Lütfen yardım edin..Çok kötüyüm.Resmen yaşayan ölü gibiyim..Dayanamayacak seviyeye geldim..:( :( :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onca zaman korunup da aldatıldığını öğrendikten sonra çocuk istemeye başlaması da beni benden aldı.
Onun için değil kendim için.. Yanliz kalmayayım diye...Beni hayata bağlayan bir şey olsun diye..Öncesinde annemi kaybettiğim için bu düşünceye kapıldım.. Çevre baskısı vs..Ben hic istemedim çocuk zaten baştan beri..Şuan zaten dusunemiyorumm

çıkamıyorum.Su konuda rahatlayamiyorum.Esim bir ara elinde telefon müstehcen şeylere bakıyordu afedersiniz kendini tatmin eder gibi gördüm bir an..o gün telefonu benim elime geçti aynı gün evde unutmuştu ben telini elleyip unutup özel bölgemin icne dokundum..Şuan düşündüğüm tek şey acaba diyorum orda sperm vardi da ben bilmeden icine mi bulaştırdım.
Pardon da ,siz iyi misiniz ?

Boşanın. Yani çocuk istemenize bı şey diyemiyorum. Hepimiz anne olmak istiyoruz ama bulunduğunuz şartlar dolayısıyla sanki bu fikri biraz rafa kaldirmalisiniz. Pek düzelecek gibi durmuyor bu evlilik. Siz de bence psikolojik destek alın. Ben de temizlik konusunda çok takintiliyimdir sizi anliyorum.

Onun için değil kendim için.. Yanliz kalmayayım diye...Beni hayata bağlayan bir şey olsun diye..Öncesinde annemi kaybettiğim için bu düşünceye kapıldım.. Çevre baskısı vs..Ben hic istemedim çocuk zaten baştan beri..Şuan zaten dusunemiyorumm
Sizi aldatan bir adamdan çocuk isteme motivasyonunuz takdire şayan,her türlü tedaviye ihtiyacınız var.

Allah aşkına işiniz yok gücünüz yok belki cebinizde paranız bile yoktur eşiniz vermediyse, neyle bakacaksınız çocuğa? Bu düşüncedeki başka insanlar da gördüm kk sayesinde de yalnız kalmayayım diye çocuk mu yapılır. Kedi alın bari tabi ona da bakabilecek durumdaysanız. Bir an önce de tedaviye başlayın.

Sizi aldatan bir adamdan çocuk isteme motivasyonunuz takdire şayan,her türlü tedaviye ihtiyacınız var.
Keşke iyice dikkatli okusaydınız..Bir ara düşündüm ilacı biraktim..Bir senedir esimle aynı evde arkadaş gibiyiz..Bunları yazdım keşke empati kursaydiniz.8 yıllık evliyim yapmak isteseydim yapardkm bu zamana kadar..Çok kırıcı yorum yapmışsınız keşke beni biraz anlayamadınız ama anlamamışsınız.. Selametle kalin..

Keşke iyice dikkatli okusaydınız..Bir ara düşündüm ilacı biraktim..Bir senedir esimle aynı evde arkadaş gibiyiz..Bunları yazdım keşke empati kursaydiniz.8 yıllık evliyim yapmak isteseydim yapardkm bu zamana kadar..Çok kırıcı yorum yapmışsınız keşke beni biraz anlayamadınız ama anlamamışsınız.. Selametle kalin..
Hanımefendi kırıcı yorum yapmadım,lütfen ama bu adam sizi aldatmış!Bu adamdan bosanip,sixi gerçekten seven,değer veren birinden çocuk yapmak varken,niye bu adam?

sanki çok normal bir hayatınız ve psikolojiniz varmış gibi bir de bebek yapıp onu mahvedeyim dediniz anlıyorum. Konuya da inanmadım bu arada “öğretmen hanım”.

lütfen tedavi olun. ve kangren olan yanınız var (eşiniz) onu da kesip atın... tüm hayatınızı zehirlediğini görüyorum... çocuk düşünmeyin asla... sizin ruh haliniz sağlıklı değilken, baba figürü diye birşey yokken. bir masumun hayatını zindana çevirmeyin.

