• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardim edin arkadaslar:(

Cok ayip etmissin eşine o kisiye cevap vererek. Empati kur eşin oyle birsey yapsa kafanda supheler olusmaz miydi? Beni sevmiyor, unutamamis onu,iste bak yazismislar,beni hic sevmemis,onu unutmak icin benimle vs vs diye dusunurdun. Simdi esin oyle dusunecek. Seni çok sevmesine de guvenme.. Kocaman bir özür borclusun eşine.. Bunu da nasil yaparsin kendin bulacaksin..

H
Cok ayip etmissin eşine o kisiye cevap vererek. Empati kur eşin oyle birsey yapsa kafanda supheler olusmaz miydi? Beni sevmiyor, unutamamis onu,iste bak yazismislar,beni hic sevmemis,onu unutmak icin benimle vs vs diye dusunurdun. Simdi esin oyle dusunecek. Seni çok sevmesine de guvenme.. Kocaman bir özür borclusun eşine.. Bunu da nasil yaparsin kendin bulacaksin..
Hata oldugunu biliyorum zaten.

Backyoureyes cok tesekkür ederim ya cidden sagol beni anladigin icin.. cünkü Ben ins sey demisdim Ben seni yillarca bekledim hangi yüzle simdi yaziyorsun neyin hesabini soruyosun dedigim icin vicdan azabi cektim keske eyvallah diyip gecseydim.
bişe olmaz abartmayın

O aptal adam için huzurunuzu bozmayın.. Herseyi affeden kk bunu affedemiyor cok abartıldı içim şişti .. Bence siz burda care aramayın bi boşluk olabilir gorende adamla yatmıs sanar.. Sanane ne hakla soruyorsun vs demiş o da jakaret etmiş sonra engellemiş zaten kadın zaten pişman ki bu kadar pişman olacak bişede yok

O aptal adam için huzurunuzu bozmayın.. Herseyi affeden kk bunu affedemiyor cok abartıldı içim şişti .. Bence siz burda care aramayın bi boşluk olabilir gorende adamla yatmıs sanar.. Sanane ne hakla soruyorsun vs demiş o da jakaret etmiş sonra engellemiş zaten kadın zaten pişman ki bu kadar pişman olacak bişede yok
Cok tesekkür aynen burda yardim etceklerine daha da cok Moral bozuyolar napiyim yani simdi kötü kadin Benmiyim bosanayim mi napmaliyim Tmm hata yaptim Ama Cokta abartilcak bisey yapmadim ki esim acisindan hersey okay

Hayir ciddiyim ask cicim aylari geciyo su pembe gztlüklerinizi bi cikarin ask ne ki ben isterim ki benim esim bana saygi ve sevgiyle bagli olsun ask ile degil .
Benim gozluklerim pembe değil baya mor
Eşinizi hiç sevmiyorsunuz
Sevseniz yazana cevap vermezdiniz kafam karıştı demezdiniz
Yaptığınızı eşiniz size yapsa ortalığı ayağa kaldirirdiniz
Evliliginize dürüst olun

Cok tesekkür aynen burda yardim etceklerine daha da cok Moral bozuyolar napiyim yani simdi kötü kadin Benmiyim bosanayim mi napmaliyim Tmm hata yaptim Ama Cokta abartilcak bisey yapmadim ki esim acisindan hersey okay
Eee ozaman sorun ne
İçiniz bu denli rahatsa

Şaka mi yapıyorsunuz ?
Ay yeter artik Sanirim bi kuyruk acin var sürekli benimle ugrasiyosun senin aska bakis acin farkli benim ki farkli benim icin ask gelip gecici baki olan sevgi ve saygi diyorum bundan da ne anlam cikaricKsin cok merak ediyorum rahat birak beni senin gibi cahillerle konusmak istemiyorum.

Merhaba arkadaslar,
Benim cok büyük bi sorunum var ne yapcagimi bilmiyorum lütfen bana yardim edin ben yeni evlendim yaklasik bir ay oldu daha dogrusu nikahlandim yurtdisinda yasadigim icin nikah dügünden bi kac Ay önce de olabiliyo Ama dügüne kadar annemlerle yasiyacagim.. esimi severek evlendim kendisi cok iyi biri neredeyse iki sene konusduk. Ama o beni Daima benim onu sevdigimden daha cok sevmistir.. Gecen hafta basima bisey geldi eski ciktigima yazdi mutluluk diledi hemen ardindan da Sitem etti lütfen yanlis anlasilmasin ben onu cok sevdim 4 sene bekledim yillar sonra birden evlenmissin hayirli olsun mesajini görünce cok sasirdim ve o günden beri cok kötüyüm bu seferde kendime acaba esini seviyomusun niye cevap verdim acaba evlenmekle hata mi ettim gibi sorular sormaya basladim ve dayanamayip esime söyledim birbirimizl süre tanimaya karar verdik. Bana yazmadan önce gayet mutluydum Allah rizasi icin basindan ayni olay gecen var mi veya bana biri Akil verebilir mi kendimi cok kötü hissediyorum tesekkür ederim kizlar..
Çok iyi birine yazık etme bence o kişiyi o kadar seviyor olsaydınız eşinizle evlenmezdim şeytan işte kendine uydurmaya çalışıyor kanmayın.Bana önceden deli divane sevdiğim biri yazmıştı Whatsapptan göründü yapmadan sildim geçtim.Eskiler böyledir takmayın.

Back