- 1 Temmuz 2015
- 52
- 58
-
- Konu Sahibi cansu keskin
Bende geçen haftalarda kestirdim saçımı önlerim kahkül diğer kısımları dümdüz katsızdı,artık kahkülden sıkıldığım için değiştirmek istedim kuaförümde önlere kat atıp arkasına yuvarladı. En sevmediğim şey ben düz ve inceltilmemiş severim uçlarını ama artık olan oldu diye ilk hafta dalgalı kullandım, sonraki hafta 5 tel toka ve bandanayla kamuflaj, bugun baktım artık gözüme o kadar kötü gelmiyor, hatta bir kısım uzamış inatla gözüme giren kısımda geride duruyoryani biraz zaman ver kendine olmadı aktardan yada marketten saç bakım yağı edinip bakım yap, sevdiğin bir model bul bir süre öyle kullan.. saç bu sonuçta uzar yine canına bişey olmasın yeterki düzelir. hiç içine sinmezse 0,5 cm'i geçmeyecek kadar kendin kes sevmediğin yerini ama dert etme kendine, stresten saçların dökülür bu sefer daha çok uğraşırsın
Allah kuaförümüze sabır versin
Bence bırak uzadığı yere kadar uzasın. Kestirme çünkü her kestirişinde bir pişmanlık yaşıyorsun bu konuda tatmin olmuyorsun.
Bende saçımı küt kestirdim beğenmedim ve tam 7 ay topuz yaptım saçımı. Ki ben asla topuz yaparak çıkmazdım dışarı. Saç önemli tabiki ama bunun için gecelerce aylarca ağlamak mantıklı değil.
Lutfen uzme kendini elbet duzelir bencede bakimlarla filan destekleyerek uzamasina yardimci ol uzadikca daha guzel olur belki.
Bencede v uzadığında güzel durmuyor benim şuankinden önce v'ydi uzayınca çok biçimsiz duruyordu bende dümdüz kestirdim onları uzatıyorum şuan, hiç takma kafana bence öpüyorumCok tesekkur ederim. Bi gunum bi gunumu tutmuyo malesef. Bi bakiyorum iyi bi bakiyorum kotu. Mesela bugun oyle cok begenmedm ve mutlu degildim. Yarin nasil olur hic bilmiyorum. Belirsizlik ne kotu. Hele bide bi isim varsa. Biri biyere cagirsa tek sorunum ay saclarmi nasil yapicam oluyo. Oyle ruzgarda ucusturamiyorumsa artik. Iki yandan onume alip birazini arkada birakinca anca begeniyorum. Yururken sirf ondekileri tutuyotum ucmasinlar diye. Pskolojim bozuk biliyorum. Ama koydum kafaya bi uzasin gelsin soyle belime gidicem dumduz kestiricem. Baslarim v'sine. Olmuyo
Bencede v uzadığında güzel durmuyor benim şuankinden önce v'ydi uzayınca çok biçimsiz duruyordu bende dümdüz kestirdim onları uzatıyorum şuan, hiç takma kafana bence öpüyorum