Lütfen okuyup yardımcı olacak fikirler verir misiniz? Zorlanıyorum

Kendine bağlamak için herseyi denemiş kız demişsiniz belki ilk zamanlar olası bi duruma karşı kanıt olarak kalsın istemiştir ki ben bunu çok yaparim, biri bana sen şöyle demiştin dediğinde açar gösteririm hayır böyle dedim diye. Yada onunla ayrılık asamasindayken başkasıyla görüşüyodur-eşinizin karakterini bilmiyorum tamamen varsayım- o yeni görüştüğü insana biseyler kanıtlamaya çalıştığı için tutmuştur mesajları. Sonrasında da umursamamiştir kalmıştır. İhtimaller çok. Ve geçmiş zaman hangimiz 5 sene önce yani az boz zaman olmamış

Kocanız çok karakterli değilmiş. Hem başka bir kadını kullanmış hem de yazışmaları size rağmen silmemiş. Öncelikle siz bu karakterde biriyle devam edebilir misiniz onu sorun kendinize? Anladığım kadarıyla en ufak tartışmada kapıyı gösterecek tipte biri. Bu konu kapatsanız bile ilerde çok sıkıntı yaşayacaksınız.

Yaşı büyük diye ondan çekinmeniz gerekmiyor çok saçma bunu değiştirin. Benimki de benden 7 yaş büyük tam tersi her şeyi söylerim çatır çatır ne gerekiyorsa.
Siz böyle çekinip kaybetme korkusu yaşadığınız için adam şak diye kesip bitirebilen enerjisine sahip.
Yanlısınız yok evet telefon karıştırmak doğru değil ama ayrılık sebebi de değil. O mesajları niye tutuyor zaten savunması da farkında değilim önemsiz durduğunu bile hatırlamıyorum olacaktır.
Sizin sorununuz eşinizin eski sevgilisi değil sizin ilişki dinamikleriniz

Telefonuna virus yukleyin ya da fabrika ayarlarina dondurun o fark etmeden sonra ben ellemedim dersiniz tabi eger sadece orda mesaj kalmasin istiyorsaniz. Yoksa sizi kiran ona duygu beslemis onunla cinsellik yasamissa bosuna bunlari takmayin arkanizda birakin herkes gecmisinde birseyler yasiyor.

Telefonuna virus yukleyin ya da fabrika ayarlarina dondurun o fark etmeden sonra ben ellemedim dersiniz tabi eger sadece orda mesaj kalmasin istiyorsaniz. Yoksa sizi kiran ona duygu beslemis onunla cinsellik yasamissa bosuna bunlari takmayin arkanizda birakin herkes gecmisinde birseyler yasiyor.
Mesajlar buluta yükleniyo bi faydası olmaz ki. Kaç telefon değiştirdim ona rağmen bütün mesajlar durur

Telefon karıştırmak çok saygısız bir hareket geliyor bana o yüzden sizi anlayamıyorum. Kusura bakmayın kendiniz etmişsiniz kendiniz bulmuşsunuz. Telefonu karıştırırken ben bir şeyler bulsam ne yaparımı düşünmediniz mi? O zaman düşünecektiniz, şimdi ne yapsam diye dertlenir durursunuz. Kusur aramak için karıştırmışsınız zaten bulmuşsunuz aradığınızı da.

Ben karıştırırım valla. Bu sayede beni aldattığını görüp boşandım. Yakalamasaydım salak gibi devam edecek, belki çocuk bile yapacaktım. Yine olsa yine yaparım. Yeni eşime de yapıyorum hatta. Alıp alıp bakarım. O da benimkine baksın
Ben kurcalarım da karıştırırım da canım sıkılınca akrabalarla ve apartman grubunda yazılanları okurum.

Bizim için çok normal. Telefon zaten gece yatınca benim yanımda oluyor. Gizli baksam haberi olmaz, aleni bakıyorum.

Çok saçma olacak ama eşinize konuşmayı açacaksanız bu şekilde belki açabilirsiniz.

TVlerde veya sosyal medyada psikolog veya ilişki ile ilgili konuşan kişiler, evlilikte telefonu şifreli tutanların ve saklayanların aldatma delilleri gibi sakladıklar şeyler var derler. Siz de böyle bir videoya denk geldiğinizi içinize oturduğunuzu söyleyin. Benden sakladıkların var diye içime oturdu dersiniz. Ama ucundan dokundurmanız lazım yoksa telefonu kurcaladığınızı anlayabilir.

