- 17 Ocak 2018
- 233
- 252
- 18
- 32
- Konu Sahibi Panikli_yorgun_67
ileride en ufak bi kavga da "gelmeden sevgililerin vardı ya da sen zaten hic benim olmadin ki param için evlendin ya da en ufak bi surat asıklığında aklin hala onda ben biliyorum" gibi seni tüketen cümleler duyacaksın senin yaşın kac bilmiyorum ama cok büyük iki yanlışın olmuş işin zor kocaya söylemek nedir ya hadi ailene söylese kızinız benim nilahimda halâ rahat durmuyo dese bu iyi günlerin bi de kötü günleri var ki insanlar o günlerde laflarını hic esirgemezler canım ooof kötü olmuş yaMerhaba arkadaslar,
Benim cok büyük bi sorunum var ne yapcagimi bilmiyorum lütfen bana yardim edin ben yeni evlendim yaklasik bir ay oldu daha dogrusu nikahlandim yurtdisinda yasadigim icin nikah dügünden bi kac Ay önce de olabiliyo Ama dügüne kadar annemlerle yasiyacagim.. esimi severek evlendim kendisi cok iyi biri neredeyse iki sene konusduk. Ama o beni Daima benim onu sevdigimden daha cok sevmistir.. Gecen hafta basima bisey geldi eski ciktigima yazdi mutluluk diledi hemen ardindan da Sitem etti lütfen yanlis anlasilmasin ben onu cok sevdim 4 sene bekledim yillar sonra birden evlenmissin hayirli olsun mesajini görünce cok sasirdim ve o günden beri cok kötüyüm bu seferde kendime acaba esini seviyomusun niye cevap verdim acaba evlenmekle hata mi ettim gibi sorular sormaya basladim ve dayanamayip esime söyledim birbirimizl süre tanimaya karar verdik. Bana yazmadan önce gayet mutluydum Allah rizasi icin basindan ayni olay gecen var mi veya bana biri Akil verebilir mi kendimi cok kötü hissediyorum tesekkür ederim kizlar..