Arkadaşlar.Öncelikle lütfen beni sakın yargılamayın.Ben suanki halime bile isyan ediyorum.Ağir travmalar yaşadım son 5 yıldır.8 yıl evvel evlendim.Severek ve herkesin istemediği kendi ailem de dahil buna evlilik yaptım..Annemi 5 yıl evvel kanserden kaybettim..😔😔😔 Anneme o kadar düşkundüm ki bir arkadaş gibiydik.Annem de bana düşkündü.ögretmenlik yapiyirdum o dönemler.Oturdugum muhit aileme uzaktı aynı şehir olsa da..Annem okulumu bırakırım diye son zamanlarında bana hep yalan söylemişti.Ara tatilde gel demisti bana..Gittigimde ağır bir travma yaşadım anneme sarilamamistim bile annemin durumu çok kötüydü ve Annemi birkaç gün sonra kaybettim.Ellerimden kayıp gitti.Kotu giden bir evliliğinde boğuşurken annemin acısını da atlatamadım.. O gun bugün hiçbir şeyden tat alamadım.Ailem bana karşı ilgisiz.. Derken öğretmenlik görevine devam ettim sonra muhit değişikliği yapıp okuldan ayrıldım is bulamadım.Korona vs derken evliliğinde skntilar daha da büyüdü.Esim lin alkol sorunu vardı ve dışarıda aradığımda teli hep mesguldu.Evliligiin 3.senesinde bir no fark ettim.Bu notun tanıdık biri olduğunu öğrendim.Derken zaman geçti üstünde durmadım bu nedir diye hesap sormayın dışında.. Çağrı kayıtlarından gizlice baktim.Son iki senedir telefonda mesaj yakaladık fakat panik bir ruha sahip oldiguk içim kanıt olarak tutamadım elimde hiçbir şeyi.. Mesajda kadının aşk mesajlarını gördüm.Suan son 1 yıldır çok kötü durumdayım.Esim il dışına çalışmaya gitmişti 1 sne evvel.Yaklasik 4 ay kadar..Geldiğinde her şey değişmişti.Allkolu iken bir tel konuşması sonucu tüm pislikleri ortaya çıkmıştı..Esim kadının olduğu muhite gitmits ve yüksek bir ihtimal kadinla musibetler yaşamıştı.Alkollu iken hepsini ağzından kaçırdı.Kadini kendini rahatsız ettiğini söylüyordu.O gün bugündür psikolik rahatsızlar yaşamaya başladım.Yavas yavaş daha da kötüye gitmeye başladım.Esimi çok seviyorum ayrilirsam daha da boşluğa düşerim gibime geliyor.Gelelim en önemli konuya..Derken bende bir tiksinme olayı basladi..Hastane ortamına gittigimde misal tiksinirim gidiyordum..Sonra farklı takıntılar başladı.Dogum kontrol hapini birraktim ve eşimin artik kendisini korunması gerektiğini söyledim.O olaylar yaşandığında yaklaşık birkaç ay ayrı uyudum eşimden.Bana yaklaşmaya çalışsa da özür dilese de bir daha yapamayacağını soz verse de..Sonra çocuk olayı düşünmeye başladım benden çok esim istiyordu o istediği için değil şu hayatta yanliz olmayayım diye biraz yanaşır gibi oldum.Sonr ilacı biraktim.Vucut toparlasn diye esim korunsun istedim kabul etti.Sonra korunmayacgaini söyledi bana.Doktora gittim kilodan dolayı zayıflamak gerektiği söylendi.Sonra esim bir süre tutarım kendimi o şekilde olacaksın ahic olmasın kendimi korumam dedi Ben de kabul ettim Sonr sonra bende psikojik sorunlar başladı iyice.ilaci biraktiktan sonra bir yere gittigimde vc ye gidersem bir şey bulasirsa..Ya da elimden bir şey gecerse gibi takıntılar..Bazı takıntılar yüzünden istesem de eşime yanasamiyorum nerdryse 1 sene oldu. Son olarak utanarak söylüyorum lütfen beni yargılamayın biliyorum mantıksız bu ay reglim 10 gün kadar gecikti..En son aklıma vır şey geldi ve onu kafaya çok taktım.Utansrak söylüyorum lütfen işin içinden çıkamıyorum.Su konuda rahatlayamiyorum.Esim bir ara elinde telefon müstehcen şeylere bakıyordu afedersiniz kendini tatmin eder gibi gördüm bir an..o gün telefonu benim elime geçti aynı gün evde unutmuştu ben telini elleyip unutup özel bölgemin icne dokundum..Şuan düşündüğüm tek şey acaba diyorum orda sperm vardi da ben bilmeden icine mi bulaştırdım.o Gün hesapladım ovulasyon günüymüş.. Bunu utanarak yazıyorum..Bu konuda içim rahtlamiyorum farzdır ki bunun sonucunda oyle bir hamilelik olsa diyorum eşime ne derim o hile inanmaz bu nasıl oldu diye bu tür düşünceler beni mahvetti Hersehin üst üste gelmesi inanın kendi canıma kiyacak hale geldim.Kafamo duvarlara vurasım geliyor Hersyei takmaktan taktikca bir şeylerin başıma gelip olayların iyice büyümesinden bıktım artık. Ne olir biri yorum yapsın ama kırmayın beni lütfen elimde değil inanın..muhtemelen okb başlamış bende..Yaşadığım bu üzüntüler, travmalar..Detaylı bir şekilde yazmadım uzun olmasın diye ama çok acı çekiyorum eşime de derdimi anlatamıyorum.. Beni bu hale getiren o oldu ve ona derdimi anlatsam benim belki de başıma kalacak her şeyi.. Dayanamıyorum artık..