Yazışmalar neyse de ben saklamasına takılırdım. Sakladığı şeyler yıldızlı mesajsa delil için saklıyor olabilir. Sakladıkları şeylerden zevk alıyor olabilir. Hatırası var diye de olabilir ki yazdığınız kadarıyla karşı tarafı istememe mesajlarını saklamış.

Sonucu ne olursa olsun ben yüzleşirdim. Olmuş bitmişse mesajlarda gidecek duramaz yani. Bu sebeple üste çıkıp ayrılacaksada buyursun ayrılsın. O mesajları silmeli senden de özür dilemeli.

Merhaba. 6 aylık evliyim. Eşim telefonunun karıştırılmasından nefret eden biri. Bu onun için hassas bir çizgi. Ben de pimpirikli biri değilim açıkçası alıp bakayım kontrolüm katında olsun diye düşünmüyorum. Güveniyorum da eşime. 6 ay böyle geçti yani. Yalnız birkaç gün önce telefonu bir şekilde açık buldum ve alıp wp engelli listesine baktım.
Engelli listesinde sadece isimle kayıtlı biri vardı. Dikkatimi çekti ve kimdir nedir diye konuşmalara girdim.
Eşimin eski sevgilisi. Cinsel olarak paylaşımları olmuş üstünden yaklaşık 5 sene geçmiş fakat konuşmaları duruyor silmemiş.
Adet günleri, gebelik testi ve özel konuşmalar birlikte fotoğraflar ne ararsanız hepsini bir bir gördüm ve okudum.
Eşimin bu kızla cinsellik için birlikte olduğunu düşünüyorum okuduğum konuşmalardan gayet net bir şekilde anladım bunu. Aşk yok ortada. Kız seviyormuş destanlar yazsa da cevap alamamış ve kendine bağlamak için her yolu denemiş. Konuşmaları kısa özetleyecek olursam:
-seni seviyorum der misin bana?
-hayır teni seviyorum diyebilirim

-evlenelim seninle
-ben seninle evlenmem başka biriyle evleneceğim

-bu şehirden gitmemem için senin kal demene ihtiyacım var
-kal demem sana ne karar verirsen kendine benden kal dememi bekleme

Kızlar. Ben psikolojik olarak ve artık fizyolojik olarak çok kötü hissediyorum. Eşimin yaşı benden büyük. Cinsel deneyimi olduğunu tahmin ediyordum. Ama bu konuşmaları bizzat görmek okumak beni çok sarstı. Dahası saklaması silmemesi… Fotoğrafların, yıldızlı mesajların ve tüm konuşmaların duruyor olması. Galeride instagramdan attığı ayrılık mesajlarının bile ss’sinin duruyor olması.
Eşim benim iyi olmadığımın farkında. Ama nedeninin farkında değil. Söylemedim. Yanlış bir hamle yapmaktan korktum. Haklıyken telefonunu karıştırdım diye haksız konumuna düşmek istemiyorum. Ben böyle böyle yaptım artık biliyorum okudum her şeyi desem çok büyük bir kavga çıkacak biliyorum. Günlerce konuşmayacağız. Ayrı yatacağız. Ve hatta tepkilerimize göre ayrılık yoluna gideceğiz.
Bana çok ağır geldi bu yük. Günlerce ağladığım için gelip sordu defalarca neyin var diye. İyi değilim kimseyle konuşamıyorum kimseyle paylaşamıyorum biriken şeyler var zor bir süreçten geçiyorum dedim. Asıl olayı anlatmadan duygularımı anlattım doğruca ve cevabımdan tatmin olmasa da destek oluyor bana. Başka bir şey var günlerdir yemiyorsun içmiyorsun diyor. Kızlar siz olsanız naparsınız? Konuşur muydunuz kıyametin kopacağını bile bile?
Yoksa içinize mi gömerdiniz bu kıyameti? Sadece bende kopsun diye.
Eşim yapı olarak kestirip atabilen birisi. Çok hızlı bir şekilde çok büyük tepkiler veren ve geri dönmeyen birisi. Olay bambaşka yerlere gidebilir yani bizde. Bana yardım eder misiniz?
canım 5 yıl çok uzun bir süre çok geçmişte kalmış bir şey için kendini bu kadar yıpratma bence cinsel deneyim yaşamış olması kafaya takılacak bir şey değil geçmiş geçmişte kalmıştır hem eşin engellemiş onu bazı insanların telefon temizleme alışkanlığı yoktur ama bundan rahatsız olmakta haklısın silmesi gerekirdi içiniz rahat etmez eşinizle konuşup telefonunda sizi rahatsız edebilecek şeyleri silmesini söyleyin bence her insanın iyi kötü bir geçmişi olabilir eşinizin sizinleyken olan tavrına sevgisine sadakatine bakın kendinizi üzmeyin

