduma zarar verir diye bıraktım.. Bir ara aklimdan geçti evet çocuk işi ama bunu kendim için istedik Beni hayata bağlasın diye..Yaşım da geçiyordu diye..Sonra ilacı bıraktığımdan beri eşime yanasamadim istesem de yaşadığım bu travmalar yüzünden.Bu kadar kolay yargılamayın insanları.Bunu yazarken bile acı çekiyorum Bu seviyeye gelemem inanın bunları buraya yazmazdım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…