Bakin 2014 den beri burali üye Ben gayet sakinim buarada öbür yszdiklariniza hic cevap vermicem cünkü belli ki eksik okumussunuz Ben aska inanmiyofum demedim ask gelip gecici Baki olan sevgi saygi dedim ki benim icin önemli olan o sevgi ve saygi ask cünkü geciyo gidio bi süre sonra bu böyle kanitlanmis bisey .siz öyle düsünmüyo olabilirsinuz Ama heryere yazdiklarimi etiketleyip yok köseye skisdi yok bilmem ne bunlar hos seyler degil ya insaniz hepimiz hata yapabiliriz bi ne kin neyin öfkesi bacaklarin üzüntülerinden hat alliyosunuz resmen biri surda beni yerle vor etse seviniyosinuz yapmayin gözünüzü seveyim günahtir beni hic tanimiyorsunuz bile.
merhaba 23 ocak 2017 den berı buralı uye
bız sız ne yazdıysanız ona tek tek yazıyoruz
sız yazdıkca yazıyoruz
daha ıyı anlamak ıcın sorular soruyoruz
sız dırek saldırıp sonra benı uzemezsınız dıyorsunuz
bız sızı tanımıyoruz bızım ıcın onemlı bırsey teskıl etmıyorsunuz kı sızı ozellıkle uzmeye calısalım
aynen dedıgınız gıbı tanımıyoruz etmıyoruz nıye kin tutalım
sız buraya fıkır almaya mı geldınız
ıstedıklerınızı duymaya mı ? koseye sıkıstı falan da demedık yenı yenı ıcatlar uretıyorsunuz oyle bırsey kımse demedı
nerdeyse dızlerımızın ustune cokup vah yavrum ne cektı dıye dövunup sızın ıcın aglamamızı bekleyeceksınız
kendınızı acındırmaya calısmayın sımdıde
sıze suan yazmamın sebebı benım ıcın ıhtamda bulundunuz arkadaslarını cagırttırıp uzerıme saldırtıyor dıye
ınsanın fıkrı neyse zıkrı odur benım aklıma boyle bırsey gelmedı sızın aklınıza geldı bu farkındaysanız buna acıklık getırdım
ve bana hakaret ettıgınız ıcın haksız yere ! buna degındım
yoksa bu konuda benı ılgılendıren baska hıc bırsey yok
hersey sızınle esınızın problemı sorun yok kımınle konusursanız konusun banane yanı