Lütfen yardim edin arkadaslar:(

Ben yeterince dürüstüm zatwn Ben cevap veririm ven böyleyim bu benim yapim yoksa görsem selam bile veririm kimseye küs veya kin besleyemem Ben Daima herseyin konusarak cözülmesinden yanayim

Demeniz hiç doğru olmamış. Yapmanız da hoş olmamış.
Ama şunu demek istiyorum eşiniz bunu hep sizin yüzünüze vurur. Ve mutlu olamazsınız.

Ha
Demeniz hiç doğru olmamış. Yapmanız da hoş olmamış.
Ama şunu demek istiyorum eşiniz bunu hep sizin yüzünüze vurur. Ve mutlu olamazsınız.
Hayir neden vursun ki eger söylemeseydim ve baskasindan ögrenseydi iste o zaman beni bosardi Ben esimi taniyorum ona göre de davrandim zaten niye sakliyim ki ondan ayni yatagi paylasacagim birinden neden bisey sakliyim ki ?

Ha

Hayir neden vursun ki eger söylemeseydim ve baskasindan ögrenseydi iste o zaman beni bosardi Ben esimi taniyorum ona göre de davrandim zaten niye sakliyim ki ondan ayni yatagi paylasacagim birinden neden bisey sakliyim ki ?
Siz tanıyorsanız o zaman sorun da yoktur. Neden dert ediyorsunuz?

Evet o yüzden destegin icin cok tesekkür ederim ❤❤
Ne demek canım benim ben çok yıprandım burada sonra takmamayı öğrendim gözardı ederek tavsiye ederim büyük temizlik hem yorum kalabalığı olmuyor hemde kafan rahat oluyor:).

O anlik biseydi kafama taktim ve bu thread i actim destek olursunuz diye düsündüm Ama neden se sadece kötü yorum aldim kötü kadin ilan edildim
Aradaki yorumları okumadım fakat size tavsiyem eğer bir konu açıyorsanız eşinizin bunu nasıl karşılayacağını yüzde yüz belirtirseniz kötü yorumlar almazsınız bence.
Siz belirtmemişsiniz. Doğal olarak herkes de fikrini söylemiş. Dünya üzerinde milyonlarca din, dil, gelenek ve görüş var. Herkes aynı fikirde olsa dünya nasıl bir düzende işlerdi acaba?
O yüzden herkesin aynı yorum yapmasını beklemeyin.

Yok Ben esimin ne düsündügünü belirttim pek cok kez tabi kide herkes istedigini demek de özgür Ama Ben zaten Cok pismanim o arkadas da iyice üstüme geliyo zatwn pismanim yani yok esini sevmiyosun yok bilmem ne arkadasim zaten kötüyüm üstüme niye geliyosun ki diyorum daha da abartiyo.

Konuyu kapattır bence abartılacak bişey yapmamıssın seviyorum demiyor birşey demiyor kadın.. Boşver eşinin kıymetını bil soylemekle iyi ettin

Öyle bisey olmaz medeni insanlariz istemezse kendi de bitirebilir kimse kimseyi hicbisey icin zorliyamaz ki.
sen madem bu kadar eminsin herşeyden ne diye akıl alıyorsun ki? kendini esinin yerine koy benim bırak eşimi (şu an nisanliyim) nisanlim eski kiz arkadasina tek kelime yazsa kıyamet kopar ayni sekilde o da bana öyle. senin hep haklı olmak gibi bi egon var ama kusura bakma kimse medeni de olsa (ki senin medeniyet anlayışın iki beden büyük gelir bana) asla böyle bi seyi kabul etmez karakter meselesi benim basima gelse "ben medeniyim agzimi acmam sadece ayrilmak istiyorum demem o kadar maddi manevi emek vermisim o brnim güvenimi sarsmış kusira bakmasin o kadar kolqy kurtulamaz

once konu acıyor ... pismanım hatalıyım ıcım rahat degıl dıye sonra yaptıgı yorumlarda da ıcım rahat dıyor.

evet hata yapmıssın hıc cevap vermemelıydın dedıgımızde bır anlık bırseydı kafamı karıstırdı ! evlenmeseydım farklı mı olurduu bılemıyorum dıyor. sen esını sevmıyorsun dedık dıye nerdeyse bızı dovecektı... ne cahillıgımız kaldı ne kuyruk acımız. ödümüz kopuyor yazmaya. :)

kusura bakmasın elestiriye acik degilse yazmayacak kuyruk acisi olan meydanda nefsine yenik düşüp yazan o iki erkek arasinda " ya o ana kadar bi sry yoktu o yazinca şeyettim diyen o iki cocugu oldultan somra yazsaydi yine şeyyeeedecekmiydi acaba o şeyeden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…