Yahu kadını tarif ettim güzel değilse güzel mi deseydim ? Her kadın güzel mi ? Kötü ne söyledim bu sitedekiler neden bu kadar kaba anlamıyorum herkes saldırgan olmuş bu kin niye ben kime ne yaptım sadece bir soru sordum !İki kelime gayet zihniyetinizi ortaya koyuyor. yalnız.
Okumazsaniz okumayın okuyun diye yalvarayim mi türbanlı demek hakaret mi ? Sizlerin zihniyetinde sıkıntı olmasın sakınEğer kız aranıza girip sizi ayırmadıysa yok şöyle çirkin böyle türbanlı demeniz çok varoşça. Bence konuyu düzenleyin, burda en masumu o kız.
Sonra konuya ciddi yorumlar gelmeye başlar. Ben de o kısma takıldım gerisini okumadım açıkçası..
Demek ki senin narsist kadını senden daha değerli ve güzel bulmuş canısı.Yahu kadını tarif ettim güzel değilse güzel mi deseydim ? Her kadın güzel mi ? Kötü ne söyledim bu sitedekiler neden bu kadar kaba anlamıyorum herkes saldırgan olmuş bu kin niye ben kime ne yaptım sadece bir soru sordum !
Anlayan anladı sizin zihniyetinizi.Okumazsaniz okumayın okuyun diye yalvarayim mi türbanlı demek hakaret mi ? Sizlerin zihniyetinde sıkıntı olmasın sakın
Bir şey demek zorunda değilsiniz kadın için. Başörtülü olması, size göre güzel olmaması, sevgiliniz için aşık olunmamasi gereken özellikler. Gayet küçümseme var yazınızda ve yorum yapanları kaba olmakla suçluyorsunuz. Şaka gibi.Yahu kadını tarif ettim güzel değilse güzel mi deseydim ? Her kadın güzel mi ? Kötü ne söyledim bu sitedekiler neden bu kadar kaba anlamıyorum herkes saldırgan olmuş bu kin niye ben kime ne yaptım sadece bir soru sordum !
Demek ki senin narsist kadını senden daha değerli ve güzel bulmuş canısı.
Kiskanmissin baya baya agsvsvsv
Bir şey demek zorunda değilsiniz kadın için. Başörtülü olması, size göre güzel olmaması, sevgiliniz için aşık olunmamasi gereken özellikler. Gayet küçümseme var yanmzınızda ve yorum yapanları kaba olmakla suçluyorsunuz. Şaka gibi.
Google hazretlerine bunu da sorun hangi kişilik özelliklerine giriyormuş.
Ay çok iticisin adamın senden ayrılmasına değil de 3 yıl sana katlanmasina şok oldum benYahu kadını tarif ettim güzel değilse güzel mi deseydim ? Her kadın güzel mi ? Kötü ne söyledim bu sitedekiler neden bu kadar kaba anlamıyorum herkes saldırgan olmuş bu kin niye ben kime ne yaptım sadece bir soru sordum !
Ooo test yaptıysan tamam hemen tıp okuyan tanıdıklarıma söylüyorum tıp fakültesini bırakıp online testlere geçsin kaybettikleri vakite yazıkTest yaptım hanımefendi ve narsizm çıktı! Psikolog testi rastgele seyimden element uydurmadim
Sizi Allah'a havale ediyorum!Ay çok iticisin adamın senden ayrılmasına değil de 3 yıl sana katlanmasina şok oldum ben
An itibariyle psikolog oldum.Ooo test yaptıysan tamam hemen tıp okuyan tanıdıklarıma söylüyorum tıpı bırakıp online testlere geçsin kaybettikleri vakite yazık
Beni de çağırır mısın mezuniyetine bu ana şahit olmak isterimAn itibariyle psikolog oldum.
Olmam tam 3 dakikalık psikolog muyum ecebag ? Testiyle sonuçlandı.
Bu satırları yazarken bir taraftan kep giyindim diploma törenine katilicim zoom üzerinden.
Offf ne yarını bu işi sansa bırakamam saatler içinde hepsini olurumBeni de çağırır mısın mezuniyetine bu ana şahit olmak isterim
Yarın da yüksek yaparsın inş
Türbanlılar üstüne alındıysa bilemeyeceğim
Yükseğini de yapınca bana bir test yaparsın artık gerçekten depresif miyim öğrenirizOfff ne yarını bu işi sansa bırakamam saatler içinde hepsini olurum
Bu kutsal bilgi herkese yayılmadan önce ben alayım kuyruk olusmasin
Ayipsin bebeğimYükseğini de yapınca bana bir test yaparsın artık gerçekten depresif miyim öğreniriz
Kıdın kıdının düşmanı panpa ondan.Yahu kadını tarif ettim güzel değilse güzel mi deseydim ? Her kadın güzel mi ? Kötü ne söyledim bu sitedekiler neden bu kadar kaba anlamıyorum herkes saldırgan olmuş bu kin niye ben kime ne yaptım sadece bir soru sordum !