- 20 Haziran 2017
- 1.118
- 4.240
- 133
- Konu Sahibi Panikli_yorgun_67
-
Ben sizi anliyorum kuzenimde öyle tepki Verdi kendisi de evlendigini niye söylemedin dedi niye söyliyeyim hususi niye mesaj atayim Ben evlendim diye ne münasabet onane ki bundan zaten o bana yazdi hayirli olsun evlenmissin diye benim ona ben evleniyorum haberin olsun demem daha büyük bi hata olurdu ki niye söyliyeyim Hani bak evleniyorum haberin olsun hala bana dönebilirsin demek olurdu bu tabi ki burasi herkese acik biyer Ben zaten bunlari göze alarak yazdim Ama zaten pisman olmisfum yaptigimdan herkesin bukadar üstüme gelmesini anlamiyorum okadar..Şimdi herkesin düşüncesi farklı dır.Ben böyle durumlarda her zaman empati yaparım.Ben evlendiğimde eşimin eski sevgilerinden bir iki tanesi aradı eşim,," ben evlendim artık haberin yok sanırım ,Birdaha beni arama "deyip kapatırdı.Bizim zamanımızda engel koyma yoktu.Eşim posta koyduğu halde biz tartışırdık.Huzurumuz kaçardı.Diyeceğim o ki kendi sinirlenip tepki verdiğim bir olayın ,bir de benim tarafımdan yaşanmasına ben müsaade etmem.Size normal gelen bana anormal gelir.Herkesin yapısı farklı.Umarım eşiniz bunu ömür boyu takıntı yapmaz.
He yok Ben mutlu olmasini isterim yani bana okadar sey yapmasina Ragmen ayrica cok tesekkür ederim beni yargilamayan Nadir kisilerdensiniz :)ben de düşman olmam ama mesela hep benim mutluluğumu görsün iç çeksin isterim, uzun zaman da bu böyle oldu aslında ama sonra evlendi tabi :))
Ben sizin üstünüze gitmiyorum ki ve aslında abartılacak bir durum da yok çünkü buluşmamışsınız görüşmemişsiniz bu kadar vicdan yapılacak bir durum yok.Siz dürüst davranıp eşinizden gizlememişsiniz eşiniz olgun bir erkekse bunu anlayacaktır.Üzülmeyin.Ben olsam engellerdim demek istedim sadece.Ben sizi anliyorum kuzenimde öyle tepki Verdi kendisi de evlendigini niye söylemedin dedi niye söyliyeyim hususi niye mesaj atayim Ben evlendim diye ne münasabet onane ki bundan zaten o bana yazdi hayirli olsun evlenmissin diye benim ona ben evleniyorum haberin olsun demem daha büyük bi hata olurdu ki niye söyliyeyim Hani bak evleniyorum haberin olsun hala bana dönebilirsin demek olurdu bu tabi ki burasi herkese acik biyer Ben zaten bunlari göze alarak yazdim Ama zaten pisman olmisfum yaptigimdan herkesin bukadar üstüme gelmesini anlamiyorum okadar..
Ben kimseye ates püskürmedim Benim ondan bi beklentim de yoktu zaten yani yazinizi sacma buldum okadarAkıl istemişsiniz ama yol göstermek isteyen herkese ateş püskürmüşsünüz? Saçma sapan argümanlarla da kendinizi savunmaya devam ediyorsunuz.
Yok efendim onca yaşanmışlık var, rahatsız etmiyordu ki engelleyeyim, söylemesem eşime yazardı. Ya komik olmayın. Sizi istemeyen kendisiymiş zaten. Ne diye yazsın eşinize. Çok meraklınız olsaydı, eş dediğiniz kişi o olurdu.
Bu arada yanlışın en büyüğü sizi eş olarak seçen kişide bence.
Tesekkür ederim Freyza__ kusura bakma seni kirmak istemedim yardimin icin sagolBen sizin üstünüze gitmiyorum ki ve aslında abartılacak bir durum da yok çünkü buluşmamışsınız görüşmemişsiniz bu kadar vicdan yapılacak bir durum yok.Siz dürüst davranıp eşinizden gizlememişsiniz eşiniz olgun bir erkekse bunu anlayacaktır.Üzülmeyin.Ben olsam engellerdim demek istedim sadece.
Estağfurullah yaptığın şeyin arkasında dur sonuçta sende bir suç yok.Eşine "dürüst olmakla hatamı ettim?Senden gizlemelimiydim?Sen olsan benden gizlerdin yani bu tepkinden bunu mu anlamalıyım? "diyerek okların yönünü ona çevirebilirsinizTesekkür ederim Freyza__ kusura bakma seni kirmak istemedim yardimin icin sagol
hepimiz insanız inanın herkesin başına herşey gelmiş olabilir kesinlikle kınamak istemem, elimden geldiğince hayatının daha yönde ilerlemesi için nacizane fikir vermeye çalışırım, kendim yaşamadığım bilmediğim konularda da yorum yapmamaya çalışırım aman mutlu olsun banane yaa demişliğim de var sonradan :) ama insanoğlu işte bazen egolar ağır basabiliyor ve Allah affetsin diyorum ki içimden aman çok çikin kızla evlendi iyi oldu ona falan diye :) zaten biliyor musunuz gerçekten Allah dağına göre kar veriyor ve herşeyin hayırlısını veriyor, şuan evlendikleri kızla hayat tarzları çok fazla uyuşuyor, benim de eşimle yaşam tarzlarımız birebir aynı yani onunla olsam da bir süre sonra beni mutsuz edecek çok şey vardıHe yok Ben mutlu olmasini isterim yani bana okadar sey yapmasina Ragmen ayrica cok tesekkür ederim beni yargilamayan Nadir kisilerdensiniz :)
Esim bisey demedi zaten oda olsa oda belki cevap verirmis öyle söyledi .Estağfurullah yaptığın şeyin arkasında dur sonuçta sende bir suç yok.Eşine "dürüst olmakla hatamı ettim?Senden gizlemelimiydim?Sen olsan benden gizlerdin yani bu tepkinden bunu mu anlatmalıyım "diyerek okların yönünü ona çevirebilirsinizHerşey gönlünüzce olsun.