Esim kadının olduğu muhite gitmits ve yüksek bir ihtimal kadinla musibetler yaşamıştı.

Eşiniz kendi ayağıyla kadının olduğu muhite gitmiş ; kadın da beklenmedik bir anda eşinize bir kötülük mü yapmış sizce ? 😒😒

musibet
ad

1.
beklenmedik bir zamanda gelen kötülük, sıkıntı veren durum.

2.
sıfat
uğursuz.

Esim bir ara elinde telefon müstehcen şeylere bakıyordu afedersiniz kendini tatmin eder gibi gördüm bir an..o gün telefonu benim elime geçti aynı gün evde unutmuştu ben telini elleyip unutup özel bölgemin icne dokundum..Şuan düşündüğüm tek şey acaba diyorum orda sperm vardi da ben bilmeden icine mi bulaştırdım.

Burada endişe etmeniz gereken nokta, kirli ellerinizden mikrop kapmak olmalı ; hamile kalmak değil.

Bir yerlere dokunmadan önce ellerinizi yıkamayı ihmal etmeyin.

Aldatan adamın evde telefon unutması da hiç inandırıcı değil, köşe kapmaca oynuyor o tipler telefon başkasının eline geçmesin diye. Telefon eline geçmiş de o da bakmış bilmem ne yapmış hamile miymiş oturmuyor o kısım. Ergen birinin hikayesi diyeceğim ama hapı bırakınca vücudum dinlensin kısmını da akıl edebilirler mi emin olamadım. Konunun gerçek olmamasını umuyorum.

Allah aşkına işiniz yok gücünüz yok belki cebinizde paranız bile yoktur eşiniz vermediyse, neyle bakacaksınız çocuğa? Bu düşüncedeki başka insanlar da gördüm kk sayesinde de yalnız kalmayayım diye çocuk mu yapılır. Kedi alın bari tabi ona da bakabilecek durumdaysanız. Bir an önce de tedaviye başlayın.
Benim derdim çocuk olsaydı esimle 1 senedir ayrı uyumazdim..Siz sanirim hiç üzülmesini hayatınızda.. Çok kırıcı yorumlar yapıyorsunuz.. Annemi kaybettim ben peşinden bir sürü sorun yaşadım.. Annesizlik nedir bilmiyorsunuz sanirim..Evhamli, hassas aşırı duygusal bir insanım.. Beni neden yargılıyorsunuz..Ne ailem ne esim yanlizim bu hayatta..Boşluğa düşen ağıt travma yaşayan insanları bir kez olsun anladınız isterdim..Beni yargılamadan.. Çok detaylı yazamadım.. Okurken kimseyi sıkmamayim diye.
sanki çok normal bir hayatınız ve psikolojiniz varmış gibi bir de bebek yapıp onu mahvedeyim dediniz anlıyorum. Konuya da inanmadım bu arada “öğretmen hanım”.
Bebek yapicam demedim..Düşündüm dedim..Yargılamayın diye başlık attım ama ona rağmen insanları kırmaya devam edin..Ağlayarak yazdım ben bu yorumu yazarken oysa..Esimle severek evlendim..Ayrılmak istedim engel oldu..17 yaşından beni hayatimda.Annemi kaybettim, peşinden bu olayları yaşadım.Hersey üst üste geldi..Yaşadığım şeyler kolay mi sanıyorsunuz.. Bir de yalan diye yazmışsınız..Yalanı söyleyeni de yukarıda yüce Mevlam görüyor.. Ben değil esim baştan beri istiyordu çocuk.. Ben de bu olayları yaşayınca hep erteledim..Yıllarca doğum kontrol hapı kullandım.. Vücuduma zarar verir diye bıraktım.. Bir ara aklimdan geçti evet çocuk işi ama bunu kendim için istedik Beni hayata bağlasın diye..Yaşım da geçiyordu diye..Sonra ilacı bıraktığımdan beri eşime yanasamadim istesem de yaşadığım bu travmalar yüzünden.Bu kadar kolay yargılamayın insanları.Bunu yazarken bile acı çekiyorum Bu seviyeye gelemem inanın bunları buraya yazmazdım.. 😔😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X