canım 5 yıl çok uzun bir süre çok geçmişte kalmış bir şey için kendini bu kadar yıpratma bence cinsel deneyim yaşamış olması kafaya takılacak bir şey değil geçmiş geçmişte kalmıştır hem eşin engellemiş onu bazı insanların telefon temizleme alışkanlığı yoktur ama bundan rahatsız olmakta haklısın silmesi gerekirdi içiniz rahat etmez eşinizle konuşup telefonunda sizi rahatsız edebilecek şeyleri silmesini söyleyin bence her insanın iyi kötü bir geçmişi olabilir eşinizin sizinleyken olan tavrına sevgisine sadakatine bakın kendinizi üzmey
Telefon karıştırmak çok saygısız bir hareket geliyor bana o yüzden sizi anlayamıyorum. Kusura bakmayın kendiniz etmişsiniz kendiniz bulmuşsunuz. Telefonu karıştırırken ben bir şeyler bulsam ne yaparımı düşünmediniz mi? O zaman düşünecektiniz, şimdi ne yapsam diye dertlenir durursunuz. Kusur aramak için karıştırmışsınız zaten bulmuşsunuz aradığınızı da.
Üzüldüğüm bir konu var yardımcı olup fikir verir misiniz diye yazdığım konuda şu üslubunuzdan hiç hoşlanmadım. Düşüneceğim bir an değildi saniyeler içinde buldum okudum öğrendim. Yanlış bir hareket olabilir ama suç değil ya cezasını bana kesiyorsunuz. Ayrıca beni anlamıyorsanız yorum yapmayın? üzgün olduğunu söyleyen bir insanı daha da üzmeyin?

Merhaba. 6 aylık evliyim. Eşim telefonunun karıştırılmasından nefret eden biri. Bu onun için hassas bir çizgi. Ben de pimpirikli biri değilim açıkçası alıp bakayım kontrolüm katında olsun diye düşünmüyorum. Güveniyorum da eşime. 6 ay böyle geçti yani. Yalnız birkaç gün önce telefonu bir şekilde açık buldum ve alıp wp engelli listesine baktım.
Engelli listesinde sadece isimle kayıtlı biri vardı. Dikkatimi çekti ve kimdir nedir diye konuşmalara girdim.
Eşimin eski sevgilisi. Cinsel olarak paylaşımları olmuş üstünden yaklaşık 5 sene geçmiş fakat konuşmaları duruyor silmemiş.
Adet günleri, gebelik testi ve özel konuşmalar birlikte fotoğraflar ne ararsanız hepsini bir bir gördüm ve okudum.
Eşimin bu kızla cinsellik için birlikte olduğunu düşünüyorum okuduğum konuşmalardan gayet net bir şekilde anladım bunu. Aşk yok ortada. Kız seviyormuş destanlar yazsa da cevap alamamış ve kendine bağlamak için her yolu denemiş. Konuşmaları kısa özetleyecek olursam:

