- 23 Ocak 2017
- 148
- 49
- 18
- Konu Sahibi Panikli_yorgun_67
-
Evet cok haklisiniz cok tesekkür ederim yardim icin tereliyeÇok iyi birine yazık etme bence o kişiyi o kadar seviyor olsaydınız eşinizle evlenmezdim şeytan işte kendine uydurmaya çalışıyor kanmayın.
Yorumuma yeniden cümle ekledim herkesin başına gelebiliyor düşünmeyin bunları geçin.Evet cok haklisiniz cok tesekkür ederim yardim icin tereliye
Öyle demeyin yıllarca bitmemiş aşklar varAl
Asik degilim zaten seviyorum ask ne ki ya Allah askina üc sene olmus ne aski
Ben yeterince dürüstüm zatwn Ben cevap veririm ven böyleyim bu benim yapim yoksa görsem selam bile veririm kimseye küs veya kin besleyemem Ben Daima herseyin konusarak cözülmesinden yanayimBenim gozluklerim pembe değil baya mor
Eşinizi hiç sevmiyorsunuz
Sevseniz yazana cevap vermezdiniz kafam karıştı demezdiniz
Yaptığınızı eşiniz size yapsa ortalığı ayağa kaldirirdiniz
Evliliginize dürüst olun
Tesekkür ederim destegin icin ❤Yorumuma yeniden cümle ekledim herkesin başına gelebiliyor düşünmeyin bunları geçin.
Tabi ki benim ne haddime zaten kimseyi yargilamam ben sadece askim gelip gecici oldugunu düsünmüyrum sevgi daha önemli .Öyle demeyin yıllarca bitmemiş aşklar var
Önemli değil canım olumsuz yorumlara bakma çünkü insan moral bozmak için değil destek bulmak için açıyor buraya derdini.Umarım çok mutlu olursun eşinle üzülme.Tesekkür ederim destegin icin ❤
Hayir neden vursun ki eger söylemeseydim ve baskasindan ögrenseydi iste o zaman beni bosardi Ben esimi taniyorum ona göre de davrandim zaten niye sakliyim ki ondan ayni yatagi paylasacagim birinden neden bisey sakliyim ki ?Demeniz hiç doğru olmamış. Yapmanız da hoş olmamış.
Ama şunu demek istiyorum eşiniz bunu hep sizin yüzünüze vurur. Ve mutlu olamazsınız.
Siz tanıyorsanız o zaman sorun da yoktur. Neden dert ediyorsunuz?Ha
Hayir neden vursun ki eger söylemeseydim ve baskasindan ögrenseydi iste o zaman beni bosardi Ben esimi taniyorum ona göre de davrandim zaten niye sakliyim ki ondan ayni yatagi paylasacagim birinden neden bisey sakliyim ki ?
Evet o yüzden destegin icin cok tesekkür ederim ❤❤Önemli değil canım olumsuz yorumlara bakma çünkü insan moral bozmak için değil destek bulmak için açıyor buraya derdini.Umarım çok mutlu olursun eşinle üzülme.
O anlik biseydi kafama taktim ve bu thread i actim destek olursunuz diye düsündüm Ama neden se sadece kötü yorum aldim kötü kadin ilan edildimSiz tanıyorsanız o zaman sorun da yoktur. Neden dert ediyorsunuz?
Ne demek canım benim ben çok yıprandım burada sonra takmamayı öğrendim gözardı ederek tavsiye ederim büyük temizlik hem yorum kalabalığı olmuyor hemde kafan rahat oluyor:).Evet o yüzden destegin icin cok tesekkür ederim ❤❤
Aradaki yorumları okumadım fakat size tavsiyem eğer bir konu açıyorsanız eşinizin bunu nasıl karşılayacağını yüzde yüz belirtirseniz kötü yorumlar almazsınız bence.O anlik biseydi kafama taktim ve bu thread i actim destek olursunuz diye düsündüm Ama neden se sadece kötü yorum aldim kötü kadin ilan edildim
Yok Ben esimin ne düsündügünü belirttim pek cok kez tabi kide herkes istedigini demek de özgür Ama Ben zaten Cok pismanim o arkadas da iyice üstüme geliyo zatwn pismanim yani yok esini sevmiyosun yok bilmem ne arkadasim zaten kötüyüm üstüme niye geliyosun ki diyorum daha da abartiyo.Aradaki yorumları okumadım fakat size tavsiyem eğer bir konu açıyorsanız eşinizin bunu nasıl karşılayacağını yüzde yüz belirtirseniz kötü yorumlar almazsınız bence.
