- 10 Kasım 2016
- 196
- 287
- 23
- Konu Sahibi Panikli_yorgun_67
Neyi seçersen seç, aklın hep seçmediğinde kalacak.... diyorum sana sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkür ederim darkmoreEvlilik zordur evet ama boyle surekli kendinizle ilgili hesap verirseniz daha da zorlasir. Kendinize bunu yapmayin. İnsallah cok mutlu olursunuz
Simdi esimden vazgecsem aklim onda kalicak baska da secenek yok zaten istemem de .Neyi seçersen seç, aklın hep seçmediğinde kalacak.... diyorum sana sadece
Size göre saygi duyarimHata ustune hata yapmissin
Hata oldugunu biliyorum zaten.Cok ayip etmissin eşine o kisiye cevap vererek. Empati kur eşin oyle birsey yapsa kafanda supheler olusmaz miydi? Beni sevmiyor, unutamamis onu,iste bak yazismislar,beni hic sevmemis,onu unutmak icin benimle vs vs diye dusunurdun. Simdi esin oyle dusunecek. Seni çok sevmesine de guvenme.. Kocaman bir özür borclusun eşine.. Bunu da nasil yaparsin kendin bulacaksin..
bişe olmaz abartmayınBackyoureyes cok tesekkür ederim ya cidden sagol beni anladigin icin.. cünkü Ben ins sey demisdim Ben seni yillarca bekledim hangi yüzle simdi yaziyorsun neyin hesabini soruyosun dedigim icin vicdan azabi cektim keske eyvallah diyip gecseydim.
Asik degilim zaten seviyorum ask ne ki ya Allah askina üc sene olmus ne askiBilemedim ki. Eşine aşık olmadığını düşünüyorum
Şaka mi yapıyorsunuz ?Al
Asik degilim zaten seviyorum ask ne ki ya Allah askina üc sene olmus ne aski
Cok tesekkür aynen burda yardim etceklerine daha da cok Moral bozuyolar napiyim yani simdi kötü kadin Benmiyim bosanayim mi napmaliyim Tmm hata yaptim Ama Cokta abartilcak bisey yapmadim ki esim acisindan hersey okayO aptal adam için huzurunuzu bozmayın.. Herseyi affeden kk bunu affedemiyor cok abartıldı içim şişti .. Bence siz burda care aramayın bi boşluk olabilir gorende adamla yatmıs sanar.. Sanane ne hakla soruyorsun vs demiş o da jakaret etmiş sonra engellemiş zaten kadın zaten pişman ki bu kadar pişman olacak bişede yok
Hayir ciddiyim ask cicim aylari geciyo su pembe gztlüklerinizi bi cikarin ask ne ki ben isterim ki benim esim bana saygi ve sevgiyle bagli olsun ask ile degil .Şaka mi yapıyorsunuz ?
Tesekkürler Backyoureyes destegin icin ❤bişe olmaz abartmayın
Benim gozluklerim pembe değil baya morHayir ciddiyim ask cicim aylari geciyo su pembe gztlüklerinizi bi cikarin ask ne ki ben isterim ki benim esim bana saygi ve sevgiyle bagli olsun ask ile degil .
Eee ozaman sorun neCok tesekkür aynen burda yardim etceklerine daha da cok Moral bozuyolar napiyim yani simdi kötü kadin Benmiyim bosanayim mi napmaliyim Tmm hata yaptim Ama Cokta abartilcak bisey yapmadim ki esim acisindan hersey okay
Ay yeter artik Sanirim bi kuyruk acin var sürekli benimle ugrasiyosun senin aska bakis acin farkli benim ki farkli benim icin ask gelip gecici baki olan sevgi ve saygi diyorum bundan da ne anlam cikaricKsin cok merak ediyorum rahat birak beni senin gibi cahillerle konusmak istemiyorum.Şaka mi yapıyorsunuz ?
Beni lütfen rahat birak sen destek yerine köstek oluyosun amacini anliyamadim.Eee ozaman sorun ne
İçiniz bu denli rahatsa
Mune arkadaş heyecanlandi sanırımAy yeter artik Sanirim bi kuyruk acin var sürekli benimle ugrasiyosun senin aska bakis acin farkli benim ki farkli benim icin ask gelip gecici baki olan sevgi ve saygi diyorum bundan da ne anlam cikaricKsin cok merak ediyorum rahat birak beni senin gibi cahillerle konusmak istemiyorum.
Çok iyi birine yazık etme bence o kişiyi o kadar seviyor olsaydınız eşinizle evlenmezdim şeytan işte kendine uydurmaya çalışıyor kanmayın.Bana önceden deli divane sevdiğim biri yazmıştı Whatsapptan göründü yapmadan sildim geçtim.Eskiler böyledir takmayın.Merhaba arkadaslar,
Benim cok büyük bi sorunum var ne yapcagimi bilmiyorum lütfen bana yardim edin ben yeni evlendim yaklasik bir ay oldu daha dogrusu nikahlandim yurtdisinda yasadigim icin nikah dügünden bi kac Ay önce de olabiliyo Ama dügüne kadar annemlerle yasiyacagim.. esimi severek evlendim kendisi cok iyi biri neredeyse iki sene konusduk. Ama o beni Daima benim onu sevdigimden daha cok sevmistir.. Gecen hafta basima bisey geldi eski ciktigima yazdi mutluluk diledi hemen ardindan da Sitem etti lütfen yanlis anlasilmasin ben onu cok sevdim 4 sene bekledim yillar sonra birden evlenmissin hayirli olsun mesajini görünce cok sasirdim ve o günden beri cok kötüyüm bu seferde kendime acaba esini seviyomusun niye cevap verdim acaba evlenmekle hata mi ettim gibi sorular sormaya basladim ve dayanamayip esime söyledim birbirimizl süre tanimaya karar verdik. Bana yazmadan önce gayet mutluydum Allah rizasi icin basindan ayni olay gecen var mi veya bana biri Akil verebilir mi kendimi cok kötü hissediyorum tesekkür ederim kizlar..