Bu bana da oldu. Üniversiteyi ilk yılımda kazandım ve ankarada çok iyi bi üniversitede okudum, sonra mezun olur olmaz kpss den derece yapıp 2 ay içerisinde kendi memleketimde çok güzel bi okula atandım. 1 sene sonra evlendim düğünüm gelinliğim her şey içime çok sindi. Kocam boylu poslu yakışıklı bir adamdır, bana da hep çok güzelsin derler düğünümde porselen bebek gibi olmuşsun kocanda sen de su gibisiniz diyen çok oldu, hep dediler çocuğuma seni örnek gösteriyorum bak akıllı zeki, ahlaklı bi kızmış, okudu hemen atandı, kendi ayarında yakışıklı bi adamla da evlendi diye.
Ama o oldu 10 yıldır asla asla iflah olmadım. İlk yılımda bağırsağım delindi ve vajinadan çıktı delik 3 yıl 3 ameliyat oldum ve kocamla birlikte bile olamadım cinsel olarak. Tam geçti çocuk düşünelim dedik çocuğun olmaz
tüp bebek dediler, dünyam yıkıldı tüp bebekle uğraştım çok şükür çocuğum oldu bu kez Allahım 2. Çocuğu doğal yolla nasip etti bu kez tavşan gibisin ha bire hamilesin dediler çocuğum doğar doğmaz kolit olduğumu öğrendim ve ilaca mahkum oldum
çocuğumu emziremedim. Buna alıştım dedim deprem oldu ve canımızı zor kurtardık. Yani demem o ki 10 yıldır kaygısız geçen bi dönem neredeyse hiç yaşamadım o atanma ve düğün arasındaki o bi sene milletin kem gözü beni mahvetti.