-evlenelim seninle

Kızlar. Ben psikolojik olarak ve artık fizyolojik olarak çok kötü hissediyorum. Eşimin yaşı benden büyük. Cinsel deneyimi olduğunu tahmin ediyordum. Ama bu konuşmaları bizzat görmek okumak beni çok sarstı. Dahası saklaması silmemesi… Fotoğrafların, yıldızlı mesajların ve tüm konuşmaların duruyor olması. Galeride instagramdan attığı ayrılık mesajlarının bile ss’sinin duruyor olması.
Eşim benim iyi olmadığımın farkında. Ama nedeninin farkında değil. Söylemedim. Yanlış bir hamle yapmaktan korktum. Haklıyken telefonunu karıştırdım diye haksız konumuna düşmek istemiyorum. Ben böyle böyle yaptım artık biliyorum okudum her şeyi desem çok büyük bir kavga çıkacak biliyorum. Günlerce konuşmayacağız. Ayrı yatacağız. Ve hatta tepkilerimize göre ayrılık yoluna gideceğiz.
Bana çok ağır geldi bu yük. Günlerce ağladığım için gelip sordu defalarca neyin var diye. İyi değilim kimseyle konuşamıyorum kimseyle paylaşamıyorum biriken şeyler var zor bir süreçten geçiyorum dedim. Asıl olayı anlatmadan duygularımı anlattım doğruca ve cevabımdan tatmin olmasa da destek oluyor bana. Başka bir şey var günlerdir yemiyorsun içmiyorsun diyor. Kızlar siz olsanız naparsınız? Konuşur muydunuz kıyametin kopacağını bile bile?
Eşim yapı olarak kestirip atabilen birisi. Çok hızlı bir şekilde çok büyük tepkiler veren ve geri dönmeyen birisi. Olay bambaşka yerlere gidebilir yani bizde. Bana yardım eder misiniz?
Merhaba,
Eşiniz telefonunun karistirilmasindan nefret eden biri demişsiniz siz evlenmeden önce neden nefret ediyor diye düşünmediniz mi hiç? Ben de hoşlanmam ama eşimden sakinmam ortada durur telefon kilitler bilinir her şey şeffaftır. Özellikle sizin kurcalamanizdan rahatsızlık duyuyorsa zaten yaptığının yanlış olduğunun farkında. Bence krizi fırsata çevirin. Kendinizi paralamayin. Yıllar önce bitmiş bir ilişkinin cefasini çekmeyin bugüne odaklanın.
1. Eşinizin telefonunu kendisinden isteyin size vermiyorsa bence WhatsApp da gördükleriniz dışında farklı şeylerde olabilir. Verirse de gayet doğal şekilde whatsaap gördüklerinizi açın ve kendisine sorun neden sakladığını. Belki unutmuştur gerçekten hal ve tavırlarından anlarsınız.
2. Bundan sonra telefonlar ortada olacak almak bakmak isteyen bakacak şeklinde anlaşma yapın.
3. Olayı büyütmeyin olayı buyuttukten sonra sineye çekerseniz bir bakmissiniz evliliğiniz boyunca bu kısır döngü de sıkışıp kalmışsınız.

Doğru. Bende farklı bir pencere açtınız. Çok teşekkür ederim. Mesajları değer verdiği için silmemesi düşüncesi üzüyordu demek ki beni. Unutamadığı geride bırakamadığı için.
Ama yine de her şeyi instagramını, diğer mesajlarını vs temizleyen biri onu neden silmez?
Ya ben de sizin konunuzu okurken hatırladım. Drive yukladigim şeyleri şu anda sildim . Aradan 5-6 yıl geçmiş , güzel bir ilişkim var aklıma bile gelmiyordu

-evlenelim seninle

Görende aldatmış sanacak. Erkekler yazısmaları saklamayı çok sever. Okuyup okuyup gaza geliyorlar. Baska bi anlamı yok

-evlenelim seninle

Şöyle bir şey var ben arşive atttığım mesajları unuturum pek kullanılan bir yer değil. Belki unutmuş olabilir öyle kalmıştır. Geçmişte birşeyler yaşaması normal onla yargılayamazsın. Ben eşimin telefonu alır kendime ondan çekindiğimiz fotoları atarım karıştırmak aklıma gelmez hiç :) ama böyle birşey yapıp bi kere isteyin fotolarımı kendime atayım diye bakın verecek mi? Eğer onda bi tedirginlik yaşamıyorsa büyük ihtimal unutmuştur arşivde siz de konuyu unutmaya çalışın.

Mesajları neden saklamış gerçekten nasıl bir psikoloji bu anlamıyorum hani birde evlenmiş bu adam gerçekten saçma bir durum

Ben eşinizin o konuşmayı sakladığını düşünmüyorum.

Erkekler (çiğ olanlar), arkadaşlarına bazı şeyleri anlatır ya hani marifet gibi. Bir de şeyi çok severler, bak kız benim için nasıl sürünüyor. Teni seviyorum diyebilirim cümlesi mesela. Bu yazışmaları paylaşmış olabilir.

Bir de erkekler bizim gibi değil ki, unutmuştur bile o yazışmaların orada olduğunu. Hangi salak, evli olduğu halde böyle yazışmaları saklar? Üstelik aşk da yok.

Siz şu an ağlayıp depresif davranarak sorunlu gibi görünüyorsunuz. Onun kurduğu 1 cümle ile kendinizi çok çok iyi hissedebilirsiniz. Yerinizde olsam kesinlikle paylaşırdım. Üslubunuza dikkat edin ama.

Diğer kıza da çok acıdım. İnşallah düzgün bir adamla evlenmiştir.

Bir de siz siz olun, kimsenin telefonunu karıştırmayın. Benim telefonum temiz olmasına rağmen eşim eline alıca geriliyorum.

Hatta o da anlıyor. Alanıma müdahale ediliyor gibi hissediyorum yani telefona dokunulmasını istemeyen herkes aldatıyor vs demek değildir.

X