neden dolayı bu görüşünüz neden çekebilirim mesela? ailesinin ikna olması gıbı bırsey söz konusu olamaz mıAcikca fikrim
Zararin neresinden donersen kardir ...
demek olucak....
tabiki hayat senin karar senin ama ilerde cok cekebilme ihtimalinde var ... cok iyi olcup tart bence
neden dolayı bu görüşünüz neden çekebilirim mesela? ailesinin ikna olması gıbı bırsey söz konusu olamaz mı
peki su an ne yapmalıyım onun yanında olmalı mıyım hıc bırsey olmamıs gıbı mı davranmalıyım kendımı cekmelı mıyım sonucta aılesının bı evet demesıne baglı ıse tum evlılık hayatım ne kadar yakın olabılırım? olmazsam onu kendımden ıtmıs mı olurum cabalamama degmez dıyebılır mıTabiki olabilir ama zor ihtimal gibi geldi bana ...
ve evlendikten sonraki sikintilar ne sevgililige nede nisanliliga benzemiyor ...
senin yerinde olsam sucumun olmadigi yerde kilimi kipirdatmam....
nisanlin cok cabalarsa eyvallah ama yok ugrasicam... calisicam .... gibi sozleri simdiden diosa ... maalesef ama canim daha cok uzerler seni ...
Sen bence kendin cabalama es adayina birak ve izle ..
ona gorede kararini ver ...
peki su an ne yapmalıyım onun yanında olmalı mıyım hıc bırsey olmamıs gıbı mı davranmalıyım kendımı cekmelı mıyım sonucta aılesının bı evet demesıne baglı ıse tum evlılık hayatım ne kadar yakın olabılırım? olmazsam onu kendımden ıtmıs mı olurum cabalamama degmez dıyebılır mı
ne haddime olur mu ben o kadar caresızım kı göremıyorum ne yapacagım bılmıyorum tabıkı fıkırlerınızı sunacaksınız ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİMKesinlikle hicbisey olmamis gibi davranma !!!
Yoksa hayatin boyunca hicbisey olmamis gibi davranmani bekler ....
ama kotude davranma sakin ol ve cabalamasi gerekenin o oldugunu hissettir ona ...
seni cantada keklik dusunmesin ...
COK ACIK VE NET SOYLUYORUM ... CABALAMIYORSA BIRAK GITSIN ...
EMIN OL YANINDA BIR IKI BEBE GOZU YASLI EVINDE AGLAMAKTANSA BU DURUMDA VAZGECMEN EN GUZELI OLUR
HA BIDE KESINLIKLE BIRAK ONU DEMIYORUM BENIM HADDIM DEIL TABIKI BU ... ben sadece senin icin fedakarlik yapmiosa bence bitir diorum ... sen ailesi icin ugrasma sonucta hicbir saygisizligin olmadi ... boyle bir durumda bide sana kinleniyorlar ... diyorum ya sen sakince izle ... O SANA HERSEY AILEME BAGLI DIOSA SENDE ONA HERSEY SANA BAGLI DE ...
Peki bir de o benım aılem annem ıle konustu babam ıle de konuscaktı ? ben aynı gırısımde bulunmalı mıyım aılesıne ben sıze ne yaptım deyıp bende bıseylerı duzeltmeye cabalamalı mıyım cunku annemde cok haklı olarak bıseyler smyledı bıraz yanlıs oldu ama canı yandı normal diyorum.karısmamalı mıyım yoksaKesinlikle hicbisey olmamis gibi davranma !!!
Yoksa hayatin boyunca hicbisey olmamis gibi davranmani bekler ....
ama kotude davranma sakin ol ve cabalamasi gerekenin o oldugunu hissettir ona ...
seni cantada keklik dusunmesin ...
COK ACIK VE NET SOYLUYORUM ... CABALAMIYORSA BIRAK GITSIN ...
EMIN OL YANINDA BIR IKI BEBE GOZU YASLI EVINDE AGLAMAKTANSA BU DURUMDA VAZGECMEN EN GUZELI OLUR
HA BIDE KESINLIKLE BIRAK ONU DEMIYORUM BENIM HADDIM DEIL TABIKI BU ... ben sadece senin icin fedakarlik yapmiosa bence bitir diorum ... sen ailesi icin ugrasma sonucta hicbir saygisizligin olmadi ... boyle bir durumda bide sana kinleniyorlar ... diyorum ya sen sakince izle ... O SANA HERSEY AILEME BAGLI DIOSA SENDE ONA HERSEY SANA BAGLI DE ...
ne haddime olur mu ben o kadar caresızım kı göremıyorum ne yapacagım bılmıyorum tabıkı fıkırlerınızı sunacaksınız ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM
Peki bir de o benım aılem annem ıle konustu babam ıle de konuscaktı ? ben aynı gırısımde bulunmalı mıyım aılesıne ben sıze ne yaptım deyıp bende bıseylerı duzeltmeye cabalamalı mıyım cunku annemde cok haklı olarak bıseyler smyledı bıraz yanlıs oldu ama canı yandı normal diyorum.karısmamalı mıyım yoksa
telefon ıle halletmeyı dusunmustum evlerıne gıtmem dogru olmaz sankiSoyle nisanlina ben bir konusma yapmak istiyorum bu tepkilerini anlayabilmek adina ailenle diye ...
oda olumlu karsilarsa gec karsilarina ve konus ... once hicbisey olmamis gibi hal hatirla gir konuya ... ve konu acilinca onlara ... Benden be beklediginizi ogrenmek istiyorum de ... egerki anneni kotulemeye kalkarsa sakin izin verme ... ve onlerinde asla aglama bunu sakinyapma ...buyuklerimiz olarak boyle ufak sorunlarin hepbirlikte ustesinden gelebilcegimize inandigim icin buraya geldim de ... icinde uhde kalmasin bi konusma yap onlarla bencede ... ama kendini de ailenide ezdirme
telefon ıle halletmeyı dusunmustum evlerıne gıtmem dogru olmaz sanki
haklısın dedıklerını yapacagım ınsaallahYooo neden dogru olmasin sen nisanli bir insansin ...
Hem onlarin gozundede iyi bir izlenim yaratirsin ..
Baktin yinemi olmadi
vicdanin rahat bi sekilde nisanlina kapilarina ayaklarina gittim hicbir sucum olmamasina ragmen de diyebilirsin o zaman ...
Ama baskada hicbisey yapma bence
Bunuda icinde keske yapsaydim diyecegin bisey kalmamasi icin yapmalisin bence ...