Lütfen onu kafamdan silip atmam için birşey söyleyin? Bir narsist nasıl unutulur ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İki kelime gayet zihniyetinizi ortaya koyuyor. yalnız.
Yahu kadını tarif ettim güzel değilse güzel mi deseydim ? Her kadın güzel mi ? Kötü ne söyledim bu sitedekiler neden bu kadar kaba anlamıyorum herkes saldırgan olmuş bu kin niye ben kime ne yaptım sadece bir soru sordum !

Türbanlı ve güzel olmayan kadın tercih edildiğine göre (size rağmen) kadın demek ki güzel kötü baktığınız için görmüyorsunuzdur.
Narsistse ve kötü biri ise neden hala aşıksınız neden hala takiptesiniz unutmaya bakın.

Okumazsaniz okumayın okuyun diye yalvarayim mi türbanlı demek hakaret mi ? Sizlerin zihniyetinde sıkıntı olmasın sakın

Demek ki senin narsist kadını senden daha değerli ve güzel bulmuş canısı.
Kiskanmissin baya baya agsvsvsv

Bir şey demek zorunda değilsiniz kadın için. Başörtülü olması, size göre güzel olmaması, sevgiliniz için aşık olunmamasi gereken özellikler. Gayet küçümseme var yazınızda ve yorum yapanları kaba olmakla suçluyorsunuz. Şaka gibi.
Google hazretlerine bunu da sorun hangi kişilik özelliklerine giriyormuş.

Son düzenleme:
Demek ki senin narsist kadını senden daha değerli ve güzel bulmuş canısı.
Kiskanmissin baya baya agsvsvsv

Atsa da keşke değerlendirebilsek. Eski sevgilinin yeni tercihi her zaman çirkin gelir guzel bulunsa bu sefer havalı birine benziyor der bu psikolojik birşey.

Bu mu ?

Ay çok iticisin adamın senden ayrılmasına değil de 3 yıl sana katlanmasina şok oldum ben

Ooo test yaptıysan tamam hemen tıp okuyan tanıdıklarıma söylüyorum tıpı bırakıp online testlere geçsin kaybettikleri vakite yazık
An itibariyle psikolog oldum.
Olmam tam 3 dakikalık psikolog muyum ecebag ? Testiyle sonuçlandı.
Bu satırları yazarken bir taraftan kep giyindim diploma törenine katilicim zoom üzerinden.
Seyimizden element uydurmadik yane

Türbanlılar üstüne alındıysa bilemeyeceğim

Türbanlı değilim fakat gereksiz bir ayrıntı ve basbayağı aşağılama olmuş üstü kapalı demek ki sizden daha kadınsı bilemezsiniz onların özelini. Demek ki güzel olmasa bile özel birşey bulmuş mutluluk veriyor. İlişkide kafa dengi olduğun mutlu olduğun insan önemli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…