Lütfen onu kafamdan silip atmam için birşey söyleyin? Bir narsist nasıl unutulur ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

quenn02

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2023
305
-28
27
Merhaba değerli kadınlar kulübü üyeleri ; eski sevgilim yeni birini bulmuş galiba türbanlı bir kadın üstelik güzel de değil ne bu hız anlamadım demek ki bu adam sadece evlilik niyetindeymiş aşk derdinde değil kim olursa olsun onunla hayatını birleştirmekmiş niyeti şuan büyük hayal kırıklığı yaşıyorum giden üç senem için içim yanıyor ben nasıl bir insanı sevmişim inanın aklım almıyor başta sevgi aşk değildi ama sonra sevgiye dönüşen bir ilişkiydi benim için ve ona bu kadar öfkeli olmam normal mi bilmiyorum ama seven insan böyle davranmazdi üç senelik ilişkimde hiç sevilmediğimi yeni yeni anlıyorum bu kişi de narsist eminim nasıl kurtulurum bu içine düştüğüm bataklıktan bilmiyorum nasıl silinecek aklımdan onunla yaşadıklarım gözlerim dolu dolu oluyor her an annem farkedip neyin var diye soracak diye ödüm kopuyor ne cevap vereceğimi de bilmiyorum zaten eski sevgilimin biraz da olsa beni sevdiğini ve benim için mücadele edeceğini düşünüyordum etmeye lâyık görmedi demek ki bu ilişkiyi onun saygısızlığı yüzünden ben bitirmiştim birkaç defa yazdı hikayelerime baktı ve kendisi hikaye paylaştı hepsi o kadar uzak mesafede olsa seven adam sonuna kadar mücadele ederdi diye düşünüyorum ve bu kişi yüzünden değersiz hissetmiştim kendimi küçümsediği için ondan kurtulmak istiyorum şimdi ama nasıl kaç defa ayrıl barış öldü sayisini hatırlamıyorum bu defa dönüşü olmasın istiyorum çünkü onu düşünmek bile benim şahsıma yaptığım en büyük hakaret

Valla kusura bakmayın da ne hakla türbanlı çirkln bir kadın diyorsunuz. Exinizi güzel karaladınız ya siz? Siz nasıl birisiniz baktınız mı hiç

Yooo acayip olan sensin.
Kadının ne suçu var da türbanlı yok güzel değil deme hakkına sahip oluyorsunuz pardon ?
Demek ki sizi çirkin bulmaya başlamış o halde.
Siz de kusura bakmayın ama gece gece sizinle münakaşaya giremeyeceğim !

Eski sevgilinin kadına sevgisi/aşkı olmadığını nereden biliyorsun canısı? Her şey güzellik değil demek ki sende olmayan bir şeyi görmüş o kadında.

Birde evleneceklerini nereden biliyorsun bu fikre türbanlı olmasından mı yola çıktın?
Sen güzelsinde ne olmuş bak o çirkin dediğin kadınla beraber demek ki söylediğim gibi her şey güzellik değilmiş

Zaten bir baskasiyla birliktelik kurmassa demekki bitmis hersey! Unutmaktan baska careniz yok. Yani zaten bir baskasiyla birlikte tartisacak konu kalmamis.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…