Siz belirtmemişsiniz. Doğal olarak herkes de fikrini söylemiş. Dünya üzerinde milyonlarca din, dil, gelenek ve görüş var. Herkes aynı fikirde olsa dünya nasıl bir düzende işlerdi acaba?
O yüzden herkesin aynı yorum yapmasını beklemeyin.
Backyoureyes birak kalsin istediklerini düsünsünler bosver Benim alnim ak destegin icin sonsuz tesekkür ederim iyi ki varsin .Konuyu kapattır bence abartılacak bişey yapmamıssın seviyorum demiyor birşey demiyor kadın.. Boşver eşinin kıymetını bil soylemekle iyi ettin
sen madem bu kadar eminsin herşeyden ne diye akıl alıyorsun ki? kendini esinin yerine koy benim bırak eşimi (şu an nisanliyim) nisanlim eski kiz arkadasina tek kelime yazsa kıyamet kopar ayni sekilde o da bana öyle. senin hep haklı olmak gibi bi egon var ama kusura bakma kimse medeni de olsa (ki senin medeniyet anlayışın iki beden büyük gelir bana) asla böyle bi seyi kabul etmez karakter meselesi benim basima gelse "ben medeniyim agzimi acmam sadece ayrilmak istiyorum demem o kadar maddi manevi emek vermisim o brnim güvenimi sarsmış kusira bakmasin o kadar kolqy kurtulamazÖyle bisey olmaz medeni insanlariz istemezse kendi de bitirebilir kimse kimseyi hicbisey icin zorliyamaz ki.
once konu acıyor ... pismanım hatalıyım ıcım rahat degıl dıye sonra yaptıgı yorumlarda da ıcım rahat dıyor.sen madem bu kadar eminsin herşeyden ne diye akıl alıyorsun ki? kendini esinin yerine koy benim bırak eşimi (şu an nisanliyim) nisanlim eski kiz arkadasina tek kelime yazsa kıyamet kopar ayni sekilde o da bana öyle. senin hep haklı olmak gibi bi egon var ama kusura bakma kimse medeni de olsa (ki senin medeniyet anlayışın iki beden büyük gelir bana) asla böyle bi seyi kabul etmez karakter meselesi benim basima gelse "ben medeniyim agzimi acmam sadece ayrilmak istiyorum demem o kadar maddi manevi emek vermisim o brnim güvenimi sarsmış kusira bakmasin o kadar kolqy kurtulamaz
kusura bakmasın elestiriye acik degilse yazmayacak kuyruk acisi olan meydanda nefsine yenik düşüp yazan o iki erkek arasinda " ya o ana kadar bi sry yoktu o yazinca şeyettim diyen o iki cocugu oldultan somra yazsaydi yine şeyyeeedecekmiydi acaba o şeyeden :)once konu acıyor ... pismanım hatalıyım ıcım rahat degıl dıye sonra yaptıgı yorumlarda da ıcım rahat dıyor.
evet hata yapmıssın hıc cevap vermemelıydın dedıgımızde bır anlık bırseydı kafamı karıstırdı ! evlenmeseydım farklı mı olurduu bılemıyorum dıyor. sen esını sevmıyorsun dedık dıye nerdeyse bızı dovecektı... ne cahillıgımız kaldı ne kuyruk acımız. ödümüz kopuyor yazmaya. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?