Saç Uzatma Yöntemleri lütfen içimi rahatlaticak bisey soyleyin

cansu keskin

psikoloğubozukkız
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2015
52
58
Merhabalar daha bugun belki icim rahatlar diyerek uye oldum ve ilk konum. Durum şu ki upuzun belimde olan saclarim vardi. Hicbizaman bakimindan sikayetci olmadim. Sadece artik cok uzun oldular e yiprandilarda diyerekten solugu kuaforde aldim. Kestirdim. Boyundan cok gitmedi. Begenmistim. Ama iste okadar inceleyici bi yapiya sahibim ki bu sac konusunda bi tarafin diger tarafa gore daha kisa oldugunu farkettim. Kestirdigim yere gittim durumu anlatti. Makasla duzeltti. Makas izi kaldi ki ben nefret ederm makas izinden sık bi sacim oldugu icin. Huyumdurda begenmedim bu saci diyemem ciktim ordan butun gece agladim. Bu halimi goren arkadaslarmdan birinin cok ovdugu kuafore gittim. Tek derdim makas izlerini aldirmakti. Yaptida sagolsun. Cok mutlu oldum. 2 ay gecmeden yine geldiler bana. Begenmemeye kusur bulmuya basladim. Saclarimi begenmemem gunluk hayatimida cok yansir ne yazik ki. Sonra bi diger arkadsimin kuaforune gittim istedigim modeli anlattim. Ustlere kat istiyorum dedim. Bu arada ben v kesim seviyorum. Ama her kuafor yapamiyo iste oyuzden bu haldeyim neyse kuafor bana ustlere kat verirsem postis gibi durur ama dedi bende okadr cok sık kesmezseniz olmaz dedim. Haydi bakalim kesti falan. Bide ben genelde kuafor fonunde cok begenirimde kendim yikayip duzlestirdigimde begenmiyosam vay halime. Iste aynen oyle oldu. Fonluyken goze batmayan ust katlarim yikamadan sonra saclarimn uzun kisimlarina postis havasi verdigini gordum ve Allahim nasil bir bunalim yasadigimi bi ben bilirim. Tam 1 ay her gun agladim. Saclarimi toplamak icin toka bulamayan ben surekli oruklu gezdim. Oda ne care surekli fitliyodu aralardan. Tam 5 ay boyle gecti. Bu surede sinameki kuru kullandim sonuc alamadim. Restorex sampuan kullandm oda ise yaramadi. 5 ay sonra artik oldugu kadr deyip kuafore gittim. Tek kat bi v istedigimi soyledim. Bana kisa oldugunu tek kat olmicagini soyledi. Ama inceltirim postis gibi durmaz dedi. Gecen sene bu zamanlardi. Ellerine saglik olduda. Ben kullanmadim yaz aylari oldugu icin o ayri. En azindan fonlu dolasabiliyodum artik. Tabi uclar incecik hatirlamakta istemiyorum. Ama yinede bi sorunum yoktu benimsemistim. Katlar uzasin ayni sekilde tek kat kesim yaptircam diyodum. 11 ay kullandim o saclari. Gittim kuafore durumu anlattim v dedim. Benimle herzamanki gibi ilgilenmedi. Bu ona ucuncu kestirisimdi ve etrafmdaki herkesi ona yonlendiriyodum. Bi tane o diyodum. Istedigim olmadi. Birde yaninda calisanlarin yinemi kusur ariyosun diye takilmalarina maruz kaldim. Ciktim ordab ve berbat bi gece gecirdim cok agladim. Ertesi gun cok daha once sac kestirdigim ve begendgim kuaforumun izini buldum. Gitsem mi gitmesem mi derken ablam tuttu kolumdan goturdu. Durumu anlatti yalariz dedi. Yapti ben fonluylen yine cok begendm. Ama su an hayat yine zehir bana. Hersey normalde tam cenemdeki katlarn sıkligi ve en ucun inceligi okadr gozume batiyoki. Ellerimi surmek istemiyorum. Evet biliyorum belki uzayinca guzel olcak begenicem ama uzayana kadr napicam ben? Evden cikmiyorum bu saclar yuzunden. Ve tabiki biliyorum ki bu cok kucuk dertler. Allahim baska dert vermesin. Ama boyle 2 yilda 7 kere kesim yaptirip 7sindede aglayan ben artik kendimi avutamiyorum. Farkindayim cok uzun oldu. Ama sonuna kadr sabirla okuyan herkese cok tesekkur ediyorum.

