Lütfen onu kafamdan silip atmam için birşey söyleyin? Bir narsist nasıl unutulur ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz tamamını okumadınız galiba adam narsist diyorum beni hep ezdi küçümsedi başarısız gördü kendime güvenimi aldı elimden saygisizdi suçlu ben miyim yani ?

Ayrıca şunu da söyleyeyim kadını senin beğenmenin hiçbir önemi yok demek ki adam beğenmiş ve seni değil onu istiyor kadınsın mizojini yapma hem cinsine bence.

Siz tamamını okumadınız galiba adam narsist diyorum beni hep ezdi küçümsedi başarısız gördü kendime güvenimi aldı elimden saygisizdi suçlu ben miyim yani ?
Eee böyle bir adam için niye üzülüyorsunuz? Zor olacak ama zamanla alışacaksın ve zamanı geldiğinde ''ben bunun için mi üzülmüşüm'' diyeceksin. Kimseyi hayatının merkezine koyacak kadar önemseme sana yeterince zararı olmuş kurtulduğuna sevin. Spora gitmiyorsan spora gitmeni tavsiye ederim kendine olan güvenini toparlaması konusunda yardımcı olur ben öyle yapmıştım

Birlikte oldugu kadin "türbanlı " ve güzel olmayınca aşık olmuyor tabi otomatik olarak.

Size kötü şeyler yaşatmışsa, narsistse zaten herkesler narsist maşallah, teşhis koymakta üzerimize yok, kimle ne yapmis niye bu kadar önemli? Birlikte olduğu kadına b.k atacağınıza üzülürsünüz yaşayacakları için en fazla.

Allah razı olsun sonunda iyi bir yorum geldi iki kelime için linçlendim

Bu ara moda oldu herkese narsist demek. He bide narsist videoları izleyip aaaa tam o diyenler var da neyse. Adam belki de sadece aşık oldu. Gerçek aşkı buldu. Denklem bu kadar basit olabilir. Çirkin dediğiniz o insanı evliliğe layık bulmuş işte. Sizin göremediğinizi görmüştür. Sonrasının önemi var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…