- 21 Kasım 2017
- 27.830
- 122.219
-
- Konu Sahibi holymolyshit
Erkek arkadaşım ve ben ne zaman yakınlaşsak çıldırarak aramıza giriyor, üzerimize atlıyor. erkek arkadaşım, köpeğin bunu bize katılmak istediği için yaptığını söylüyor
Sevgilimle sevişirken neden bir köpek gelip benim bir tarafımı yalıyor ya da kokluyor?
Neden seks yaparken köpek odaya giriyor?Sevgilimle sevişirken neden bir köpek gelip benim bir tarafımı yalıyor ya da kokluyor?
Rica ederim, biraz da sert çıkmışım kusura bakmayın. Dana gırtlak kuyruk gibi doğal kemirmelikler var. Köpeğin alerjisi yoksa sizin baş başa vaktinizi rahat geçirebilmeniz için haftada 1-2 bunlardan vermeyi teklif edebilirsiniz. Erkek arkadaşınızın yok illa odada dursun biz sevişirken üstümüze zıplasın diyeceğini sanmam. Onun dışında da dediğim gibi özellikle çocuğu olmayan kişilerde hayvan evlat gibi oluyor. Öpüp sevmek mümkün olan çoğu seyi ona göre ayarlamak doğal, farklı şeyler düşünüp kendi kendinizi kötü etkilemeyin.sağ olun, anlamak istediğim şey buydu. bu yüzden evcil hayvanı olan kişilerin fikirlerini öğrenmek istedim. çünkü bir hayvanla büyümediğim için bunu anlayamıyorum. teşekkür ederim yorumunuz için
Aglasin mi kapinin arkasinda dişlanip?Var olan düzene sonradan eklenen kişisiniz. Ayak uydurmanız lazım yada ayrılmanız gerekiyor. Sürü liderliği kısmı yavruluktan yada istikrarlı davranışın tavizsiz sürdürülmesinde başarılı sonuç verir erkek arkadaşınız köpeğine çok duygusal yaklaştığı için bu pek mümkün görünmüyor. Sevişirken de kapıyı kapatın hayvan görmesin bı zahmet.
çocuğunuzu içeriye alır mıydınız böyle bir durumda?Aglasin mi kapinin arkasinda dişlanip?
teşekkürler, tavsiyelerinizi dikkate alıp erkek arkadaşımla uygun bir diller paylaşmaya çalışacağım. evet o bu şekilde alışmış olabilir ama sadece beni de anlamasını bekliyorum. bir şekilde ortak noktası bulunabilecek bir konu olduğunu düşünüyorumRica ederim, biraz da sert çıkmışım kusura bakmayın. Dana gırtlak kuyruk gibi doğal kemirmelikler var. Köpeğin alerjisi yoksa sizin baş başa vaktinizi rahat geçirebilmeniz için haftada 1-2 bunlardan vermeyi teklif edebilirsiniz. Erkek arkadaşınızın yok illa odada dursun biz sevişirken üstümüze zıplasın diyeceğini sanmam. Onun dışında da dediğim gibi özellikle çocuğu olmayan kişilerde hayvan evlat gibi oluyor. Öpüp sevmek mümkün olan çoğu seyi ona göre ayarlamak doğal, farklı şeyler düşünüp kendi kendinizi kötü etkilemeyin.
Ya bunu benim oğlan da yapıyordu bir şekilde alıştırdık, şimdi odanın bir köşesinde yatıyor mesela. Hayvan gençse enerjiktir kemirmelik çözümünün bu durumda ben işe yarayacağını düşündüm. Hem hayvan kemirme ihtiyacını giderir baya da seviyorlar. Alerjik bir durumu sindirim sistemi hassasiyeti veya fazla protein tüketmemesi gereken bir rahatsızlığı yoksa denenebilir. Onun dışında ne yalan söyleyeyim kapıda ağlamasına kıyamam. Manyaklıksa da manyaklık umrumda değil söylenecek şey.Aglasin mi kapinin arkasinda dişlanip?
Kendimden yola çıkarak söyleyeyim sevişme meselesi hariç sizi karıştırtmazdım. Başka konulara bence pek girmeyinteşekkürler, tavsiyelerinizi dikkate alıp erkek arkadaşımla uygun bir diller paylaşmaya çalışacağım. evet o bu şekilde alışmış olabilir ama sadece beni de anlamasını bekliyorum. bir şekilde ortak noktası bulunabilecek bir konu olduğunu düşünüyorum
evet kemirmeyi çok seviyor, bahsettiğiniz dana kemirmeliklerden almıştım ona. gerektiği zaman haftada 1 bunu kemirmesinin bize biraz kişisel alan tanımasını sağlayacağını söylerim. bunu dışındaki konulara karışmak ben de istemiyorum zaten, çünkü birlikte almadık köpeği, herkesten önce onun köpeği. sadece yardımıma ihtiyacı olduğu zamanlarda istediği konuda yardımcı oluyorum. burada bazılarının algıladığı gibi köpek düşmanı falan değilim. gün içerisinde kendi elimden mamasını yedirip, tuvalete çıkarıp, yeri geldiğinde sakinleşip yatağına alışabilmesi için onunla uzanıyorum. ama insanların nasıl bir algı biçimi var ki, ne fantezisi kalmış, ne hayvan düşmanlığı. ARKADAŞLAR BAŞLIKTA BELİRTİLEN KONUYLA İLGİNİZ YOKSA, YAZMAK İÇİN BİR ŞEY YAZMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZKendimden yola çıkarak söyleyeyim sevişme meselesi hariç sizi karıştırtmazdım. Başka konulara bence pek girmeyin
Umarım ironidir yazdığınızAglasin mi kapinin arkasinda dişlanip?
Siz yokken kopekle birbirlerini yalamiyorlardir inşallahSevgilimle sevişirken neden bir köpek gelip benim bir tarafımı yalıyor ya da kokluyor?
Kedimde travma olusturduysam nezdinizde özür diliyorum kendisinden bxbxbxbçocuğunuzu içeriye alır mıydınız böyle bir durumda?
Bugune kadar boylebi beyani olmadi gerciKedimde travma olusturduysam nezdinizde özür diliyorum kendisinden bxbxbxb