Bende geçen haftalarda kestirdim saçımı önlerim kahkül diğer kısımları dümdüz katsızdı,artık kahkülden sıkıldığım için değiştirmek istedim kuaförümde önlere kat atıp arkasına yuvarladı. En sevmediğim şey ben düz ve inceltilmemiş severim uçlarını ama artık olan oldu diye ilk hafta dalgalı kullandım, sonraki hafta 5 tel toka ve bandanayla kamuflaj, bugun baktım artık gözüme o kadar kötü gelmiyor, hatta bir kısım uzamış inatla gözüme giren kısımda geride duruyor yani biraz zaman ver kendine olmadı aktardan yada marketten saç bakım yağı edinip bakım yap, sevdiğin bir model bul bir süre öyle kullan.. saç bu sonuçta uzar yine canına bişey olmasın yeterki düzelir. hiç içine sinmezse 0,5 cm'i geçmeyecek kadar kendin kes sevmediğin yerini ama dert etme kendine, stresten saçların dökülür bu sefer daha çok uğraşırsın

Benimde kahkullerim var. Ben zorunlu kullaniyorum ama alnimi cok acik buluyorum. Sirf oyuzden kendimi bildim bileli kahkullerim vardir onlarsiz ciplak gibiyim. Ben kesersem daha cok aglarim. Siz ne guzel duz sac seviyosunuz keske bende sevebilsem. 5 cm kesersem hem daha cok kisalcak hemde duz olcak ben v kesimden baskada kullanamiyorum ki aynen zaten bide boyle taktikca uzamicaklar diyede korkuyorum. Bilmiyorum ya her yerden kapana sıkışmış gibiyim. Insallah bende sizin gibi uzadikca sevicem. Smdilik tek umudum bu ..

Bence bırak uzadığı yere kadar uzasın. Kestirme çünkü her kestirişinde bir pişmanlık yaşıyorsun bu konuda tatmin olmuyorsun.
Bende saçımı küt kestirdim beğenmedim ve tam 7 ay topuz yaptım saçımı. Ki ben asla topuz yaparak çıkmazdım dışarı. Saç önemli tabiki ama bunun için gecelerce aylarca ağlamak mantıklı değil.

Tabikide hak veriyorum size. Mantik yok bende farkindayim bunun. Ama bunlardan cok oncede yasadigim cok sac travmalarim oldu. Onlara bagliyorum. Artik pskolojik yani. Nasil olursa olsun iyi olmicak gibi geliyo. Bende zamana biraktim dokunmicak artik uzasin gitsin boyle bakalimm uzadikca insallah begenicem,benimsicem.

Lutfen uzme kendini elbet duzelir bencede bakimlarla filan destekleyerek uzamasina yardimci ol uzadikca daha guzel olur belki.

Cok tesekkur ederim. Bi gunum bi gunumu tutmuyo malesef. Bi bakiyorum iyi bi bakiyorum kotu. Mesela bugun oyle cok begenmedm ve mutlu degildim. Yarin nasil olur hic bilmiyorum. Belirsizlik ne kotu. Hele bide bi isim varsa. Biri biyere cagirsa tek sorunum ay saclarmi nasil yapicam oluyo. Oyle ruzgarda ucusturamiyorumsa artik. Iki yandan onume alip birazini arkada birakinca anca begeniyorum. Yururken sirf ondekileri tutuyotum ucmasinlar diye. Pskolojim bozuk biliyorum. Ama koydum kafaya bi uzasin gelsin soyle belime gidicem dumduz kestiricem. Baslarim v'sine. Olmuyo

Bencede v uzadığında güzel durmuyor benim şuankinden önce v'ydi uzayınca çok biçimsiz duruyordu bende dümdüz kestirdim onları uzatıyorum şuan, hiç takma kafana bence öpüyorum

Bencede v uzadığında güzel durmuyor benim şuankinden önce v'ydi uzayınca çok biçimsiz duruyordu bende dümdüz kestirdim onları uzatıyorum şuan, hiç takma kafana bence öpüyorum

Malesef uzadikca inceliyo bide kedi kuyrugu gibi kaliyo. Iste kisasinda tahammul edemem ama boyle belime falan geldignde duz olursa begenirim sanki. Cok tesekkur ediyorum size bende opuyorum

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…