Hangi eski sevgili mi? Bulunmaz bir lütuf yapmış gibi konuşuyorsunuz.. Sanki çok matah bir davranış.. Sorunuz şöyle olmalıydı; mutlulugunuzi gerçekten isteyen ve paylasan hangi eski sevgili düğün öncesi mesaj yazıp kafa karıştirmaya çalışır?Öncelikle geri döndügün icin Sagol beni ayiplamayin nolur Ama kendime sormadan duramadim acaba evlenmeseydim nolurdu.. Bide hangi eski sevgili mutluluk diler ki arindan da evlenmeseydin evde kalsaydin dedi aklima karistirdi bende engelledim ama insan düsünüyo..
Aynen öyle bende öyle düsünüyorum zaten olmaz di hayata bakis acimiz farkliydi Ama burda Herkes herkesi kolaylikla sucluyabiliyo sanki asiri kötü bisey yapmisim gibi benimde egom cok agir Basti ve Kim ne düsünürse düsün seni seven le ol senin sevdiginle degil inan ki böyle si en güzeli zamana sende seviyosun zaten ve dedigin gibi Allah herkesin gönlüne göre veriyo:)hepimiz insanız inanın herkesin başına herşey gelmiş olabilir kesinlikle kınamak istemem, elimden geldiğince hayatının daha yönde ilerlemesi için nacizane fikir vermeye çalışırım, kendim yaşamadığım bilmediğim konularda da yorum yapmamaya çalışırım aman mutlu olsun banane yaa demişliğim de var sonradan :) ama insanoğlu işte bazen egolar ağır basabiliyor ve Allah affetsin diyorum ki içimden aman çok çikin kızla evlendi iyi oldu ona falan diye :) zaten biliyor musunuz gerçekten Allah dağına göre kar veriyor ve herşeyin hayırlısını veriyor, şuan evlendikleri kızla hayat tarzları çok fazla uyuşuyor, benim de eşimle yaşam tarzlarımız birebir aynı yani onunla olsam da bir süre sonra beni mutsuz edecek çok şey vardı
Öyle demek istedim zaten pardon yurtdisinda yasiyorum türkcem cok iyi degil öyle demek istedim zaten amaci kötülük dü baska hicbisey Ama Ben onu gec farkettimHangi eski sevgili mi? Bulunmaz bir lütuf yapmış gibi konuşuyorsunuz.. Sanki çok matah bir davranış.. Sorunuz şöyle olmalıydı; mutlulugunuzi gerçekten isteyen ve paylasan hangi eski sevgili düğün öncesi mesaj yazıp kafa karıştirmaya çalışır?
kesinlikle şimdi geriye dönüp baktığımda gerçekten karşıma çıkan adama binlerce şükrediyorum, verilmiş sadakam varmış diyorum :)Aynen öyle bende öyle düsünüyorum zaten olmaz di hayata bakis acimiz farkliydi Ama burda Herkes herkesi kolaylikla sucluyabiliyo sanki asiri kötü bisey yapmisim gibi benimde egom cok agir Basti ve Kim ne düsünürse düsün seni seven le ol senin sevdiginle degil inan ki böyle si en güzeli zamana sende seviyosun zaten ve dedigin gibi Allah herkesin gönlüne göre veriyo:)
Öbür Türlü olssydi üzülen taraf hep Biz olurduk:)kesinlikle şimdi geriye dönüp baktığımda gerçekten karşıma çıkan adama binlerce şükrediyorum, verilmiş sadakam varmış diyorum :)
O zaman kusura bakmayın yanlıs anlama için .. esiniz.sorun etmediyse, siz de içinizde bıraktığı butun kuşkularla , acabalarla.. ne varsa herşeyiyle silin gitsin kafanizdan.. Küçük bir gaflete düşme olarak görün.. Sonuç onemli, hayatinizda.olmasini istediğiniz kişiyle berabersinizÖyle demek istedim zaten pardon yurtdisinda yasiyorum türkcem cok iyi degil öyle demek istedim zaten amaci kötülük dü baska hicbisey Ama Ben onu gec farkettim
tabi canım kesinlikle hem deÖbür Türlü olssydi üzülen taraf hep Biz olurduk:)
Hayır sevmiyorsun eşiniBenim icin ask bikere olur yani ilk ask hep baska olur ki simdiye kadar kime sorduysam Herkes öyle degil ve esim maalesef ki ilk askim degil. Ve iyi ki o beni benim onu sevdigimden daha fazla seviyo cünkü en cok seven en üzülen oluyo hep sen ister sevmiosun de ister mantik evliligi de görüsüne saygi duyuyorum Ama Ben öyle düsünmüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?