Siz tamamını okumadınız galiba adam narsist diyorum beni hep ezdi küçümsedi başarısız gördü kendime güvenimi aldı elimden saygisizdi suçlu ben miyim yani ?Eski sevgilinin kadına sevgisi/aşkı olmadığını nereden biliyorsun canısı? Her şey güzellik değil demek ki sende olmayan bir şeyi görmüş o kadında.
Birde evleneceklerini nereden biliyorsun bu fikre türbanlı olmasından mı yola çıktın?
Sen güzelsinde ne olmuş bak o çirkin dediğin kadınla beraber demek ki söylediğim gibi her şey güzellik değilmiş
Yok bebeğimsu suçlu türbanlı ve çirkin olan kadın hahaSiz tamamını okumadınız galiba adam narsist diyorum beni hep ezdi küçümsedi başarısız gördü kendime güvenimi aldı elimden saygisizdi suçlu ben miyim yani ?
Test yaptım hanımefendi ve narsizm çıktı! Psikolog testi rastgele seyimden element uydurmadimHem kadını aşağılıyorsun, hem de kafana göre teşhis koyuyorsun.Bu durumda sorunlu olan taraf hangisi acaba?
Google üzerinden test yapmış narsist çıkmış sgsgsgdsTest yaptım hanımefendi ve narsizm çıktı! Psikolog testi rastgele seyimden element uydurmadim
Türbanlılar üstüne alındıysa bilemeyeceğimSadece ben olsam keşke ahsfscvsf
PikiTest yaptım hanımefendi ve narsizm çıktı! Psikolog testi rastgele seyimden element uydurmadim
Bildirirler annem.Türbanlılar üstüne alındıysa bilemeyeceğim
İkna oldun di mi ?
Eee böyle bir adam için niye üzülüyorsunuz? Zor olacak ama zamanla alışacaksın ve zamanı geldiğinde ''ben bunun için mi üzülmüşüm'' diyeceksin. Kimseyi hayatının merkezine koyacak kadar önemseme sana yeterince zararı olmuş kurtulduğuna sevin. Spora gitmiyorsan spora gitmeni tavsiye ederim kendine olan güvenini toparlaması konusunda yardımcı olur ben öyle yapmıştımSiz tamamını okumadınız galiba adam narsist diyorum beni hep ezdi küçümsedi başarısız gördü kendime güvenimi aldı elimden saygisizdi suçlu ben miyim yani ?
Olunmayacak gibi değildi.İkna olmayıp ne yapayım?
Ben psikolocik test yapmaya gidiyorumOlunmayacak gibi değildi.
Ben de ikna oldum şuvan
Google testine göre bende şizofreni çıkmıştım anam hahahahahahaGoogle üzerinden test yapmış narsist çıkmış sgsgsgds
Keşke seyinden element uydurup tahta deseydin, daha gideri vardı.
Allah razı olsun sonunda iyi bir yorum geldi iki kelime için linçlendimEee böyle bir adam için niye üzülüyorsunuz? Zor olacak ama zamanla alışacaksın ve zamanı geldiğinde ''ben bunun için mi üzülmüşüm'' diyeceksin. Kimseyi hayatının merkezine koyacak kadar önemseme sana yeterince zararı olmuş kurtulduğuna sevin. Spora gitmiyorsan spora gitmeni tavsiye ederim kendine olan güvenini toparlaması konusunda yardımcı olur ben öyle yapmıştım
Allah razı olsun sonunda iyi bir yorum geldi iki kelime için linçlendim
Ben de sanırım önceki hayatında şarapciymisim ahxhsbvGoogle testine göre bende şizofreni çıkmıştım anam hahahahahaha